Hlavní navigace

Vývojářská soutěž o komunikátor Nokia N900

4. 1. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Naše sesterské servery Root.cz a Zdroják.cz ve spolupráci se společnosti Nokia vyhlašují vývojářskou soutěž, jejíž vítěz získá high-endový komunikátor Nokia N900 s linuxovou platformou Maemo. Úkolem soutěžících je navrhnout a vytvořit funkční open source aplikaci pro komunikátor Nokia N900. Zájemci o účast musí nejpozději do 11. ledna 2010 odeslat přihlášku e-mailem na adresu n900@root.cz. Z došlých přihlášek vybere porota, která bude složená ze zástupců serverů Root.cz, Zdroják.cz a…

Naše sesterské servery Root.cz a Zdroják.cz ve spolupráci se společnosti Nokia vyhlašují vývojářskou soutěž, jejíž vítěz získá high-endový komunikátor Nokia N900 s linuxovou platformou Maemo. Úkolem soutěžících je navrhnout a vytvořit funkční open source aplikaci pro komunikátor Nokia N900. Zájemci o účast musí nejpozději do 11. ledna 2010 odeslat přihlášku e-mailem na adresu n900@root.cz. Z došlých přihlášek vybere porota, která bude složená ze zástupců serverů Root.cz, Zdroják.cz a společnosti Nokia, kandidáty do finálového kola.

Finálové kolo začne 18. ledna 2010. Finalisté si budou moci vždy na dvanáct dní zapůjčit telefon Nokia N900 na vyzkoušení a otestování. Uzávěrka soutěže je 18. dubna 2010, kdy už musí být aplikace hotové, funkční a dostupné. Soutěž je určena občanům České republiky. Kromě vítěze obdrží věcnou cenu i další soutěžící vybraní porotou do první pětky. Podrobnosti, přesné znění pravidel a informace o vhodné podobě přihlášky naleznete na serveru Root.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).