Hlavní navigace

Vyvolení off-line

2. 9. 2005
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Ve včerejším rozhovoru na bleskově se pánové z Primy dopustili úvahy, že nemohou spustit kamery z reality show Vyvolení zadarmo, protože by to vysílaní způsobilo kolaps českého Internetu. Po spuštění za peníze se vysílací servery odmlčely. Český Internet pravděpodobně unese víc, než si pánové z Primy dokáží představit. Copak nemají nikoho, kdo problematice streamingu/proudování opravdu rozumí? Těch lidí je v ČR řádově jednotky, ale jejich jména jsou komunitě známa. Hola hoši, konec reality show…

Ve včerejším rozhovoru na bleskově se pánové z Primy dopustili úvahy, že nemohou spustit kamery z reality show Vyvolení zadarmo, protože by to vysílaní způsobilo kolaps českého Internetu. Po spuštění za peníze se vysílací servery odmlčely. Český Internet pravděpodobně unese víc, než si pánové z Primy dokáží představit. Copak nemají nikoho, kdo problematice streamingu/prou­dování opravdu rozumí? Těch lidí je v ČR řádově jednotky, ale jejich jména jsou komunitě známa. Hola hoši, konec reality show – realita Vás dostihla!

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý konzultant v oblasti Internetu, telekomunikací, videa a komercionalizace technologických výsledků výzkumu a vývoje. Pohybuje se na rozhraní akademické vs. komerční sféry a internetové infrastruktury vs. přenosů videoobsahu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).