Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Významé servery přestavají používat Mr. Linx od Petr Slovak - A proč by se měl s vámi dělit...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 3. 4. 2000 12:17

    Petr Slovak (neregistrovaný)
    A proč by se měl s vámi dělit o výnos? Vždyť v podmínkách, se kterými jste při vstupu do systému souhlasili, není ani zmínka o tom, že by měl. Ale je tam zmínka, že může prostor prodávat. Vždyť Mr.Linx žije z toho, že vyprodává prostor, který se "neprovyměňuje". Vždyť to je princip fungování těchto systémů. Mi taky nic neplatí. Točí mé bannery v poměru, v jakém jsem souhlasil při vstupu do systému a zbytek používá pro vlastní reklamu a pro svůj výdělek.
    Mně celá vaše akce zní spíše jako arogance "těch velkých", kteří jsou si vědomi toho, že bez nich se systém zatřese v základech a tak se snaží z toho vyrazit něco více.
    Nebo je problém někde jinde a já tím, že vidím jen povrch problematiky, se mýlím?
  • 3. 4. 2000 12:47

    Zdeněk Polách (neregistrovaný)
    Až donedávna to fungovalo tak, že se prodávaly oborové oblasti a ne přímo reklama na jednotlivé servery!
  • 3. 4. 2000 18:31

    Netos (neregistrovaný)
    Moje rec, plne souhlasim. Delaji to proste na truc. Mr.Lin(x) by se mel pouzivat pro vymennou reklamu. Pokud danny server usoudi, ze je natolik velky, ze nepotrebuje vlastni reklamu jinde a chce prodavat jen svuj reklamni prostor u sebe, neni prece problem zadavat a administrovat si reklamu sam! Pripadne kombinace jedne reklamni pozice u Mr.Lin(x)e pro vymenu a jedne samostatne administrovane pro prodej. Fakt v tom nevidim zadny problem a to, ze nejdrive souhlasi s podminkami a pak to vsichni najednou kritizuji a uhybaji od smlouvy je vazne nefer a projev toho, co tu jiz bylo zmineno "jsem velci, vsichni si sednete na zadky, ted mluvime my ..."
  • 4. 4. 2000 21:51

    Martin Cerveny (neregistrovaný)
    Souhlasim... hodne mi to zavani... Rozchodem na truc. Linx byl castecne koupen Computer Pressem a to se asi Mobilakum nelibi :-) Nu coz... konkurencni boj je hnus. Je to vsak jen domenka... Ikdyz treba je to tak, jak oni pisi :-)))
  • 4. 4. 2000 22:15

    Marek Antoš (neregistrovaný)
    Vaše domněnka by asi byla na místě, kdyby k tomuto kroku sáhl samotný Mobil server. Těžko si však lze překvapit, že by kvůli Mobilu vznikl tak široký konsensus mezi servery, které si jinak vzájemně ostře konkurují (Seznam-Atlas-Centrum či Toplist-Navrcholu). Páteční prohlášení by těžko získalo takovou podporu, ba těžko by vůbec vzniklo, kdyby servery nepociťovaly obchodní politiku Mr.Linxe jako významné ohrožení.
  • 4. 4. 2000 22:16

    Karel Mop (neregistrovaný)
    Naprosto s Vasim nazorem souhlasim..
    Vzdyt pri vstupu do tohoto systemu vsichni souhlasili s podminkami a najednou se jim to nezda. Zajimave je ze vsichni prudili a stezovali si na rychlost aplikace a vsem se libilo kdyz se zakoupil novy server otazkou jak ho zaplatit se vsak nikdo nezabyval. Ja rovnez vyuzivam sluzbu Mr.linx a nerikam ze je bezchybna... Na druhou stranu jsem za to nezaplatil ani korunu tudiz nekritizuji... Jestli si moje pamet dobre vzpomina tak jsem na linxu cetl ze se chystaji zprovoznit sluzbu mr.cash ktera bude umoznovat deleni penez za reklamni prostor. Zda se temto panum doba do jejiho startu prilis dlouha? Jestlize ano tak mohli prispet k urychleni... Ale proc vzdyt to uz by asi nebylo zadarmo.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).