Hlavní navigace

Názor k článku Weby českých bank ochromil DDoS útok, NBÚ žádá od postižených data od II - Kdepak testování stability. Můj osobní tip je kooperace českých...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 3. 2013 4:30

    II (neregistrovaný)

    Kdepak testování stability.

    Můj osobní tip je kooperace českých a amerických tajných služeb (proto se použil ruský botnet, aby veřejnost zmátli) a souvislost s nadcházející legislativou (vytvořit strach u velkých hráčů, případně z některých zpřízněných subjektů udělat oběti, aby to nebylo nápadné) a blížícími se volbami.

    Volby se blíží, vládě teče do bot, na webu vládní televize diskuzi vypnout umí (a chtějí), ve vládním rozhlase volající posluchače umlčet také umí, v rozhlase i tv si podlézání redaktorů také umí zařídit, ale je tu ten relativně svobodný internet a tam si lidi dělají a říkají co chtějí, no není to fůůůůj?

    Ale co s tím? Tak je nějak vystrašme a dostaňme to nějak pod kontrolu.

    Taktika by mohla být např. taková, že budou utahovat internetu šrouby a tím zároveň nahrávat úspěchu předpřipravené pirátské strany, strany s lidmi napojenými na vládní kruhy, státní dotace, Sorosovy peníze a dokonce i americký Microsoft, strany která podobně jako Věci veřejné minule bude stahovat opoziční hlasy k sobě (viz. úspěch rovněž hlasitou kauzou předpřipraveného Michálka ve volbách do senátu, kandidujícího právě mj. za piráty)..

    Předpřipraveného Michálka proto, že jen blázen by mohl uvěřit historce, že šel ohlašovat půlmiliardový tunel ve prospěch ODS předsedovi ODS.

    Já si myslím, že nebudu daleko od pravdy, že nějak takhle to mají vymyšlené a další dny a měsíce mi dají za pravdu.

    BTW: Kdo ví, jestli nemají prsty i v tom Frendštátském výbuchu: ignorujíc presumpci neviny již víme, že pachatelem byl internetový diskutér, šílenec, chraňme společnost před internetovými diskutéry?

    No, uvidíme. To se ukáže v následujících dnech a měsících, co mají za lubem. Jedno je jisté, nějakým svinstvem se musí pokusit zachránit svá mocenská postavení, jen tak nečinně se nepustí, to je snad jasné, ne?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).