Hlavní navigace

Webexpo 2012 spustilo registrace

9. 5. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Konference Webexpo proběhne až za několik měsíců. Organizátoři však už nyní spustili registraci a prodej vstupenek za sníženou cenu. Letošní ročník nabídne větší prostor pro setkávání lidí.

Na adrese webexpo.cz/pra­ha2012/ naleznete kromě prvních informací o letošním ročníku i možnost zakoupení vstupenek za sníženou cenu.

Webexpo není jen vývojářská konference – v posledních letech se profiluje čím dál výrazněji i jako prostor pro byznys. Témata spojená se startupy a podnikáním na webu mají vyhrazený samostatný blok a prostupují i řadou přednášek z oblasti webdesignu i vývojařiny. Na téma podnikání na Webexpo v minulosti hovořili lidé jako John Vanhara, Ondřej Raška, Michal Bláha či Dan Martell.

Letošní ročník konference nabídne kromě tradičních přednášek na odborná témata, kterých se opět ujmou špičkoví čeští i zahraniční odborníci, i větší prostor pro setkávání lidí. Pořadatelé připravili několik novinek, které usnadní vzájemné poznávání lidí. Máte tak šanci nalézt nové kolegy do svého startupu, nové vývojáře nebo designéry do týmu, nebo naopak oslovit lidi, kteří dokážou využít váš potenciál.

Zdroj: Webexpo Newsletter

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).