Hlavní navigace

Webhosting Hostuju.cz končí, klienty přebírá Banán.cz

12. 9. 2006
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Webhosting Hostuju.cz, který hostoval skoro 200 klientských webů, je od neděle 10. září odstaven. Hostuju.cz z technických důvodů neplní webhostingové služby a v pondělí se klienti z jeho webových stránek dozvěděli, že webhostingové servery již nebudou uvedeny do provozu. Pomocnou ruku podala konkurenční společnost Banán, s. r. o. Ta převzala klienty a průbežně obnovuje jejich stránky, databáze a e-maily. Tuto informaci Lupě poskytl Michal Kaděra z Banan.cz. Potvrzuje to i informace nacházející…

Webhosting Hostuju.cz, který hostoval skoro 200 klientských webů, je od neděle 10. září odstaven. Hostuju.cz z technických důvodů neplní webhostingové služby a v pondělí se klienti z jeho webových stránek dozvěděli, že webhostingové servery již nebudou uvedeny do provozu. Pomocnou ruku podala konkurenční společnost Banán, s. r. o. Ta převzala klienty a průbežně obnovuje jejich stránky, databáze a e-maily. Tuto informaci Lupě poskytl Michal Kaděra z Banan.cz. Potvrzuje to i informace nacházející se na původní stránce Hostuju.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).