Hlavní navigace

Webová kancelář Google Docs konečně podporuje grafy

30. 4. 2007
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Tabulkovému kalkulátoru z webové služby Google Docs bylo dlouho vyčítáno, že nepodporuje přípravu grafů. To však už neplatí. Google Docs nyní podporuje tvorbu grafů a nabízí hned devět různých typů. (Jankův blog) Google Docs je pokus Googlu o webové kancelářské programy zatím stále běžící ve veřejné betaverzi. Vedle tabulkového kalkulátoru nabízí i textový editor založený na službě Writely, kterou Google kdysi koupil. Brzy by mohla být přidána i tvorba prezentací. Google Docs vedle formátů MS…

Tabulkovému kalkulátoru z webové služby Google Docs bylo dlouho vyčítáno, že nepodporuje přípravu grafů. To však už neplatí. Google Docs nyní podporuje tvorbu grafů a nabízí hned devět různých typů. (Jankův blog)

Google Docs je pokus Googlu o webové kancelářské programy zatím stále běžící ve veřejné betaverzi. Vedle tabulkového kalkulátoru nabízí i textový editor založený na službě Writely, kterou Google kdysi koupil. Brzy by mohla být přidána i tvorba prezentací. Google Docs vedle formátů MS Office podporuje i formát Open Document a export do PDF.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).