Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Webovinky 21: jak je důležité míti přehled od Zdenek - doplňující odpověď ankety: ani jeden. Zajímavě zněly ty dárkoviny,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 7. 2009 9:03

    Zdenek (neregistrovaný)
    doplňující odpověď ankety: ani jeden.
    Zajímavě zněly ty dárkoviny, ale po pár minutách na webu, chabé nabídce a naprosto nevyhovujícím a hlavně nepřehledném filtru (ani člověk nevidí, co si tam nastavil), jsem od tamtud zase hodně rychle odešel. Ten web by potřeboval začít zgruntu a znova a hlavně pořádně a s větším obsahem nápadů. Myšlenka to jinak není nezajímavá pro nás, co občas prostě jsme bez jakéhokoliv slušného nápadá na dárek...
  • 25. 7. 2009 13:07

    Jan Morkes, xBizon (neregistrovaný)
    Díky za názor. Dárkoviny jedou v této chvíli ve zkušebním provozu, abychom mohli sledovat lépe, který způsob vyhledávání, filtrování a vůbec využívání portálu využívají nejčastěji a podle toho uzpůsobit jejich fungování.

    Do doby plného provozu bude databáze tipů na dárky minimálně ztrojnásobena, přibudou další funkce vč. uživatelského zadávání dárků. Na rozdíl od ostatních podobných serverů nejde o žádnou jednorázovou mikrostránku, kam se naháže zboží z jednoho e-shopu a tím jakýkoliv progres končí. Dárky a další materiály (tipy na originální předávání, zajímavé svátky atp.) budou neustále přibývat.

    Není pravda, že člověk nevidí, co si "tam nastavil", poté, co si vyfiltrujete požadované parametry dárku (věk, cenovou hladinu, obor) a stiskněte tlačítko, zobrazí se vám všechny aktivní filtry.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).