Hlavní navigace

Názor k článku WebTop100 2004: české korporátní weby opět propadly od yaleman - Me osobne neprijde vyber jazyka na linet.cz jako...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 14. 9. 2004 10:50

    yaleman (neregistrovaný)
    Me osobne neprijde vyber jazyka na linet.cz jako "jedno bezmyslenkovite kliknuti" Pokud je na cele strance jeden maly obrazek a pak dva male napisy cz a en, navic nepodtrzene tak nevim kolik procent lidi napadne ze to je vyber jazyka. Spis mi to pripada jako ze stranky se predelavaji.

    Take bych si rad precetl body ktere dostaly jednotlive prezentace v jednotlivych kategoriich a ne jen celkove body a poradi. Nevim jestli jsem jen nehledal spatne ale zatim jsem je nenasel.

    A jako posledni pripominku bych se primluvil za to, abyste uverejnili odkazy na par zahranicnich webu, ktere jsou podle hodnotitelu rekneme vzorove. Kdyz pouze reknete ze ceske weby propadly, tak mi to pripada, ze se firmam snazite namluvit, ze jejich prezentace za nic nestoji a ze potrebuji sluzby DobrehoWebu. Me osobne prijde dost stranek jako plne srovnatelnych, i kdyz tim nemyslim weby, ktere u vas dopadly nejlepe.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).