Hlavní navigace

Windows 7 už další betaverzi mít nebudou

3. 2. 2009
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Microsoft oficiálně potvrdil, že Windows 7 budou mít jen jednu betaverzi. Připomínáme, že čas na její stažení se krátí. Nový operační systém, který by měl nahradit kontroverzní Windows Vista, tak spěje do fáze Release Candidate. Zatím však není jasné, jestli další testovací verzi dostane k dispozici opět i široká veřejnost, eventuálně kdy ji Microsoft připraví. Teď jej čekají opravy hlášených chyb. Přestože betaverze byla širší veřejností přijata relativně kladně, bugreport přes odkaz v oknech…

Microsoft oficiálně potvrdil, že Windows 7 budou mít jen jednu betaverzi. Připomínáme, že čas na její stažení se krátí. Nový operační systém, který by měl nahradit kontroverzní Windows Vista, tak spěje do fáze Release Candidate.

Zatím však není jasné, jestli další testovací verzi dostane k dispozici opět i široká veřejnost, eventuálně kdy ji Microsoft připraví. Teď jej čekají opravy hlášených chyb. Přestože betaverze byla širší veřejností přijata relativně kladně, bugreport přes odkaz v oknech Windows 7 přichází v průměru každých 15 sekund. (Engineering Windows 7)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).