Hlavní navigace

Windows Phone Marketplace prolomil hranici 100 tisíc aplikací

6. 6. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Na Windows Phone Marketplace bylo publikováno už více než 100 tisíc aplikací. Od loňského listopadu tak počet zveřejněných aplikací  vzrostl o více než 60 tisíc. Autor: All About Windows Phone Vývoj počtu aplikací pro platformu Windows Phone. Ve skutečnosti je ale počet aplikací, které lze z Windows Phone Marketplace stáhnout nižší. Některé aplikace totiž byly staženy Microsoftem nebo samotnými vývojáři. Celkově je tak v současné době na Windows Phone Marketplace lehce přes 88 tisíc aplikací.…

Na Windows Phone Marketplace bylo publikováno už více než 100 tisíc aplikací. Od loňského listopadu tak počet zveřejněných aplikací  vzrostl o více než 60 tisíc.

Vývoj počtu aplikací pro platformu Windows Phone.
Autor: All About Windows Phone

Vývoj počtu aplikací pro platformu Windows Phone.

Ve skutečnosti je ale počet aplikací, které lze z Windows Phone Marketplace stáhnout nižší. Některé aplikace totiž byly staženy Microsoftem nebo samotnými vývojáři. Celkově je tak v současné době na Windows Phone Marketplace lehce přes 88 tisíc aplikací. Dvě třetiny z nich jsou ke stažení zdarma. Na Windows Phone Marketplace se činí i čeští vývojáři. Při porovnání počtu aplikací podle jazyku, ve kterém je aplikace dostupná, obsadila čeština jedenácté místo.

Počet aplikací v jednotlivých jazycích.
Autor: All About Windows Phone

Počet aplikací v jednotlivých jazycích.

Zdroj: All About Windows Phone

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Internetové novinařině se věnuje od roku 2005, kdy začal jako redaktor pracovat pro vydavatelství Internet Info.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).