Hlavní navigace

Windows Server 2008 na českém trhu

3. 4. 2008
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Microsoft oficiálně uvedl na český trh své tři nové klíčové produkty. Řeč je o systému Windows Server 2008, databázovém serveru SQL Server 2008 a vývojářském balíku Visual Studio 2008. Již podle prvních reakcí našich zákazníků, které jsou jednoznačně velmi pozitivní, je zřejmé, že nové verze těchto produktů, s jejich rozšířenými funkcemi a možnostmi, vnímají jako skutečný krok vpřed, uvedl Dalibor Lukeš, manažer serverové divize české pobočky společnosti Microsoft. Zkušební verze všech…

Microsoft oficiálně uvedl na český trh své tři nové klíčové produkty. Řeč je o systému Windows Server 2008, databázovém serveru SQL Server 2008 a vývojářském balíku Visual Studio 2008. Již podle prvních reakcí našich zákazníků, které jsou jednoznačně velmi pozitivní, je zřejmé, že nové verze těchto produktů, s jejich rozšířenými funkcemi a možnostmi, vnímají jako skutečný krok vpřed, uvedl Dalibor Lukeš, manažer serverové divize české pobočky společnosti Microsoft. Zkušební verze všech zmíněných produktů lze stáhnout ze stránek serveronauti.cz. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).