Hlavní navigace

Z kulatého stolu: Nova váhá, zda 30. září vypne na Plzeňsku analog

25. 9. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Ve čtvrtek 24. září se konal v hotelu Jalta už VII. kulatý stůl našeho sesterského serveru DigiZone.cz, odborná konference zaměřená na digitalizaci televizního vysílání. Tato akce již tradičně přinesla řadu nových informací. Kdo se těšil na výroky generálního ředitele televize Nova Petra Dvořáka, který zde byl také hostem, musel být určitě potěšen. Šéf Novy jako obvykle nešetřil národního koordinátora Zdeňka Duspivu i proces plnění Technického plánu přechodu. Na své si ale přišli i ti, kteří se…

Ve čtvrtek 24. září se konal v hotelu Jalta už VII. kulatý stůl našeho sesterského serveru DigiZone.cz, odborná konference zaměřená na digitalizaci televizního vysílání. Tato akce již tradičně přinesla řadu nových informací. Kdo se těšil na výroky generálního ředitele televize Nova Petra Dvořáka, který zde byl také hostem, musel být určitě potěšen. Šéf Novy jako obvykle nešetřil národního koordinátora Zdeňka Duspivu i proces plnění Technického plánu přechodu. Na své si ale přišli i ti, kteří se chtěli dozvědět novinky z oblasti HDTV. Mluvili o nich provozovatelé kabelových, IPTV i satelitních platforem. To nejdůležitější shrnuje dnešní článek Z kulatého stolu: Nova váhá, zda 30. září vypne na Plzeňsku analog na DigiZone.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).