Hlavní navigace

Z LinuxExpa: za pět let přibude 20 procent nových komerčních instalací Linuxu

22. 4. 2010
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Už podesáté se sešli administrátoři, vývojáři, studenti či jen prostí uživatelé Linuxu na české konferenci LinuxExpo. Letos poprvé to byla akce jednodenní, ale i přesto se na ní probírala řada zajímavých témat. Jaké bude nové Ubuntu? Kdy vyjde očekávaný RHEL 6? Co chystá Fedora 13 a co na to Microsoft? Reportáž ze setkání LinuxExpo nabízí článek Red Hat: za pět let přibude 20 % nových komerčních linuxových instalací z našeho sesterského serveru Root.cz. Článek shrnuje některé zajímavé informace…

Už podesáté se sešli administrátoři, vývojáři, studenti či jen prostí uživatelé Linuxu na české konferenci LinuxExpo. Letos poprvé to byla akce jednodenní, ale i přesto se na ní probírala řada zajímavých témat. Jaké bude nové Ubuntu? Kdy vyjde očekávaný RHEL 6? Co chystá Fedora 13 a co na to Microsoft? Reportáž ze setkání LinuxExpo nabízí článek Red Hat: za pět let přibude 20 % nových komerčních linuxových instalací z našeho sesterského serveru Root.cz. Článek shrnuje některé zajímavé informace a názory, které letošní LinuxExpo nabídlo.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).