Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Za soukromé maily hrozí výpověď od Kojot - Bohužel jsem si ten článek přečetl pozdě, ale...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 13. 5. 2003 9:04

    Kojot (neregistrovaný)
    Bohužel jsem si ten článek přečetl pozdě, ale trochu vím o co jde. Byl to funkcionář odborů a toto se Těm paskřivcům hodilo. Prostě bojoval za lidi, ze kterých dřou kůži a byl nepohodlný. Podívejte se do obchodního rejstříku kdo to vede!!! IČO: 25765817. A je jim téměř všechno jedno, za chvilku to přestěhují do Maďarska nebo Turecka a celé Ráječko a Česko jim může být ukradené. V Německu by za těchto podmínek nikdo nedělal a oni ( rádoby zaměstnavatelé ) by měly obrovské problémy s úřady za to co vše porušují, ale tady? Tady je ranný kapitalismus. Hlavně, že nás zachrání zahraniční kapitál. Bohužel neznáme svou cenu a necháme si toho příliš moc líbit.
  • 13. 5. 2003 9:37

    fernet (neregistrovaný)
    Nesnáším odbory, protože se zastávají flákačů a póvlu. Nesnáším je z mnoha dalších důvodů.

    Myslím si, že byl vyhozem spravedlivě. Nikoli proto, že odeslal soukromé maily, ale proto, protože využíval cizí prostředky ke svému podnikání. Kyž chce podnikat, tak ať si pořídí vlastí PC a přístup k Internetu....

    Ale je pravda, že v těhletěch Celesticách, Tesco, Aholdech atp. se chovají k lidem jako k dobytku. Měl jsem možnost mluvit s "manažery" těchto firem a opravdu větší lidský svině jsem neviděl. Masové porušování našich zákonů je pro ně naprosto normální a ještě se tím chlubí. A naše "orgány" jsou slepé a hluché a hlavně zkorumpované.

    Je pravda, že ve chvíli, kdy po nich budeme chtít dodržování našich zákonů, tak půjdou jinam.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).