Hlavní navigace

Zájezdy last minute: Británie a Brazílie

18. 2. 2004
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Honza S. ze společnosti Microsoft si přál, abychom v jeho oblíbeném časopisu zmínili evropské finále programátorské soutěže Imagine Cup. Tak daleko naše prsty ale nesahají, takže zmíníme finále alespoň na Lupě. Honza S. čtenářům vzkazuje, že finále se bude konat na pěkném místě, v St. John’s College v Cambridge. Konečný termín pro odevzdání soutěžních příspěvků byl prodlouženej do 15. března 2004. A vítěz pojede do Brazílie… Panejo. To zase určitě pozvou novináře, aby na náklady MS psali…

Honza S. ze společnosti Microsoft si přál, abychom v jeho oblíbeném časopisu zmínili evropské finále programátorské soutěže Imagine Cup. Tak daleko naše prsty ale nesahají, takže zmíníme finále alespoň na Lupě. Honza S. čtenářům vzkazuje, že finále se bude konat na pěkném místě, v St. John’s Co­llege v Cambridge. Konečný termín pro odevzdání soutěžních příspěvků byl prodlouženej do 15. března 2004. A vítěz pojede do Brazílie… Panejo. To zase určitě pozvou novináře, aby na náklady MS psali reportáže o soutěži. Zase píšu do špatného média.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor se zabývá výkonovým marketingem na internetu. Pracoval pro Advertures, Dobrý web a Outrider. Martin byl dříve redaktorem Lupy a dalších periodik o IT.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).