Hlavní navigace

Zákazníci uzavřeli už více než tisíc smluv na nový tarif Volání za korunu od U:fona

7. 6. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Mobilní operátor MobilKom prostřednictvím své sítě U:fon začal tento týden nabízet možnost volání do ostatních, včetně zahraničních síti a to za 1 Kč včetně DPH za 1 minutu .Zákazníci za měsíční paušál ve výši 200 Kč získají 100 volných minut při tarifikaci 60+30. Cena jedné minuty v rámci volných minut tak vyjde na dvě koruny. Korunu za minutu volání zaplatí zákazníci až po provolání volných minut.

Mobilní operátor MobilKom prostřednictvím své sítě U:fon začal tento týden nabízet možnost volání do ostatních, včetně zahraničních síti a to za 1 Kč včetně DPH za 1 minutu .Zákazníci za měsíční paušál ve výši 200 Kč získají 100 volných minut při tarifikaci 60+30. Cena jedné minuty v rámci volných minut tak vyjde na dvě koruny. Korunu za minutu volání zaplatí zákazníci až po provolání volných minut.

Jen za první dny od spuštění prodeje, uzavřel U:fon na tento tarif více než tisíc smluv. 

Tipy C

Přes náš nový eshop na Ufon.cz se prodalo více než 71 % z tohoto objemu, přes infolinku 20 % a zbytek prodaly naše prodejny. Vysoký podíl eshopu je pro nás velmi příjemné překvapení, jelikož jsme se obávali přetížení infolinky, ale k tomu téměř nedošlo, uvedl pro Lupu Oleg Vojtíšek, Marketing, Sales and Customer Care Director společnosti Mobilkom.

Podle Vojtíška má nový tarif i další efekt. Firmě se přihlásily další zájemci, kteří mají zájem Mobilkom odkoupit. O prodeji firmy jako celku rozhodla na konci března schůze věřitelů. Mobilkom by měl být prodaný do konce srpna.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Internetové novinařině se věnuje od roku 2005, kdy začal jako redaktor pracovat pro vydavatelství Internet Info.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).