Hlavní navigace

Názor k článku Žijeme ve světě, kde nás může šmírovat naše chytrá televize od WIFT - V zásadě z každé takové chytré TV se...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 2. 2017 10:05

    WIFT

    V zásadě z každé takové chytré TV se nakonec stane hloupá, dokud to má konektor, k němuž je možné připojit zdroj externího obsahu. Jako HDMI apod.

    Já koupil před tak pěti (možná šesti nebo víc? nevím, od pěti let už to nepočítám ;) TV, která ještě byla relativně hloupá, i když na net může taky, ale už je to dneska v podstatě mimo podporu a já to vlastně nikdy pořádně nepoužíval, protože to nikdy nebylo pořádně použitelné. K mému překvapení byla připravena (a dobře to funguje) na FullHD MPEG4 v DVB-T (kupoval jsem ji v době, kdy takto u nás nikdo nevysílal).

    K ní je přes HDMI připojen malý počítač, který dělá převážně to, co chci já. A až bude potřeba tu TV vyměnit, protože tahle odejde (ne, ještě nevymysleli nic, co by mě přesvědčilo ji nahradit před jejím odchodem do křemíkového nebe), budu se velmi pravděpodobně poohlížet po obyčejném velkém monitoru, případně projektoru, pokud už budou mít slušné parametry za mnou akceptovatelnou cenu (takový dosud neexistuje).

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).