Hlavní navigace

Názor k článku Žijeme ve světě, kde nás může šmírovat naše chytrá televize od wor - Používat Smart TV je prostě diskutabilní. Možná je...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 2. 2017 10:52

    wor (neregistrovaný)

    Používat Smart TV je prostě diskutabilní. Možná je lepší pořídit si něco jako Apple TV. Případně si k obyčejné televizi připojit nějaký ten Android, Windows či Linux s Kodi.

    To si pane Dočekal děláte kozy s tím posledním odstavcem? Budu to brát jen jako rýpnutí a povzbuzení k větší diskuzi.

    Vím, že zde jde jen o televize. Mě je ale úplně u pr-ele když někdo bude snímat screeny toho co sleduji v televizi. Daleko nebezpečnější je ta talevize a jiná všechna ostatní PC, Founy a jiná zařízení která snímají obsah rozhovorů a hlavně svůj pracovní či zcela soukromý obsah. Dnes to stále nikdo neřeší a zvláštní je, že nikomu nevadí přijít se svým chytrým telefonem do ordinace kde paní doktorce běží pod svým lékařským softem WIN10, nikdo se neobává diskutovat s právníkem o svých problémech před zapnutým win 10 a 8 s telefonem v náprní kapse saka s běžícími Google službami. Projektantům, výtvarníkům, spisovatelům, umělcům, architektům, vynálezcům, a všem v podobných tvůrčích podobných odvětvích. Buď jsou lidi tupý negramoti nebo se o tom málo píše. Píše se dost ale né o tom k čemu a jak to může být nebezpečné. Za několik let se budou lidi rozdělovat na bohaté šmíraky a na chudé tupé ovce.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).