Hlavní navigace

Názor k článku Zlé zákony jsou pryč, problémy zůstávají od anonym - > Aby se rozumným uvažováním našla míra, která...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 3. 2. 2012 14:54

    bez přezdívky

    > Aby se rozumným uvažováním našla míra, která oddělí právo od bezpráví tak, aby to bylo spravedlivé.

    V dnesni dobe a stavu diskuzi uz ponekud naivni, nicmene i muj nazor.
    Jsem rad za to, ze nejste fanatik, a z Vaseho prispevku citim (treba spatne), ze ani vy nejste zastancem smeru, ze zakon je nezpochybnitelny.
    Neustale napadani a zpochybnovani soucasneho konceptu autorskych prav (treba i zamernym porusovanim), o tom je cele piratske hnuti.
    Stejne jako vy chcete dat po hube piratum za jejich neurvalost, tak oni chteji dat po hube treba lobistum a zajmovym firmam, ktere jedine silou svych penez udrzuji pri zivote uz davno prezity koncept.

    Jak uz jsem psal jinde, rad bych kdyby vznikl panel, komise nebo proste cokoliv, kde by se moznosti noveho pojeti autorskeho prava zacali resit.

    Stav, kdy je velikymi dotacemi a silou moci udrzovan umely stav, ktery vetsine nevyhovuje, vede k jeji radikalizaci. Pak se na ni nabaluji ruzni dalsi radikalove, kteri si chteji lecit i sve problemy, treba se zamestnanosti, skolnym... nemluve o radikalech, co proste chteji jen chaos.

    Rad bych byl pro rozumnou komunikaci, ale zacinam mit strach, ze uz je pozde, ze ted zacina doba radikalu (Anonymous) :-(

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).