Hlavní navigace

Názor k článku Změna SEO Expert na Česká vývojová? Klasický způsob, jak unikat věřitelům od Radka - Nikoho jsem nikdy nepodvedla a ani neokradla. Vámi...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 6. 3. 2013 12:43

    Radka (neregistrovaný)

    Nikoho jsem nikdy nepodvedla a ani neokradla. Vámi zmiňovaný článek je na portálu krachycestovek.cz, novinky jej článek převzaly a upravili. Je všeobecně známo, že se v případě krachycestovek.cz jedná o bulvární neseriózní novináře. Všechny články na tomto portálu jsou pouze štvaním se za senzacemi za každou cenu. Ragovala jsem v jejich diskuzi na fb, kterou ihned okamžitě po vložení mého příspěvku celou vymazali.
    Figurovala jsem pouze v jedné CK a je to již 10 let zpět, kde jsem měla pouze 10% podíl bez možnosti jakkoli ovlivňovat chod této společnosti a nikdy jsem nebyla jejím jednatelem, což vyplývá i z dokumentu, který jste sem vložil. V době, kdy tato CK ukončila činnost jsem měla již svou cestovní agenturu. To, co se píše na tomto webu není pravda a je to prokazatelné. Můj bývalý společník měl několik CK, tito novináři šli především po jeho aktivitám a bohužel je tato zmiňovaná vazba z minula přivedla ke mně. Můj advokát tyto lidi kontaktoval akontaktoval i pana Kalvodu, který je zastupuje, ale bez výsledku, protože se schovávají a není možné se jich dopátrat. Odpověď byla v tom smyslu, že není všeobecně známo, kdo ty články píše a pan Kratochvíl, který je na webu uvedený jako kontaktní osoba, není za obsah webu zodpovědný. Svou agenturu provozuji 8 let a nikde nenajdete žádnou negativní recenzi od mých klientů. Pokud by tomu tak bylo, nemohla bych v tomto oboru podnikat, protože by se mnou žádná cestovní kancelář neuzavřela nebo neprodloužila smlouvu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).