Hlavní navigace

Názor k článku Změna SEO Expert na Česká vývojová? Klasický způsob, jak unikat věřitelům od Lemra lina - Ničeho dosáhnout nechci. Víte, ona celá "kauza" už...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 6. 3. 2013 23:51

    Lemra lina (neregistrovaný)

    Ničeho dosáhnout nechci. Víte, ona celá "kauza" už byla výstižně shrnuta hned ráno. Opravdu mne může pobavit, jak se dotyčná "svatá dala, neví komu" pohoršuje nad tím, že firmu přepsali na někoho, kdo "má trvalé bydliště na městském úřadě," zatímco firmu, ve které ona figurovala jako společník, zrušili proto, že pro jistotu neměla žádné existující sídlo. :-)))

    Nynější majitel SEO "mágů" je "člověk bez majetku, se spornou minulostí, bezdomovec či gambler", zatímco její firma nasekala meloun dluhu na sociálce, přes 300 tisíc na zdravotním, celkem dvoumegová sekera a suma sumárum majetek na účtech asi 60 tisíc, takže i to insolvenční řízení zrušili pro nedostatek majetku.

    A takhle bychom mohli pokračovat. Na jejím místě si sypu popel na hlavu za vlastní blbost a s touhle minulostí nepolezu za novináře hekat nad neseriozností jiného "takypodnikatele".

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).