Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Změna SEO Expert na Česká vývojová? Klasický způsob, jak unikat věřitelům od anonym - Jediný tupec mi přijdete Vy, že Vás vůbec...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 6. 3. 2013 12:33

    bez přezdívky

    Jediný tupec mi přijdete Vy, že Vás vůbec pomyšlení na takové podvody napadá, zamyslete se ;-)
    Ostatně, není to poprvé, co jste ukázal v diskuzích, že se podvodů nebojíte ;-)

    Tak si jděte podvádět a vymýšlet "očůrávky" a neobtěžujte poctivé lidi :-)

  • 6. 3. 2013 12:57

    JKL (neregistrovaný)

    Já neříkám, že to dělám, ale že to JDE... A není to žádný PODVOD, protože je to právě "společnost s ručením omezeným", takže někdy prostě podnikateli jeho záměr nevyjde a prostě garance a sliby, které dal, splnit nemůže, ani kdyby se rozkrájel, protože nemá jak.

    A zákon to umožňuje právě proto, aby lidé mohli zkoušet i riskantnější podnikání a naopak přikazuje takové firmy označovat jako "s.r.o." či obdobně, aby i jejich zákazníci TOTO VĚDĚLI A POČÍTALI S TÍM!!!

    Prostě, když uzavírám smlouvy s s.r.o., tak musím počítat s tím, že nemusí plně ručit za své závazky ze zákona, ale je třeba si s.r.o. prověřit jinak. Nebo může pány podnikatele požádat o založení v.o.s., kde už ručí celým majetkem.

    Když někdo mezi tím nevidí rozdíl, tak ať pak nepláče.

  • 6. 3. 2013 12:27

    JKL (neregistrovaný)

    Ještě lepší jsou ovšem lidi, kteří si nechají postavit třeba dům "s 50 leteou zárukou + 1001 různými garancemi na desítky let" s.r.o. starým 3 měsíce, které se po dokončení stavby ihned zruší...

    A Lojzíčci se pak strašně diví, že jejich 50 letá záruka jaksi už neplatí :-D.

  • 6. 3. 2013 12:24

    JKL (neregistrovaný)

    No to je tedy objev, že společnost s ručením omezeným má opravdu ručení omezené :-D.

    Když někdo podepisuje s smlouvy s neznámými firmami, navíc jim ještě vše hradí předem a "s.r.o." chápe jako punc důvěry, tak mám obavy spíš o jeho duševní zdraví.

    Každá společnost s ručením omezeným MUSÍ mít ze zákona toto uvedeno v názvu, právě proto, aby se tomu předcházelo a každý to věděl.

    Ovšem, když někdo vůbec neví rozdíly mezi typy společností a řídí se jenom barevnými krááááásnými obrázky na webech a vizitkách, tak mu opravdu není pomoci - ZA BLBOST SE PLATÍ.

    Mimochodem, kdyby se zmíněné s.r.o. trochu hájilo u soudu, tak ho bez problémů vyhrají, alespoň já bych s tím problémy neměl.

    Takže tupost na obou stranách!

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).