Hlavní navigace

Zpravodajský portál iDnes také změní hlavní stránku

16. 4. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Letošní jaro je ve znamení převlékání českých zpravodajských portálů do nových kabátků. Novou úvodní stránku nedávno nasadilo Aktuálně.cz a iHned se s novým šéfredaktorem také chystá na nový design. Dalším v řadě bude současná jednička v českém internetovém zpravodajství, tedy portál iDnes z mediální skupiny Mafra. Novou podobu jeho hlavní stránky si můžete rovnou vyzkoušet na adrese http://www.idnes.cz/beta. (iDnes Technet)

Letošní jaro je ve znamení převlékání českých zpravodajských portálů do nových kabátků. Novou úvodní stránku nedávno nasadilo Aktuálně.cz a iHned se s novým šéfredaktorem také chystá na nový design. Dalším v řadě bude současná jednička v českém internetovém zpravodajství, tedy portál iDnes z mediální skupiny Mafra. Novou podobu jeho hlavní stránky si můžete rovnou vyzkoušet na adrese http://www.id­nes.cz/beta. (iDnes Technet)

Server iDnes je v poslední době relativně aktivní. Mafra koupila veřejné fotoalbum Rajče.net, komunitní server Ukaž se.cz a představila novou podobu katalogu Klikni s vyhledáváním od Googlu. Chystá také vlastní freemail, se kterým bude rovněž pomáhat Google. Na Lupě si budete moci brzy přečíst rozhovor s Jaroslavem Kábelem, ředitelem serveru iDnes.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).