Hlavní navigace

Zvýší se výrazně 12. února podíl Internet Exploreru 7?

23. 1. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Do počítačových sítí, které využívají služeb Windows Server Update Services, má namířeno Internet Explorer 7, k jehož automatické instalaci dojde 12. února tohoto roku (stále však lze oddálit). Týká se to samozřejmě jen stanic se systémem Windows XP, kde se stále ještě používá starší verze webového prohlížeče Microsoftu. Uvidíme tedy, jestli dojde k nějakému výraznému skoku v rozložení sil dvou posledních verzí Internet Exploreru na trhu. Zatím je na tom lépe několik let stará šestá generace.…

Do počítačových sítí, které využívají služeb Windows Server Update Services, má namířeno Internet Explorer 7, k jehož automatické instalaci dojde 12. února tohoto roku (stále však lze oddálit). Týká se to samozřejmě jen stanic se systémem Windows XP, kde se stále ještě používá starší verze webového prohlížeče Microsoftu. Uvidíme tedy, jestli dojde k nějakému výraznému skoku v rozložení sil dvou posledních verzí Internet Exploreru na trhu. Zatím je na tom lépe několik let stará šestá generace. Tempo růstu sedmé generace se výrazně zvýšilo již loni v říjnu, kdy Microsoft nabídl instalaci bez kontroly pravosti kopie Windows. Jako aktualizace se Internet Explorer 7 šíří několik měsíců i přes Windows Update. (Pooh.cz)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).