Hlavní navigace

Zynga Slingo - další rychle rostoucí novinkou od Zyngy už na druhém místě žebříčku

15. 9. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Zynga Slingo se objevila na začátku září a od té doby stále roste (v MAU, v DAU spadla z původních čtyř na tři miliony) – s aktuálními 41.7 miliony hráčů je na druhém místě aplikací na Facebooku (na prvním místě je nedávno spuštěná ChefVille také od Zyngy, s 53 miliony hráčů). Na Slingo je zajímavé snad jedině to, že fakticky jde o něco na způsob výherního automatu a určitou formou „bezduchosti“ je tahle hra odklonem od ostatních her Zyngy (ať už jde o Farmville, ChefVille, CityVille a tomu…

Zynga Slingo se objevila na začátku září a od té doby stále roste (v MAU, v DAU spadla z původních čtyř na tři miliony) – s aktuálními 41.7 miliony hráčů je na druhém místě aplikací na Facebooku (na prvním místě je nedávno spuštěná ChefVille také od Zyngy, s 53 miliony hráčů).

Na Slingo je zajímavé snad jedině to, že fakticky jde o něco na způsob výherního automatu a určitou formou „bezduchosti“ je tahle hra odklonem od ostatních her Zyngy (ať už jde o Farmville, ChefVille, CityVille a tomu podobné). O to víc je zajímavé vidět jak rychle se tato hra dostala na druhé místo v žebříčku aplikací.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Konzultant a publicista, provozuje www.pooh.cz. Podle některých si myslí, že rozumí všemu, sám je však přesvědčen o pravém opaku a ani v 30+ letech nedokázal přijít na to, jak mít peníze a nepracovat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).