Internet Info, s.r.o. Lupa Root Měšec Podnikatel DigiZone Slunečnice Vitalia new Bomba Navrcholu Weblogy Jagg Woko Dobrý web Computer.cz SK: MojeLinky

Lupa.cz » Diskuse » Tip na firmu, která...

Tip na firmu, která vytvoří dobrý e-shop

Datum: 5. 9. 2006 18:46
Vložil: Lenka Chlumská
Nálepky: E-komerce
Nazdar,
nepodělili byste se se mnou o své zkušenosti s firmami, které dělají opravdu kvalitní a designově dobré int. obchody? Pátrala jsem všude možně, ale technickou stránku nabízených produktů sama neumím posoudit, proto pátrám po referencích od těch zkušenějších.

Moje představa je taková, že bych chtěla obchod, který splňuje všechny moderní uživatelské požadavky (asi nějaký předpřipravený systém), ale který by mohli graficky plně upravit dle mých představ (mám konkrétní představu o vzhledu).

Pokud jsem našla webdesignerskou firmu jejíž styl se mi líbí, ale která nedělá e-shopy, lze to udělat i tak, že bych koupila e-shop jinde a oni ho "oblekli" podle svého? Funguje to tak?

Kdybych si chtěla nechat udělat obchod uplně na míru, kolik to tak orientačně stojí? Prosím nepiště "řádově desetitisíce", jak se většinou dočtu, to může být 50 i 150 tisíc, to první bych měla, to druhé ne. Počítám, že bych do toho dala tak těch 5O-60t.

Moc díky za každé doporučení či zkušenost a pardon, jestli se možná ptám trochu nezkušeně ... :-)
Datum: 5. 9. 2006 20:21 Nový
Vložil: Adam Haken (neregistrovaný)
Titulek: je jich opravdu hodne (Celé vlákno)
Je jich opravdu hodne, obavam se ze osobnich zkusenosti tu moc nenaleznete. Bud se bude jednat o prevlecene marketingove pracovniky danych eshopovych reseni nebo vykriky do tmy.

Mensi seznam tech ktere znam ja:
http://www.inshop.cz (prumer, unifikovanost)
http://www.vltava2000.cz (pro opravdu male eshopy)
http://www.shopengine.cz (spise pro vetsi eshopy)
a x stovek dalsich
a mezi nimi je i http://www.zshop.cz
(pro rejpaly, ano toto je me reseni)

p.s. bez urazky, vas dotaz, zejmena ta otevrenost zavani provokaci
Odpovědět
aura:
0
Lenka Chlumská
Datum: 5. 9. 2006 20:48 Nový
Vložil: Lenka Chlumská
Titulek: Re: je jich opravdu hodne (Celé vlákno)
Diky. Samozřejmě vím, že jich je hodně. Proto se ptám na osobní zkušenosti.

To s tou provokaci jsem nepochopila. Zeptat se na zkušenosti ostatních a říct, co si představuju, je provokace??
Odpovědět
Datum: 20. 7. 2008 17:48 Nový
Vložil: Anita (neregistrovaný)
Pokud potřebujete maximální dostupnost a stabilitu volte osvědčené giganty, např. FORPSI, ale stojí to peníze.

Jinak doporučuji jako asi nejlepší v poměru ceny a služeb FLYER.CZ, jsou zřejmě nejlevnější a kvalitou nijak nezaostávají za českým průměrem. Včetně podpory Javy už v základu, což je pro mne důležité.
Odpovědět
Datum: 28. 1. 2009 19:21 Nový
Vložil: Kuf (neregistrovaný) ---.karneval.cz
jeste bych doporucil hodit oko na fast centrik, je to to same jadro jako shopengine viz http://www.fastcentrik.cz/
Odpovědět
Datum: 6. 9. 2006 0:56 Nový
Vložil: Radovan (neregistrovaný)
Titulek: Redakčně smazáno (Celé vlákno)
26. 5. 2008 15:17 smazal Aleš Miklík, důvod: Spam
Odpovědět
Datum: 6. 9. 2006 8:02 Nový
Vložil: Richi (neregistrovaný)
Titulek: Re: nejlevnější ale ZCELA individuální řešení (Celé vlákno)
Radovane tebe by už meli zablokovat za SPAM!
Odpovědět
Titulek: Krabicové vs. řešení na klíč (Radim Hasalík) Nový
Datum: 6. 9. 2006 13:10 Nový
Vložil: PL (neregistrovaný)
Titulek: Investice
Na shopu jsou dulezite ty veci ktere nevidet, hlavne:
- Celkova strategie. Maly shop uzce zamereny s vybudovanou znackou nebo shop bez budovani znacky ktery ziskava zakazniky cenou a toci kvanta zbozi? Zemrime se na lokalni, ceske nebo evropske klienty?

- Ziskavani zakazniku. Bude se optimalizovat pro vyhledavace google, seznam? Nebo dame penize do reklamy? Nebo to spojime s aktivitami v realnem svete? Nebo se udela spojenectvi s jinym servrem?

- Pruznost systemu a firmy. Jak se zbozi nasypava do systemu? Jak spolupracuje s ucetnim programem? Jde dolovat udaje treba pres sms? Kdyz budu potrebovat neco specificke (abych se odlisil od konkurence) jsou ochotni poskytnout programatora?

- Struktura investic. Pokud date 50t za naprogramovani, hosting, domeny, nezbyde vam moc na ostatni veci, treba propagaci. Design az tak dulezity neni.

- Kdyz jsme u toho designu, dobra firma to udela tak ze design se da menit kdykoliv chcete i bez zasahu te firmy. Treba si muzte najmout vlastniho grafika a on shop oblece do jineho kabatu.

- Dobra firma (jako www.eyetracking.cz) udela taky v cene uzivatelske testovani a mate jistotu co se na tom shopu z uzivateskeho hlediska deje.
Odpovědět
Datum: 6. 9. 2006 18:56 Nový
Vložil: Lukas Nevosad (neregistrovaný)
Titulek: eshop
Dobry den,

Pokud skutecne chcete e-shop programovat nebo doprogramovat nejake standardni reseni, doporucuji zkusit odeslat poptavku pres http://www.webdesigneri.cz s uvedenim alespon priblizne predstavy o tom, co by mel e-shop umet. Muzete si pak vybrat z reseni, ktere Vam nabidnou jednotlive firmy.

Dalsi moznosti je vyuzit "pronajem" jiz hotoveho systemu. Bohuzel zde nemusi platit, ze to je z hlediska celkovych nakladu vyhodnejsi - mozna jen mensi pocatecni investice. Hodne zalezi na Vasich konkretnich pozadavcich a predstavach

Odpovědět
Titulek: Díky (Lenka Chlumská) Nový
Datum: 6. 9. 2006 23:15 Nový
Vložil: Bednee (neregistrovaný)
Titulek: inShop (Celé vlákno)
Zoner inShop je vhodny akorat tak do par tisic polozek a jejich rucni spravu.

Delam s inShopem na kterem je cca 40000 polozek s kazdodeni aktualizaci dat a je to konec. Tezce to nezvlada.
Odpovědět
Datum: 7. 9. 2006 20:01 Nový
Vložil: Rdm (neregistrovaný)
Titulek: Re: inShop (Celé vlákno)
IMHO inShop je spíše menší řešení. Na 40 000 položek je už třeba něco opravdu pořádného ;o)
Odpovědět
Datum: 8. 10. 2008 14:47 Nový
Vložil: uživatel si přál zůstat v anonymitě
Titulek: Re: inShop (Celé vlákno)
Začínám rozjíždět internetový obchod pro jednu firmu stáhnul sem inshop a propojil s pohodou! Potřeboval bych aby mi někdo vysvětlil jak se s tím pracuje, co se jak dělá. Rád za zkušenosti klidně zaplatím. Do vánoc musim stihnout rozjet eshop a sem z toho šedivej. Díky meil. Onderkys@seznam.cz
Odpovědět
aura:
94
Patrick Zandl
Datum: 8. 9. 2006 13:29 Nový
Vložil: Patrick Zandl
Titulek: Shopify (Celé vlákno)
řešil jsem podobný problém. Možností je samozřejmě mnoho, ale ta česká řešení bývají dost otřesná. Doporučím podívat se na Shopify - http://shopify.com/ - pokud si můžete dovolit dát jim provizi, je to krásné a pohodlné řešení a nezaplatíte žádné poplatky za start.
Odpovědět
Datum: 10. 9. 2006 23:31 Nový
Titulek: Re: Shopify (Celé vlákno)
Krásné?
Doména třetího řádu - pro obchod se mi zdá jako docela hodně nevhodná.
A umí to českou měnu?
Odpovědět
Datum: 11. 9. 2006 7:16 Nový
Ano, krásné :)

Pokud se vám nelíbí doména třetího řádu, je vhodné registrovat si takovou, která se vám líbí. A pak si ji v Shopify napojit :)

Umí to českou měnu.
Odpovědět
Datum: 21. 7. 2008 14:03 Nový
Zahraničních řešení bych se rozhodně vyvaroval. Není to přizpůsobené místním podmínkám, zákaznické úpravy jsou extrémně drahé.

Například takový přechod na Euro, který si teď vyzkouší Slováci a nás taky někdy čeká. V době přechodu je zákonná povinnost ukazovat dvojí ceny a účtovat s nimi.

Jak si v té chvíli poradí to vaše Shopify?
Odpovědět
Datum: 28. 8. 2009 15:01 Nový
Vložil: deep (neregistrovaný) 147.175.3.---
uplne bez problemov, prevadzkujem cez shopify cca 4-5 SK obchodov, dualna cena sa zobrazuje ako "Compare at price" ale nie je problem cez js vytiahnut si aktualn - v tomto pripade konverzny kurz zo shopify kniznice a preratat to... vo fore shopify je to viac krat vysvetlene...
Odpovědět
Datum: 10. 9. 2006 3:52 Nový
Vložil: Petrik (neregistrovaný)
Titulek: e-shop (Celé vlákno)
Tezko odhadnout, jak velky e-shop mate na mysli, mozna to sama ani nevite... Kazdopadne bych z pocatku nestrilel hned vsechny penize do konecneho reseni, protoze mozna jeste ani sama dost dobre nevite, co to vsechno bude chtit a jak se to vykrystalizuje. Zajdete si pokud mozno na nejake prezentace od firem, co e-shopy dodavaji, bude to dobre investovany cas a usetri vam moc moc budoucich problemu. A hlavne se nebojte ptat, ptat a ptat, dokud neni pozde. I tak bych z pocatku strcil penize do neceho mensiho, coz mi penizky nejak vydela a kdyz uvidim ostreji ten smer, kterym se cely obchod bude ubirat, zvolil bych neco vice definitivniho a s dostatecnou rezervou, treba naprogramovano primo na miru. Zdravim, Petrik
Půjčky-úvěry.
Odpovědět
aura:
0
Pix ie5
Datum: 6. 2. 16:40 Nový
Vložil: Pix ie5
Titulek: Re: e-shop (Celé vlákno)
Našla jsem E-shop pro obchodování na internetu s možností stažení české verze zdarma na stránkách OXID eShop. Snadná instalace s otevřeným zdrojovým kódem http://www.oxid-eshop.cz/vlastnosti-community-edition-d305/ :)
Odpovědět
aura:
0
Tomáš Pilát
Datum: 14. 9. 2006 12:32 Nový
Vložil: Tomáš Pilát
Titulek: Můžu Vám pomoci (Celé vlákno)
Dobrý den,
myslím, že Vám mohu pomoci. Podívejte se na stránky společnosti www.shean.cz . Je to nenápadná firmička, která ovšem dělá velice kvalitní věci za velmi příznivé ceny. Nebudu zastírat, že se s těmi lidmi znám dokonce s nimi i spolupracuji, ale zkuste je a uvidíte sama. Případně můžete kontaktovat i mě na tel. 776898909 mohu Vám totiž pomoci i s druhou stránkou věci a to je prezentace vy vyhledávačích, jelikož jsem marketingový poradce Seznamu.
Odpovědět
Datum: 20. 7. 2009 17:15 Nový
Vložil: Eso Rimmer (neregistrovaný) 193.85.224.---
Titulek: Re: Můžu Vám pomoci (Celé vlákno)
tak nezastírejte ani že jste obchodní manažer
Odpovědět
Datum: 20. 7. 2009 17:23 Nový
Vložil: Pakrbec (neregistrovaný) ---.karneval.cz
Titulek: Re: Můžu Vám pomoci (Celé vlákno)
marketingovy poradce Seznamu je ten posledni, od koho bych si nechal, poradit :)))
Odpovědět
Datum: 18. 9. 2006 11:39 Nový
Vložil: bedo (neregistrovaný)
Titulek: opensource
Skuste toto www.cbsoft.cz
Odpovědět
Datum: 24. 9. 2006 14:59 Nový
Vložil: Lenka Chlumská (neregistrovaný)
Titulek: e-shop
Díky za všechny náměty a rady!
Odpovědět
Datum: 20. 7. 2007 13:30 Nový
Vložil: Solanský Peter (neregistrovaný)
Titulek: Inshop je uniformovaný a malý? (Celé vlákno)
Než začnete tvrdit k čemu je inshop a jaké má vlastnosti doporučil bych Vám jej troch studovat. Serverů inshop je několik druhů podle náročnosti, světe div se ale běží na něm i eshopy se 100 000 položek a 40 000 návštěvami denně.

Inshop je technologie, ne ten produkt, je to jako hodnotit auto podle toho jestli má vznětový, nebo zážehový motor, a proto má jiný kufr.

Inshop nabízí nějaké základní šablony na kterých může běžet ale v zásadě je to webhosting a takto se také musí hodnotit.

Na stránce s autorizovanými partnery je seznam firme které se tomu věnují, zde je popis toho co to vlastně je.

http://www.fom.cz/cz/internetovy-obchod/inshop-3.php
Odpovědět
Datum: 21. 7. 2008 21:49 Nový
Vložil: mmm (neregistrovaný)
Titulek: Re: Inshop je uniformovaný a malý? (Celé vlákno)
Si delate p...l ne? Inshop je zruda nicici nervy, osobni zkusenost, vim o cem mluvim. Je to udelatko pro domaci kutily s hodne silnymi nervy a extra trpelivosti. Tragedie!
Odpovědět
Datum: 22. 7. 2008 14:29 Nový
Vložil: tom (neregistrovaný)
Bohužel se musím přidat... U inshop 4 pěnim už 1/4 roku. Navíc ta podpora je příšerná...
Odpovědět
Datum: 4. 8. 2008 20:06 Nový
Vložil: mastr (neregistrovaný)
Mohu bohužel jen potvrdit. Starám se o dva e-shopy běžící na platformě INSHOP 4. Jeden má okolo 2.500 položek a již jsou problémy s funkčností - občas nechodí registace nových klientů, nové objednávky, což je dost fatální u e-shopu. Veškeré úsilí, které klient věnoval propagované návaznosti na účetní systémy, je zatím bez výsledku.
NAVÍC: Neustále se opakují problémy. Např. při každé inovace ze strany ZONERu se ztrácí aktuální CSS soubory, přestože jsou umístěny ve vlastní složce schematu. Vzhled shopu se s každou takovou změnou nepredikovatelně mění, přestože vše je nastaveno pomocí Zoneru - jejich manageru a CSS stylů.
Jakákoliv informace o chystaných změnách ze strany Zoneru je nulová, natož možnost klienta zvolit si, zda má o nové fuknce vůbec zájem. Večer shop vypadá tak jak má, ráno má rozsypaný layout a natvrdo doplněnou funkci, která je pro daný artikl k ničemu.
INSHOP 4 je nehotové řešení, přístup programátorů je diletantský, na technickou podporu se nelze dovolat a když se to náhodou podaří, stejně vám nic neporadí: "To musí vyřešit kolega, tomu já nerozumím". DILETANTSTVÍ NA ENTOU!
Odpovědět
Datum: 8. 10. 2008 15:01 Nový
Vložil: Onderkys (neregistrovaný)
Titulek: Re: Inshop - potřebuji pomoc..!!!! (Celé vlákno)
Začínám rozjíždět internetový obchod pro jednu firmu stáhnul sem inshop a propojil s pohodou! Potřeboval bych aby mi někdo vysvětlil jak se s tím pracuje, co se jak dělá. Rád za zkušenosti klidně zaplatím. Do vánoc musim stihnout rozjet eshop a sem z toho šedivej. Díky meil. Onderkys@seznam.cz icq 469 016 049
Odpovědět
Datum: 8. 10. 2008 15:10 Nový
Vložil: Onderkys (neregistrovaný)
Začínám rozjíždět internetový obchod pro jednu firmu stáhnul sem inshop a propojil s pohodou! Potřeboval bych aby mi někdo vysvětlil jak se s tím pracuje, co se jak dělá. Rád za zkušenosti klidně zaplatím. Do vánoc musim stihnout rozjet eshop a sem z toho šedivej. Díky meil. Onderkys@seznam.cz icq 469 016 049 tel 737 282 738!!!
Odpovědět
Datum: 23. 5. 2008 22:00 Nový
Vložil: stoklasa (neregistrovaný)
Titulek: Mam eshop
od firmy 3it.cz a nemam problem. Neco potrebuji zavolam a do chvilky to tam je. Mohu jen doporucit.
Odpovědět
Datum: 8. 6. 2008 9:51 Nový
Titulek: Zkuste toto
Odpovědět
Titulek: eshop za 3000kc (pepik) Nový
Datum: 9. 10. 2008 13:51 Nový
Vložil: Franta (neregistrovaný)
Titulek: Re: eshop za 3000kc (Celé vlákno)
Radovane zhebni !!!!
Odpovědět
Datum: 11. 6. 2008 9:55 Nový
Vložil: maga (neregistrovaný)
Titulek: RE: Tip na firmu, která vytvoří dobrý e-shop
Ja mohu je doporucit www.fastest.cz, uz mi delaji druhy shop a vse funguje jak chci.
Odpovědět
Datum: 14. 6. 2008 11:16 Nový
Vložil: vitakappa (neregistrovaný)
Titulek: obchod open source (Celé vlákno)
Osobně doporučuji se vyhnout předpřipraveným obchodům, je to jenom tahání peněz lidem z kapsy, lépe je se porozhlédnout v segmentu open-source (v podstatě zdarma ke stažení) a ty hlavní programy pro obchody jsou 3. Před časem jsem si na ně dělal analýzu a vyšlo mi, že co do funkčnosti a možností úprav vzhledu jsou na tom stejně, ale: osCommerce má hodně doplňků, ale nemá tak qalitní český tým (české zastoupení), ZenCart má méně doplňků, ale má lepší tým (lepší programátory), noa nejlepší je VirtueMart, ten běží na bázi informačního portálu (redakčního systému) Joomla!, tím je dané to, že může využívat několik tisíc doplňků pro tento systém a česká zastoupení jsou 2, jedno pro Joomla! a druhé pro VirtueMart a qalita a úroveň programátorů je dost dobrá.

Doporučuji tedy registraci na www.obchod-virtuemart.cz, tam se zeptejte a my na to odpovíme, kdyžtak se odvolejte na mne. V rámci tohoto obchodu funguje i komerční firma, ty ceny za obchod + libovolné úpravy vzhledu + SEO + doplňky + reklama na netu jsou od 20 do 40 tisíc, spíše u té spodní hranice. Jinak já osobně jsem hlavní překladatel tohoto obchodu a k tomu překládám řadu dalších doplňků + k tomu píšu dokumentaci; na tom fóru mne najdete pod přezdívkou vitakappa, šéf stránek a zřejmě i oné firmy je Franta25, sqělý programátor a člověk.

Výhoda open-source je v tom, že kdokoliv má možnost a právo ty programy libovolně upravovat, čehož silně využíváme, a také zde existuje určitá komunita, jenž spolupracuje spolu, třeba tak, že si navzájem pomáháme s obchody a tak.

Jak říkám, mrkněte k nám a pokud budete mít zájem, ozvěte se.
Odpovědět
Datum: 20. 7. 2008 22:39 Nový
Titulek: Re: obchod open source (Celé vlákno)
Nepřijde Vám (nejen Vám, ale i ostatním před Vámi) trapné, vyjadřovat se k 2 roky starému dotazu?

Ale, když už jste napsal, tak: opensource shop má jistě své výhody, ale i mnoho nevýhod. Právě fakt, že do kódu může hrabat prakticky kdokoliv znamená, že výsledná aplikace může být neoptimalizovaná a nebezpečná - každý programátor má jiné postupy, jiné znalosti a vznikne z toho akorát neuvěřitelný chaos což ostatně ZenCart je viz http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=6&topic=68221 kde máte diskuzi o tom, jak je ZenCart špatně naprogramovaný. To platí i pro osCommerce, ze kterého ZenCart vychází (a osCommerce se pokud vím již dále nevyvíjí).
VirtueMart zase běží na Joomle!, která taky není žádný programátorský skvost.

Takže výhody, které má opensource se mohou rychle ztratit v jeho kvalitě. Tím nechci říct, že opensource nebrat, ale je opravdu potřeba si to dobře rozmyslet jestli se to vyplatí. Pro malý krámek asi ano, ale pro velký shop už spíše ne.

Ostatně pokud člověk neumí programovat nebo se v tom prostě alespoň "trochu" nevyzná, tak s opensource zase až tak neušetří, protože nasazení si bude muset nechat udělat nějakou firmou (nebo někým komu stejně zaplatí) a pokud se nic nezměnilo, tak některé "důležité" moduly (např. platební brány) byly i na ZenCartu placené.
Odpovědět
Datum: 26. 7. 2008 23:35 Nový
ahoj, ja doporucuji fastest.cz, mam od nich shop a vsecho uplne bey z problemu
Odpovědět
Datum: 10. 10. 2008 1:08 Nový
Cau, zkus www.fastest.cz, mam od nich erotickyshop.cz a jede celkem ok
Odpovědět
Datum: 4. 3. 2009 19:11 Nový
Vložil: Petra (neregistrovaný) ---.net.upc.cz
Titulek: RE: Tip na firmu, která vytvoří dobrý e-shop (Celé vlákno)
Já bych mohla doporučit systém Sun-shop od firmy Sunlight: http://www.sunlight.cz
Administrace e-shopu je přehledná a jasná na ovládání, e-shop byl zpracován rychle, grafický návrh přesně podle očekávání, v ceně pronájmu pravidelné aktualizace a perfektní SEO. Vřele doporučuji.
Odpovědět
Titulek: RE: Tip na firmu, která vytvoří dobrý e-shop (HHONZA MM) Nový
aura:
0
Robert Koubek
Datum: 15. 7. 2009 14:13 Nový
Vložil: Robert Koubek
Titulek: web obchod (Celé vlákno)
Mam velmi dobre kontakty na firmu Isolde Fhilips v Holandsku. Dela kvalitni webdesign na miru s cenami, ze ceske firmy se mohou kopat do pr.... Zkuste WWW.isoldefhilips.nl
Korespondence v cestine neni problem.
Odpovědět
Datum: 15. 7. 2009 15:40 Nový
Titulek: Re: web obchod (Celé vlákno)
Ani jednou jste nenapsal jméno firmy správně. Do pr**** se laskavě nakopejte vy, za tu sráčovinu co jste tu napsal.
Odpovědět
aura:
0
Robert Koubek
Datum: 15. 7. 2009 18:08 Nový
Vložil: Robert Koubek
Promin, samozrejme to melo byt www.isoldephilips.nl. Jenom bych te chtel vydet za klavesnici ktera si dela co chce, protoze tento server neni schopen v Holandsku komunikovat s ceskou klavesnici. A jeste neco jestlize nejses schopen odepsat pod pravym jmenem nejses hoden diskuse.

S pozdravem Robert Koubek
Odpovědět
Datum: 16. 7. 2009 1:15 Nový
1. Dokaž mi, že jsi opravdu Robert Koubek.
2. Proč mi nevěříš, že se jmenuji Pakrbec?
Odpovědět
Titulek: Re: web obchod (Robert Koubek) Nový
Datum: 15. 7. 2009 14:41 Nový
Vložil: Lol Phirae (neregistrovaný) ---.199.broadband5.iol.cz
Titulek: Zaruceny tip
Zkus Mgr. Lulana nebo toho blbce, co vytvoril novy root.cz; oboji je opravdu spicka! :-D
Odpovědět
Datum: 16. 7. 2009 16:30 Nový
Vložil: uživatel si přál zůstat v anonymitě 88.103.50.---
Titulek: e-shop
obraťe se na v3net.cz Mohu opravdu jen doporučit
Odpovědět
Datum: 17. 7. 2009 10:58 Nový
Vložil: kiot (neregistrovaný) 195.113.224.---
Titulek: ESHOP ZDARMA
Zkuste si zalozit eshop na Webnode. Zaklad je zcela zdarma a muzete si shop naklikat doslova za par minut.
Odpovědět
Datum: 18. 9. 2009 11:03 Nový
Vložil: MartinaZ (neregistrovaný) ---.44.broadband11.iol.cz
Titulek: Shoptet (Celé vlákno)
Muzu doporucit firmu Shoptet (http://www.shoptet.cz) - jejich prace a grafika eshopu me zaujala nejvic a po 4 mesicich zkusenosti s provozem eshopu od nich tohoto rozhodnuti nelituji ani v nejmensim
Odpovědět
Datum: 22. 1. 20:09 Nový
Vložil: Ici (neregistrovaný) ---.net.upc.cz
Titulek: ShopTet je silene deravy system (Celé vlákno)
Viz odkazy nize, hackerovi se podarilo nabourat do systemu e-shopu ShopTet a vytahnout hesla:

Prosinec 2009 – tedy celkem cerstvy pruser - http://209.85.135.132/search?q=cache:EqLYyoNll4cJ:igigi.baywords.com/shoptet-cz-expose-passwords-in- plaintext/+tom%C3%A1%C5%A1+krej%C4%8D%C3%AD+miroslav+u%C4%8Fan&cd=1&hl=cs&ct=clnk&gl =cz&client=firefox-a

nebo http://blog.synopsi.com/2009-12-09/csfd-cz-racany-sk-shoptet-cz-hacknute-neznamym-hackerom nebo http://webtrh.cz/56361-simplia-shoptet?p=411224

Hacker dokonce napsal na adresu ShopTetu: It’s just stupid eShop generator for kids – je to jen stupidni e-shop generátor pro deti, dále je kritizuje, ze mají hesla ulozena jako plain text a ze se ani nemusel namahat, ze byl hnedle v systemu.

VYBORNY "SYSTEM", hlavne, ze je hezka grafika :)
Odpovědět
Datum: 4. 3. 15:00 Nový
Vložil: Miroslav Uďan (neregistrovaný) ---.155.broadband12.iol.cz
Titulek: Re: ShopTet je silene deravy system (Celé vlákno)
To ze nejaky hacker napise ze je system stupidni asi nebude zrovna relevantni informace, nemyslite?

Ano problemy s hackem stranky byly, nezastiram, ale stejne dopadl orange.sk, azet.sk, shopsys.cz apd. Tim nechci ubirat na vaznosti situaci, jen poukazat na fakt, ze hacknout se da kazda stranka - je to ve vysledku jen otazka casu a penez.

Nase firma si objednala rozsahly bezpecnostni audit, na zaklade ktereho jsme udelali radu bezpecnostnich opatreni systemu.

Myslim si ze kvalitu sluzby muze potvrdit v soucasnosti vice nez 350 spokojenych klientu.

Miroslav Uďan
www.shoptet.cz
Odpovědět
Datum: 18. 9. 2009 14:32 Nový
Vložil: maga (neregistrovaný) ---.de.ibm.com
Doporuciju www.fastest.cz , ja od nich taky neco mam a sou super rychly, jednani taky prijemny a ceny umerny kvalite, ktera opravdu je. Zatim nebyl problem / pozadavek, ktery by nevyresili. Cena meho shopu byla cca 55000 a to vcetne aktualizaci systemu.... Takze pro me 1+
Odpovědět
Datum: 25. 9. 2009 0:58 Nový
Vložil: Ing. Jan Tvdík (neregistrovaný) ---.128.broadband12.iol.cz
Titulek: KVALITA A DOBRÁ CENA - PEARDESIGN.EU (Celé vlákno)
Dobrý den,
mám velice dobré zkušenosti z firmou PEARDESIGN.EU http://www.peardesign.eu. E-SHOP mi vytvořili přesně na míru a nestál ani 60 tis. Což si myslím, že je dnes velice příznivá cena, ale hlavně ta kvalita a design je na velice profesionální úrovni. Rozhodoval jsem se mezi třemi společnostmi. Cenová nabídka a hlavně profesionalita v jednání, mě přesvědčila jednoznačně pro volbu PEARDESIGN.EU.
Odpovědět
Datum: 29. 9. 2009 11:04 Nový
Titulek: Re: KVALITA A DOBRÁ CENA - PEARDESIGN.EU (Celé vlákno)
No, nepresvedcili, kdyz se clovek podiva do jejich zdrojoveho kodu a pritom jeste zjisti, ze jedou na joomle. Dokonce jsou tak ubozi, ze si neudelaji vlastni design a pouzivaji sablonu zadara >>> http://demo.yootheme.com/
Odpovědět
Datum: 1. 2. 22:19 Nový
Vložil: Hanák (neregistrovaný) ---.128.broadband12.iol.cz
No, koukám, že kritizovat by Vám teda šlo :D Nevidím na tom nic špatného, když používají redakční systém joomla, ba naopak. Je to opravdu velice šikovný nástroj, který je hlavně uživatelsky přehledný. Firma PEARDESIGN.EU mi vytvořila kompletní firemní identitu, včetně webových stránek. Jsem nadmíru spokojený. Pan Hruška je opravdu mistr ve svém oboru a průběh zakázky byl od začátku až do konce na profesionální úrovni. Mám zkušenosti i s jinými webdesignovými společnostmi z dřívějška, ale po zkušenosti s PEARDESIGN.EU vím, že dostanu přesně to co jsem chtěl a dokonce vždy i něco navíc. Takže ten, kdo tady kritizuje, opravdu neví o čem mluví. Hanák.
Odpovědět
Datum: 3. 2. 23:32 Nový
Vložil: Pakrbec Pahejl (neregistrovaný) ---.karneval.cz
Jsou dvě možnosti. 1. Netušíte o čem mluvíte 2. tohle je spam - jestli vlastníte některý z referenčních webů, pak vás opravdu lituji
Odpovědět
Datum: 8. 2. 13:06 Nový
Vložil: fajmon (neregistrovaný) ---.cust.selfnet.cz
ROFL
Odpovědět
Datum: 4. 3. 15:17 Nový
Vložil: a (neregistrovaný) 85.93.98.---
Odpovědět
Datum: 5. 3. 8:39 Nový
Vložil: omniovka (neregistrovaný) ---.cust.selfnet.cz
blil bych z těch keců. A grafiku jim dělá instalatér, nebo švadlena ne? LOL
Odpovědět
Datum: 6. 3. 7:52 Nový
Vložil: Honza (neregistrovaný) 213.211.37.---
no nedá mi to!

jsem si namátkou dal jednu uvedenou referenci - tiskárna Gall, na kw "tiskárna gall" mi google vrátil zápis v katalogu ale samotný web jsem nikde nenašel?

Tak jako tak se nejedná o profesionální web, takže peardesign všude uvádí klienta v omyl.

Nabízet "profi" služby v oboru a přitom neumět udělat design, neumět kódovat a ani programovat, to je smutné, ale já chápu, že klientům je to jedno, ty vidí hezkou šablonu, systém funguje, tak co. Naštěstí většina patlalů skončí dřív než začnou, protože v první fázi svými šablonami a nehezkými weby obšťastní své okolí a pak najednou zjistí, že podobných patlalů jsou tisíce a uživit se dá pouze z větších zakázek.

Vydrží jen uhříci co bydlí u maminky....

Čest vyjímkám!
Odpovědět

Sledování názorů

Registrovaným uživatelům nabízíme upozornění na nové názory e-mailem. Prosím, přihlaste se nebo se zaregistrujte.

Přehled názorů

Nastavení kvality: Vlastní Vše 2 3 4 5 6 7 8 9
je jich opravdu hodne Adam Haken 5. 9. 2006 20:21
   Re: je jich opravdu hodne Lenka Chlumská 5. 9. 2006 20:48
   Re: je jich opravdu hodne Anita 20. 7. 2008 17:48
   Re: je jich opravdu hodne Kuf 28. 1. 2009 19:21
Redakčně smazáno Radovan 6. 9. 2006 0:56
   Re: nejlevnější ale ZCELA individuální řešení Richi 6. 9. 2006 8:02
Krabicové vs. řešení na klíč Radim Hasalík 6. 9. 2006 1:03 Nepřečtený
Investice PL 6. 9. 2006 13:10
eshop Lukas Nevosad 6. 9. 2006 18:56
Díky Lenka Chlumská 6. 9. 2006 19:24 Nepřečtený
inShop Bednee 6. 9. 2006 23:15
   Re: inShop Rdm 7. 9. 2006 20:01
   Re: inShop anonymní uživatel 8. 10. 2008 14:47
Shopify Patrick Zandl 8. 9. 2006 13:29
   Re: Shopify Rdm 10. 9. 2006 23:31
   Re: Shopify anonymní uživatel 11. 9. 2006 7:16
   Re: Shopify anonymní uživatel 21. 7. 2008 14:03
   Re: Shopify deep 28. 8. 2009 15:01
e-shop Petrik 10. 9. 2006 3:52
   Re: e-shop Pix ie5 6. 2. 16:40
Můžu Vám pomoci Tomáš Pilát 14. 9. 2006 12:32
   Re: Můžu Vám pomoci Eso Rimmer 20. 7. 2009 17:15
   Re: Můžu Vám pomoci Pakrbec 20. 7. 2009 17:23
opensource bedo 18. 9. 2006 11:39
e-shop Lenka Chlumská 24. 9. 2006 14:59
Inshop je uniformovaný a malý? Solanský Peter 20. 7. 2007 13:30
   Re: Inshop je uniformovaný a malý? mmm 21. 7. 2008 21:49
   Re: Inshop je uniformovaný a malý? tom 22. 7. 2008 14:29
   Re: Inshop je uniformovaný a malý? mastr 4. 8. 2008 20:06
   Re: Inshop - potřebuji pomoc..!!!! Onderkys 8. 10. 2008 15:01
   Re: Inshop je uniformovaný a malý? Onderkys 8. 10. 2008 15:10
Mam eshop stoklasa 23. 5. 2008 22:00
Zkuste toto anonymní uživatel 8. 6. 2008 9:51
eshop za 3000kc pepik 8. 6. 2008 11:42 Nepřečtený
   Re: eshop za 3000kc Franta 9. 10. 2008 13:51
RE: Tip na firmu, která vytvoří dobrý e-shop maga 11. 6. 2008 9:55
obchod open source vitakappa 14. 6. 2008 11:16
   Re: obchod open source Rdm 20. 7. 2008 22:39
RE: Tip na firmu, která vytvoří dobrý e-shop maga 26. 7. 2008 23:35
RE: Tip na firmu, která vytvoří dobrý e-shop maga 10. 10. 2008 1:08
RE: Tip na firmu, která vytvoří dobrý e-shop Petra 4. 3. 2009 19:11
   RE: Tip na firmu, která vytvoří dobrý e-shop HHONZA MM 15. 7. 2009 14:54 Nepřečtený
web obchod Robert Koubek 15. 7. 2009 14:13
   Re: web obchod Pakrbec 15. 7. 2009 15:40
   Re: web obchod Robert Koubek 15. 7. 2009 18:08
   Re: web obchod Pakrbec 16. 7. 2009 1:15
   Re: web obchod Robert Koubek 16. 7. 2009 10:55 Nepřečtený
Zaruceny tip Lol Phirae 15. 7. 2009 14:41
e-shop anonymní uživatel 16. 7. 2009 16:30
ESHOP ZDARMA kiot 17. 7. 2009 10:58
Shoptet MartinaZ 18. 9. 2009 11:03
   ShopTet je silene deravy system Ici 22. 1. 20:09
   Re: ShopTet je silene deravy system Miroslav Uďan 4. 3. 15:00
RE: Tip na firmu, která vytvoří dobrý e-shop maga 18. 9. 2009 14:32