Vlákno názorů k diskusi Tip na firmu, která vytvoří dobrý e-shop
8. 9. 2006 13:29
Shopify
řešil jsem podobný problém. Možností je samozřejmě mnoho, ale ta česká řešení bývají dost otřesná. Doporučím podívat se na Shopify - http://shopify.com/ - pokud si můžete dovolit dát jim provizi, je to krásné a pohodlné řešení a nezaplatíte žádné poplatky za start.
Rdm (neregistrovaný)
10. 9. 2006 23:31
Re: Shopify
Krásné?
Doména třetího řádu - pro obchod se mi zdá jako docela hodně nevhodná.
A umí to českou měnu?
Doména třetího řádu - pro obchod se mi zdá jako docela hodně nevhodná.
A umí to českou měnu?
uživatel si přál zůstat v anonymitě
11. 9. 2006 7:16
Ano, krásné :)
Pokud se vám nelíbí doména třetího řádu, je vhodné registrovat si takovou, která se vám líbí. A pak si ji v Shopify napojit :)
Umí to českou měnu.
Pokud se vám nelíbí doména třetího řádu, je vhodné registrovat si takovou, která se vám líbí. A pak si ji v Shopify napojit :)
Umí to českou měnu.
uživatel si přál zůstat v anonymitě
21. 7. 2008 14:03
Zahraničních řešení bych se rozhodně vyvaroval. Není to přizpůsobené místním podmínkám, zákaznické úpravy jsou extrémně drahé.
Například takový přechod na Euro, který si teď vyzkouší Slováci a nás taky někdy čeká. V době přechodu je zákonná povinnost ukazovat dvojí ceny a účtovat s nimi.
Jak si v té chvíli poradí to vaše Shopify?
Například takový přechod na Euro, který si teď vyzkouší Slováci a nás taky někdy čeká. V době přechodu je zákonná povinnost ukazovat dvojí ceny a účtovat s nimi.
Jak si v té chvíli poradí to vaše Shopify?
deep (neregistrovaný)
147.175.3.---
28. 8. 2009 15:01
uplne bez problemov, prevadzkujem cez shopify cca 4-5 SK obchodov, dualna cena sa zobrazuje ako "Compare at price" ale nie je problem cez js vytiahnut si aktualn - v tomto pripade konverzny kurz zo shopify kniznice a preratat to... vo fore shopify je to viac krat vysvetlene...