Internet Info, s.r.o. Lupa Měšec Podnikatel Root Zdroják DigiZone Slunečnice Vitalia TopDrive KupDnes Navrcholu NovýTarif Dobrý web Weblogy Woko Jagg Computer.cz SK: MojeLinky

Vlákno názorů k diskusi Hodnocení webu Malota Production

Pakrbec Pahejl
Pakrbec Pahejl (neregistrovaný) ---.karneval.cz
4. 2. 2010 1:12

RE: Hodnocení webu Malota Production

Profesionál neleze na diskuzní fóra a nenechá si kritizovat web aby ho zlepšoval. Jak byste se koukal třeba na elektrikáře, kterej by udělal elektriku a pak se ptal (třeba i elektrikářů), jestli to udělal dobře a co špatně. Možná se tím živíte, ale profík nejste. Reference i váš web to jen potvrzují. Vlastně i ten low cost ceník :)
uživatel si přál zůstat v anonymitě 213.211.37.---
4. 2. 2010 18:54

ja bych to spis videl na spam nez potrebu kritiky. Nizkonakladovek je hromada, je potreba se nejak zviditelnit asi :)
Pakrbec Pahejl
4. 2. 2010 19:01

Ano, možná případná žádost po mírném poplácání po zádech. Autor možná uvažoval, že když tu jsou ve většině ke kritice předkládány náprostosté hrůzy, tak že dopadne lépe. Holt náběh na smeč :)))
uživatel si přál zůstat v anonymitě 213.211.37.---
4. 2. 2010 19:12

ja byl kolikrat za pravdu pokaran, ze jsem zly a ze tomu prd rozumim, tak se musim krotit :) Ale nektere konfrontacni reakce mi i pomohly na zmene nebo utvrzeni mych nazoru...takze se to vyplati byt tvrdy (objektivni)
Pakrbec Pahejl
4. 2. 2010 19:19

Tohle je i můj recept a poznatek z praxe. Člověk ale musí být takový i vůči sobě... a to možná především. Díky ;-)
Radim Malota aura:15
5. 2. 2010 8:43

Ano, především to je důvod proč jsem nechal hodnotit náš web zde, na lupě. Jsme malá firma která dělá především levné webové prezentace, víme že za uvedenou cenu nabízíme kvalitní práci (ale mnohokrát zmiňované - ano, šlo by to udělat lépe, ale cena by byla řádově vyšší) a i přes všechno co jsme tu slyšeli jsme rádi za každý názor. Chceme pořád jít dopředu a za každý (i negativní) názor jsme rádi. Nechtěli jsme slyšet že máme nejlepší web, ale pohled někoho nezaujatého. Každopádně děkujeme všem, kteří se zde vyjádřili.