Loni na jaře se dámský diskusní server Žena-in, k velké nevoli a protestům svých uživatelek, převlékl do horšího kabátu – míň hezkého, míň hřejivého, s menším počtem kapes a vůbec špatně ušitého, protože provozovatel nerespektoval proporce a potřeby svých přispěvatelek. Řeklo by se: špatný model.
Ale jak se zdá, existuje jeden server, kterému se tenhle model zalíbil a pustil se stejnou cestou k novému kabátu: Omlazení.cz.
Díky změně struktury webu (prý v zájmu změny jeho zaměření, jak již několik měsíců, ale bez bližšího určení, tajemně naznačuje jeho provozovatel Lukáš Vodička) došlo ke změně uživatelského komfortu. Slušně rozjetý web, kam si chodily několik let krásky českého netu dávat tipy na to, jak být ještě krásnější a mladší, ztratil ze dne na den zajímavost. Dřív bylo možno na titulní stránce najít exkluzívní informace ze specializovaných oblastí – plastické a estetické chirurgie, kosmetiky, medicíny, psychologie, módy a stylingu a s tím související denní životní příběhy uživatelek. Selanka, jako na každém dámském serveru. Najednou, mávnutím kouzelného Shiftu, témata je nutno vyhledávat ručně (prohledáváním diskusí) nebo složitě filtrovat přes ne zcela funkční vyhledávání.
Samozřejmě, že tyto změny ze začátku vzbudily nevoli registrací starších uživatelek. Byly nespokojené, že najednou jejich oblíbená témata mizí v propadlišti stránek... Pokud si s někým přišly jednou za čas popovídat o tom, jak jim odrůstá platinová blond nebo pochlubit, jak se jí usadily implantáty, oblíbený thread už téměř neměla šanci najít. Rozpadly se obvyklé vazby oblíbených uživatelek, přestaly vznikat diskusní kroužky. Některé z tradičních přispěvatelek se dovolily zeptat na funkčnost fóra, ty odvážnější dokonce namítnout, že se jim novinky nelíbí. Odpověď Lukáše Vodičky? „Teď jste mne připravila o deset minut mého času, tak zde našlapujte potichoučku!“ Jiné putovaly okamžitě a bez výstrahy „do koše“, a to s celou diskusní historií. Výsledkem je to, že v některých tématech, které byly dřív plné informací, najdete odpovědi lidem, kteří se na webu již dávno nevyskytují. Někdy to vypadá tak, že diskutující diskutuje sám se sebou. Diskuse tak ztratily nejen logiku, ale především to, proč sem dámy chodily: INFORMACE.
A čekalo se, jestli se to usadí. A usadilo. Zkušené diskutérky se rozutekly do světa, jejich informace zmizely a zůstaly pouze ty, které „nic neřeší“, nebo novicky, které si fórum vyzkoušejí, jednou našlápnou nahlas – a vyletí. Témata se stále opakují, nové informace nepřinášejí. Respektive – nepřinášejí vůbec žádné informace. Služebně starší dámy už mají banality dávno za sebou, tedy neodpovídají, ty mladší zase samy diskusi neutáhnou. Zdá se, přes dotazy na Lukáše Vodičku a jeho usilovně „pozitivní“ odpovědi, že se v diskusích točí několik stále stejných jmen a postupně odpadají.
Zajímavým side-sffectem je boj Lukáše Vodičky s bývalými uživatelkami. Ty se vracejí s novými nicky pod rouškou anonymizéru, dotazují se na důvody proč byly vyhozeny. Ty se nikdy nedozví a pokud nejsou smazány vzápětí po položení dotazu, stačí obvykle ještě založit diskusi poplašnou anebo pomstychtivou, která odolá oku bdělého admina pár minut a pak beze stopy uživatel mizí...Kam si je asi Vodička zakopává? A přitom by většinou stačilo těm dámám slušně odpovědět.
Restrukturalizace Omlazení.cz taky přitvrdila v reklamě. Reklama se sype ze soukromých zpráv, je vkládána přímo do příspěvků, obtéká všechny diskuse ze všech čtyř světových stran. Přes soukromé zprávy dokonce Lukáš Vodička řídil hlasovací kampaň o Křišťálovou lupu. Některé uživatelky to dost popudilo, ty bod nedaly. Nicméně ty, které zahlasovaly a v příslušné diskusi to okamžitě Vodičkovi nahlásily, dostaly jistě růžový puntík za dodržení štábní kontroly. Puntík v tajném sešitku admina Vodičky, růžový za souhlas, černý za námitku. Pět růžových smaže jeden černý, dva černé – letíš bez pardonu, tak si dávej pozor, ženo omlazená!
Posledním krokem, který zbývá v proměně Omlazení vyřešit, je rozhodnutí, zda ještě je, nebo už není diskusním serverem. Vyjádření jakéhokoliv názoru je trestáno (puntíky!), dotaz na ředitele také. Možná by stálo za zvážení, že by mohly uživatelky tvořit své příspěvky jako anketu zatrháváním bezpečných slov: ano, ne, nevím, včera, dnes, zítra, ňadra větší-menší, vlasy krátké-dlouhé (vždy blond!).
Dovolím si malinké upozornění na konec Proměny Kafkovy...nametli ho na lopatku a hodili do koše na smetí. A já přidávám: smetí raději hluboko zakopali a zasypali vápnem – aby se ta nákaza dál nešířila!
Konec diskusí v Čechách, aneb vydalo se Omlazení stejnou cestou jako Žena-in?
Jiří Tomáš
15. 3. 2010 22:47
Konec diskusí v Čechách, aneb vydalo se Omlazení stejnou cestou jako Žena-in?
Alice (neregistrovaný)
---.adsl.tmcz.cz
15. 3. 2010 23:58
Nový
RE: Konec diskusí v Čechách, aneb vydalo se Omlazení stejnou cestou jako Žena-in?
celé vlákno
Ráda bych se zde podělila o svou zkušenost. Nejsem běžná uživatelka Omlazeni.cz a dostala jsem se tam vlastně náhodou - cca před rokem a půl jsem podstoupila ortogonátní operaci (rozšířní horní čelisti) a když jsem se po operaci a totálně v depresi z problémů která tato operace přinesla a na které mě nikdo předtím nepřipravil rozhodla vyhledat si nějaké informace na internetu, tak jediné stránky s mnoha příspěvky uživatelek na toto téma byly právě stránky Omlazeni.cz. Tenkrát jsem tam získala mnoho užitečných informací a hlavně jsem se uklidnila že tyto problémy nemám sama a že časem to bude lepší. Po nějaké době jsem se sama zaregistrovala, abych své zkušenosti mohla předávat dál. Cca čtyři měsíce potom, co jsem tyto stránky objevila se najednou objevilo "zemětřesení" - téma nám bylo panem administrátorem uzavřeno s tím, že je moc obecné a máme si založit nová, konkrétní, jako je tomu v případě plastických operací například prsou. Celkem logicky jsme namítali, že tato operace je dost specifická, uživatelek které by s ní měly zkušenost je poměrně málo a že kouskování na jednotlivá témata bue zničující, protože ta se postupně ztratí v propadlišti dějin. Naše prosby tehdy nebyly vyslyšeny, ale ještě se nám tehdy dostalo v podstatě slušné odpovědi. bohužel, jak se postupem času ukázalo, naše obavy byly oprávněné. Momentálně se informace o této operaci na stránkách hledaí jen velmi obtížně, téma je rozkouskoané do xy menších a navíc jsou tato témata velmi často velmi rychle pozavíraná neboť se velmi snadno odchýlí od tématu (příklad - v tématu co s sebou do nemocnice na ortgonátní operaci se sklouzne třeba i k řešení toho, zda se tato operace bude v brzké době platit nebo k informacím o moelaci před operací). Velmi podobně dopadlo například i téma o fixních rovnátkách. Od doby, kdy nám toto téma bylo uzavřeno se administrátor a s ním i moderátoři těchto stránek začali chovat arogantněji. Začali zavírat témata bez udání důvodu, velmi často byla tmata celá smazána a s nimi postupně mizeli i uživatelky a mnohdy i jejich ve většině případů hodnotné příspěvky. I na mě časem došlo. V listopadu jsem si dovolila založit téma o 20.výročí sametové revoluce, jak ji uživatelky vnímají, zda si myslí že se mají lépe nebo by se vrátily radši zpět. Rozhořela se poměrně ostrá diskuze, jak už tomu u podobně "kontroverzních" témat bývá, která ale nezacházela za hranici slušnosti. Bohužel jsem asi po pěti dnech zjistila, že téma bylo smazáno. Zeptala jsem se tedy, proč bylo smazáno - jaký důvod to mělo abych se toho pro příště mohla vyvarovat, neb téma mě opravdu velmi zajímalo. Opět byl můj dotaz smazn. tak jsem to zkusila ještě dvakrát načež jsem byla bez varování vymazána i já. Na obrazovce na mě výstražně smířila černá obrazovka s informací, že se beze mě omlazení klidně obejde. Můj profil mi byl zrušen a všechny příspěvky které mohly leckomu pomoci byly vymazány. Ovšem citování mých příspěvků v odpovědí jiných bylo zanecháno, takže leckterá téemata najednou vypadají jako konverzace jednoho člověka samotného se sebou. A přitom jediné co jsem chtěla byla slušná odpověď. Po čase mi byl "ban" zrušen a já se znovu zaregistrovala. Ovšem toto omlazení už je něco úplně jiného než to, které jsem před rokem a půl objevila a ktré mě tolik uchvátilo. Témata jsou rozkouskovaná a leckdo radši založí nové než aby hledal zda tam ono téma už není. Takže témata se v mnoha případech zdvojují, leckdy i ztrojují. Administrátor dává najevo svou nadřazenost nejen mazáním a zamezováním přístupu za "blbosti" ale i psaním informací do profilu uživatelek které si dovolí nějak protestovat (ve stylu jsem největší blbka na internetu, aj.). Navíc mnohé "starší a pokročilé" uživatelky odešly, s nimi i jejich dobré rady a omlazení začíná být rájem teenagerek které drží "hudu a krok". Měla jsem tu možnost sledovat v podstatě vznik totality na internetové stránce. Doufám že nezažiju vznik totality i v reálném světě. Omlazeni.cz již není tou pohodovou stránkou překypující informacemi a s přátelským vedením, jakou bylo před rokem a půl, ale je tuhou totalitou kde se člověk moc relevantnch informací nedozví a téměř každým svým příspěvkem (pokud není na nějaké naprosto neškodné téma) riskuje vyhození a zamezení přístupu.
Petra (neregistrovaný)
208.53.138.---
16. 3. 2010 0:03
Nový
Velice výstižný článek
celé vlákno
Musím říci, že autor popsal situaci na tom webu naprosto do detailů a pravdivě. Registrovala jsem se tam poprvé asi před rokem a půl a ze začátku mi přišla tato diskuse velice dobře udělaná, zorganizovaná a člověk tam potkal dost zajímavých lidí. Nicméně postupně byly záváděny změny a každá změna s sebou občas přináší nevoli či návrhy jak změnu vylepšit k prospěchu uživatelů. Pana Vodičku bohužel, ale návrhy nezajímají...drží se hesla: nelíbí se ti tu, tak padej....případně, nemám vás rád, odejděte. To je tedy jeho slabší reakce, když už mu ujedou nervy pořádně, tak se vám při pokusu přihlásit se, objeví černá stránka s nápisem Omlováme se bla bla bla. Současnou zálibou pana "vedoucího" je psát do profilu uživatelek jedovaté poznámky.
Autor si položil správnou otázku, zda je Omlazení stále diskusním serverem. Pro mě tedy není. Na diskusi má mít člověk možnost vyjádřit své názory či myšlenky. Tady už to nejde a arogance některých moderátorů nezná mezí. Když nakouknete do pár témat, které tam jsou, zjistíte že s mizením uživatelek, mizely i jejich příspěvky a musím říci, že to co zbylo občas postrádá hlavu a patu
viz třeba tady http://www.omlazeni.cz/one-stroke-nailart-65-16781-0.html
Takže vůbec nelituji toho, že jsem byla vyhoštěna. Sice jsem po pár týdnech dostala amnestii, ale neustále se tam hádat a hledat ve změti témat mě opravdu nebaví.
Autor si položil správnou otázku, zda je Omlazení stále diskusním serverem. Pro mě tedy není. Na diskusi má mít člověk možnost vyjádřit své názory či myšlenky. Tady už to nejde a arogance některých moderátorů nezná mezí. Když nakouknete do pár témat, které tam jsou, zjistíte že s mizením uživatelek, mizely i jejich příspěvky a musím říci, že to co zbylo občas postrádá hlavu a patu
viz třeba tady http://www.omlazeni.cz/one-stroke-nailart-65-16781-0.html
Takže vůbec nelituji toho, že jsem byla vyhoštěna. Sice jsem po pár týdnech dostala amnestii, ale neustále se tam hádat a hledat ve změti témat mě opravdu nebaví.
Ivana (neregistrovaný)
---.22.broadband2.iol.cz
16. 3. 2010 7:30
Nový
Musím jen a jen souhlasit
celé vlákno
Nic jiného mi nezbývá než souhlasit!Nemám,ale absolutně chuť se k tomuto vracet neb Lukáš Vodička se chová neomaleně.Nejen,že já díky němu přišla o informace tolik potřebné před plánovanou operací,ale ještě je sprostý.Pokud dotyčná nejede podle jeho je tak ubohý,že jí vleze do profilu a pozmění text :Jsem p..a!To mluví asi za vše!Dříve jakýkoliv nesouhlas nebo dotaz uživatelek řešil odstřihnutím a zákazem na forum,teď uživatelky poškozuje urážkama!!!No fajn všichni si to s Lukášem Vodičkou užijte!Já už tam nechodím,ale věřte ráda bych si vyměnila pár zkušeností,ale NENÍ S KÝM!!!!!!!
Ch. (neregistrovaný)
67.159.44.---
16. 3. 2010 8:22
Nový
Tohle mluví za vše - citace z Oml.:
celé vlákno
Chardonnay méně než 10 příspěvků
Proč mi byla zrušena diskuse?
dnes, 08:20:19
Před chvílí jsem založila diskusi:
Na co jste na sobě pyšné?
dnes, 08:09:41
K mládí duše patří i sebevědomí a to často plyne z krásy těla. Pochvalme si to! Nikdo jiný to za nás neudělá.
Co je na vás nejkrásnější?
Já mám krásné nohy a přirozená ňadra.
Co je na ní závadného, že mi byla zrušena?
Bylo by slušné na to aspoň zakladatele upozornit, že mu něco mažete!
Proč mi byla zrušena diskuse?
dnes, 08:20:19
Před chvílí jsem založila diskusi:
Na co jste na sobě pyšné?
dnes, 08:09:41
K mládí duše patří i sebevědomí a to často plyne z krásy těla. Pochvalme si to! Nikdo jiný to za nás neudělá.
Co je na vás nejkrásnější?
Já mám krásné nohy a přirozená ňadra.
Co je na ní závadného, že mi byla zrušena?
Bylo by slušné na to aspoň zakladatele upozornit, že mu něco mažete!
Ch. (neregistrovaný)
67.159.44.---
16. 3. 2010 8:44
Nový
Re: Tohle mluví za vše - citace z Oml.:
celé vlákno
Hm, tak dobrý, tak o dvě minuty později mi byla zrušena i registrace. Jsem podvratný živel.
Co má Vodička za problém? Ošklivou manželku?
Co má Vodička za problém? Ošklivou manželku?
Přispěvatel (neregistrovaný)
---.net.upc.cz
16. 3. 2010 9:37
Nový
RE: Konec diskusí v Čechách, aneb vydalo se Omlazení stejnou cestou jako Žena-in?
celé vlákno
Dělají to i jiné servery, třeba Webtrh.
špaček (neregistrovaný)
---.upce.cz
17. 3. 2010 10:06
Nový
celé vlákno
zalez hejle :-))
Misty (neregistrovaný)
---.client.ufon.cz
16. 3. 2010 10:21
Nový
Bývávalo dobře...
celé vlákno
Taky jsem se na Omlazení dostala předloni na podzim a vážně se mi tam zalíbílo, dalo se kvalitně diskutovat, uživatelky tam byly odbornice z mnoha oblastí, kvalitně poradily či aspoň zahřály na duši. Pak začaly změny směrem k "lepšímu" Omlazení a všechno šlo postupně do .... Ani jsem nečekala až mně Vodička za něco vyhodí a po cca roce odešla sama. Teď když tam jednou za čas nakouknu nestačím se divit, co se tam řeší za problémy. Např. kakání pejska, pejsek se bojí nové boudy nebo jak oznámit příteli, že mám prodloužené vlasy. Někdy mám pocit, že některé uživatelky si nekoupí ani rohlík ke snídani, aniž by se nejprve na Omlazení nezeptali, zda rohlík snídají i ostatní uživatelky. O reklamách a novém uspořádání raději ani nemluvit. Ale tohle vše už mně nechává klidnou. Co ovšem skutečně nechápu je, jak si může administrátor dovolit zasahovat uživatelkám do jejich profilu a psát jim tam vulgární urážky. Mám dojem, že pan Vodička je nespíš psychicky narušená osoba, skutečně to vypadá na nějaký problematický vztah k ženám. Stačí položit pro něj nevhodnou, avšak naprosto oprávněnou a slušně položenou otázku a máte černo. Takže toť mé zkušenosti s Omlazením.
Mirka (neregistrovaný)
---.lam.cz
11. 4. 2010 21:57
Nový
Re: Bývávalo dobře...
celé vlákno
Mluvíte mi z duše...
Právě jsem se dočkala černé obrazovky místo Omlazení.cz za slušně položenou otázku panu administrátorovi Lukáši Vodičkovi. Samozřejmě že i já se snadno obejdu bez těchto stránek, jen nevím proč ten pán tak hrubě svým hulvátským chováním degraduje tento projekt, který na první pohled vypadal docela nadějně..Asi si opravdu léčí nějaký mindrák..neznám nikoho takového takže těžko soudit..Ale bude to ve skutečnosti velký ubožák..chlap který má úroveň se takto zcela určitě nechová.
Právě jsem se dočkala černé obrazovky místo Omlazení.cz za slušně položenou otázku panu administrátorovi Lukáši Vodičkovi. Samozřejmě že i já se snadno obejdu bez těchto stránek, jen nevím proč ten pán tak hrubě svým hulvátským chováním degraduje tento projekt, který na první pohled vypadal docela nadějně..Asi si opravdu léčí nějaký mindrák..neznám nikoho takového takže těžko soudit..Ale bude to ve skutečnosti velký ubožák..chlap který má úroveň se takto zcela určitě nechová.
Zvědavá (neregistrovaný)
---.anonymouse.org
16. 3. 2010 10:41
Nový
Je Vodička homoseuální nebo ne?
celé vlákno
To co tady píšete o Vodičkovi něco napovídá...ten problematický vztah k ženám.
Holky, pamatujete, jak tam někdo založil diskusi, ve které vyznával Vodičkovi lásku, nějaký bývalý kolega z práce? Tuším z Aple to bylo...že prý spolu strávili vášnivou noc na školení.
Jako...na každém šprochu je pravdy trochu...a Vodička sám psal, že v Aple dělal, ne? A taky jak to okamžitě zmizelo...
Co myslíte, byla to pravda?
Holky, pamatujete, jak tam někdo založil diskusi, ve které vyznával Vodičkovi lásku, nějaký bývalý kolega z práce? Tuším z Aple to bylo...že prý spolu strávili vášnivou noc na školení.
Jako...na každém šprochu je pravdy trochu...a Vodička sám psal, že v Aple dělal, ne? A taky jak to okamžitě zmizelo...
Co myslíte, byla to pravda?
vor (neregistrovaný)
212.80.71.---
20. 3. 2010 3:26
Nový
Re: Je Vodička homoseuální nebo ne?
celé vlákno
Proč máte zapotřebí tento příspěvek psát přes anonymizační službu anonymouse? :-)
Já myslím, že úspěch omlazeni.cz prostě někoho strašně bolí. A ten nápor "uživatelek", které by strašně rády propagovaly své nepostradatelné zboží, musí být obrovský (stačí se podívat na ostatní, méně hlídané servery k podobným tématům, jak jsou zamořeny spamem).
Já myslím, že úspěch omlazeni.cz prostě někoho strašně bolí. A ten nápor "uživatelek", které by strašně rády propagovaly své nepostradatelné zboží, musí být obrovský (stačí se podívat na ostatní, méně hlídané servery k podobným tématům, jak jsou zamořeny spamem).
Alice (neregistrovaný)
---.adsl.tmcz.cz
20. 3. 2010 15:26
Nový
celé vlákno
Žádná z uživatelek které znám nebyla vyhozena za propagaci nějakého svého zboží. většinou byly vyhozeny za názory, které se adminovi nelíbily. On pan administrátor ví vše nejspíše nejlépe - včetně toho, co sám nikdy nezažil ani nezažije (například naprostopřesně ví jak bolí/nebolí porod, nastřižení hráze, atd. - když mu jedna uživatelka oponovala tak ji okamžitě smáznul). Mě ze začátku vyhovovalo, že tam neexistovalo psaní sprostých slov, urážení, propagace svých výrobků a služeb, atd. Ale to kam to zašlo je už moc........Když je admin schopný někoho smazat za to, že vyjádří důvod proč nebude pro omlazení hlasovat v anketě tady na lupě (slušně a v tématu, které sám LV založil) a dalších xy uživatelek za to že se zeptají co se s tou uživatelkou stalo tak to není normální. Doporučuji shlédnout film Náš vůdce - je to film o tom, jak snadno a poměrně nepozorovaně může vzniknout totalita a na omlazení to dost sedí.....
uživatel si přál zůstat v anonymitě
---.net.upc.cz
21. 3. 2010 23:29
Nový
celé vlákno
to je možné, každopádně ta Zvědavá napsala příspěvek, za který si zcela jistě zasluhuje označení <>
........ (neregistrovaný)
---.48.broadband13.iol.cz
16. 3. 2010 11:22
Nový
celé vlákno
Haha, tak už to smazal na Omlazení, to je fakt kretén samolibej
eliss (neregistrovaný)
81.19.46.---
16. 3. 2010 11:25
Nový
celé vlákno
Jo, cenzura tam funguje opravdu rychlostí blesku...
---.net.upc.cz
16. 3. 2010 11:27
Nový
celé vlákno
No ale nejlepsi je, ze tady to smazat nemuze :-) Ani buzerovat kvuli carkam a hackum :-)
16. 3. 2010 11:31
Nový
celé vlákno
měl by si to aspoň přečíst
user (neregistrovaný)
---.customer.poda.cz
17. 3. 2010 12:02
Nový
celé vlákno
Proč? Takovou zpětnou vazbu dávno dostal a ne jednou. V jeho pojetí jsou zákazníky pouze platící inzerenti. Jejich "práva" jsou hájena natolik, že kritika klinik nebo dokonce upozornění na rizika operací aj. postupů jsou cenzurovány jako "šíření poplašných zpráv". Pokud by někdo negativně hodnotil, třeba neoprávněně, konkrétní švadlenu někde v dílně, kosmetičku nebo i kartářku, vadit to nebude vůbec. Zapomněl při tom na to, že management inzerentů mu klikat na reklamní odkazy nepřijde, narozdíl od uživatelek, které tím dávají význam obchodní stránce věci. Snad až příliš "omlazená" skupina nových diskutujících možná reklamu prohlédne, ale těžko soudit, zda bude mít zájem a prostředky i na realizaci.
Jako by šel provozovatel ve své neochotě k sebereflexi a diskusi (provozovatel internetové diskuse, připomínám) tak daleko, že raději původně úspěšný projekt pohřbí. Dokud bude zpětné vazby uživatelek opatřovat komentáři "Nemám Vás rád a mít nebudu", "našlapujte opatrně", urážet je v profilu a ještě se při tom za ně vydávat atd., zůstane sám příkladem, jak se rozhodně nediskutuje. Těžko pak může požívat autority toho, kdo má diskusi řídit, když je tím, kdo to nejméně umí.
Jako by šel provozovatel ve své neochotě k sebereflexi a diskusi (provozovatel internetové diskuse, připomínám) tak daleko, že raději původně úspěšný projekt pohřbí. Dokud bude zpětné vazby uživatelek opatřovat komentáři "Nemám Vás rád a mít nebudu", "našlapujte opatrně", urážet je v profilu a ještě se při tom za ně vydávat atd., zůstane sám příkladem, jak se rozhodně nediskutuje. Těžko pak může požívat autority toho, kdo má diskusi řídit, když je tím, kdo to nejméně umí.
eva1960 (neregistrovaný)
---.11.broadband2.iol.cz
16. 3. 2010 11:25
Nový
Staré zlaté časy
celé vlákno
Ano i tak lze nazvat období, kdy jsem začala objevovat toto diskusní forum. Pravděpodobně to byla velká shoda okolností, kdy se tam sešla parta inteligentních a zkušených děvčat, které dokázaly své zkušenosti předat dál a podělit se s nimi. Přestože témat v začátku bylo jenom pár, byly nabité poznatky. Bohužel už můžeme na toto jenom nostalgicky vzpomínat.
Pan Vodička z úžasného fora udělal naprostý paskvil.
Jenom letmým pohledem lze zjistit, že s "Omlazením" jako takovým to už nemá skoro nic společného. Zlepšení vzhledu se neřeší, zato se to hemží tématy jak sbalit VIP, jak špulit pusu jako Hanychová, určitě by mě napadly i další úlety. Jenom čekám téma: Je lepší růžový nebo modrý toaletní papír.
Celé forum se hemží reklamou, reklama chodí uživatelkám i do soukromých zpráv.
Kdo vyjádří nesouhlas, pochybnost nebo se na něco 2x zeptá, bez výstrahy je mu vymazán profil a často dostane BAN.
Potom doma hledí na tmavou obrazovku s výsměšným nápisem
Nerespektovala jste pravidla, budeme se muset obejít bez vás ...
Ptám se : kde je v pravidlech napsáno, že se admina nesmím na něco zeptat ? Kde je napsáno, že každý dotaz považuje za obtěžování ?
Navíc byla zrušena sekce námitky a připomínky, tzn. že jako uživatelka musím (v případě dotazu) napsat SZ moderátorovi tématu ! Prostě nic co by mohlo byt jenom zakalit malým mráčkem jasné nebe nad omlazením se nesmí v tomto foru objevit.
Ano jistě namítne, že je to jeho forum, on je majitel a může si dělat se svým majetkem co chce. Budiž. V tom případě, ale at se neúčastní anket o Kříšťálovou lupu, Omlazení už dávno s diskusním forem nemá nic společného.
a s kvalitním už vůbec ne.
Pan Vodička z úžasného fora udělal naprostý paskvil.
Jenom letmým pohledem lze zjistit, že s "Omlazením" jako takovým to už nemá skoro nic společného. Zlepšení vzhledu se neřeší, zato se to hemží tématy jak sbalit VIP, jak špulit pusu jako Hanychová, určitě by mě napadly i další úlety. Jenom čekám téma: Je lepší růžový nebo modrý toaletní papír.
Celé forum se hemží reklamou, reklama chodí uživatelkám i do soukromých zpráv.
Kdo vyjádří nesouhlas, pochybnost nebo se na něco 2x zeptá, bez výstrahy je mu vymazán profil a často dostane BAN.
Potom doma hledí na tmavou obrazovku s výsměšným nápisem
Nerespektovala jste pravidla, budeme se muset obejít bez vás ...
Ptám se : kde je v pravidlech napsáno, že se admina nesmím na něco zeptat ? Kde je napsáno, že každý dotaz považuje za obtěžování ?
Navíc byla zrušena sekce námitky a připomínky, tzn. že jako uživatelka musím (v případě dotazu) napsat SZ moderátorovi tématu ! Prostě nic co by mohlo byt jenom zakalit malým mráčkem jasné nebe nad omlazením se nesmí v tomto foru objevit.
Ano jistě namítne, že je to jeho forum, on je majitel a může si dělat se svým majetkem co chce. Budiž. V tom případě, ale at se neúčastní anket o Kříšťálovou lupu, Omlazení už dávno s diskusním forem nemá nic společného.
a s kvalitním už vůbec ne.
16. 3. 2010 11:30
Nový
Re: Staré zlaté časy
celé vlákno
je to přesně tak jak říkáš. Já jsem byla taky vymazaná, teď už chodím jen ze zvyku koukat, radši moc nepíšu. 2x jsem mu posílala mail, s tím, ať se vyjádří, asi to je jeho image, dělat ze sebe Pána Boha...
a to jsem si dovolila nepodpořit tu jeho Lupu, haha
a to jsem si dovolila nepodpořit tu jeho Lupu, haha
eliss (neregistrovaný)
81.19.46.---
16. 3. 2010 11:32
Nový
celé vlákno
Já opravdu jen nechápu jak může být někdo tak zabedněný jako mistr Vodička, myslím, že protestů mu chodí až až, stejně jako slušných názorů-jeden jsem mu kdysi napsala, slušně mu vysvětlovala, že takhle škodí jen sobě, že by se v něčem uživatelkám přizpůsobit také mohl, no jak to dopadlo...černá obrazovka...porušila jste pravidla, na omlazení se obejdeme bez vás:))) je to k smíchu, nevím proč, ale ten chlap to má v hlavě trochu pomatené
kolemjdoucí (neregistrovaný)
---.198.broadband3.iol.cz
16. 3. 2010 16:36
Nový
celé vlákno
Vždyť je to ale úplně transparentní, Vodičkovi nejde o ty lidi, ale jen o zadavatele reklamy a o prokliky.
Je to ale od něj krátkozraké, dříve či později si zadavatelé reklam všimnou, že ta omladina, která tam dnes vesměs je, si z kapesného od nich toho moc nekoupí.
Zřejmě by místo kurzů o počítačích a internetu měl navštívit nějaký o jednání s lidmi, případně se svěřit do péče nějakého odborníka z oboru psychologie/psychiatrie.
Je to ale od něj krátkozraké, dříve či později si zadavatelé reklam všimnou, že ta omladina, která tam dnes vesměs je, si z kapesného od nich toho moc nekoupí.
Zřejmě by místo kurzů o počítačích a internetu měl navštívit nějaký o jednání s lidmi, případně se svěřit do péče nějakého odborníka z oboru psychologie/psychiatrie.
---.net.upc.cz
16. 3. 2010 17:54
Nový
celé vlákno
Ale tak to jasne, ze o lidi mu nejde, ale muze se chovat slusne a s uctou k tem, kteri mu tam tvori navstevnost, bez ktere se neobejde. Kdo by platil reklamu nekde, kam nikdo nechodi, ze?
Pan Vodicka se porad ohani pravidly, ale ta zakladni - a to pravidla slusneho chovani - mu unikaji.
To stejne by se dalo rict o jedne z moderatorek, ktera verne kopiruje jeho styl.
Ano, kurz jednani s lidmi nebo psychiatr by mu velmi prospeli.
Pan Vodicka se porad ohani pravidly, ale ta zakladni - a to pravidla slusneho chovani - mu unikaji.
To stejne by se dalo rict o jedne z moderatorek, ktera verne kopiruje jeho styl.
Ano, kurz jednani s lidmi nebo psychiatr by mu velmi prospeli.
---.anonymouse.org
16. 3. 2010 19:02
Nový
celé vlákno
Pan Vodička se neustále ohání pravidly, ale sám je neustále porušuje. Jedno z pravidel je tuším, nevyhrožovat, ale to on dělá dnes a denně.
O té slečně či paní moderátorce se ani snad zmiňovat nebudu, asi do dnes nepochopila svoji funkci a plete si jí s něčím jiným.
Nejvíc mě pobavila aférka právě s Lupou, kdy se LV jal povzbuzovat své ovečky v hlasování. Do dnes vidím tu diskusi, jak se mu tam dámy hlásily se slovy splněno, posláno, odhlasováno :-D. Myslela jsem si, že se mi to snad jen zdá.
a jestli je Omlazení ještě diskuse? Vypůjčila jsem si pojem diskuse z Wikipedie a tam se říká toto:
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat[1]) znamená věcný rozhovor několika osob nad určitým tématem, jehož cílem není rozhodovat, nýbrž věc pečlivě rozebrat z různých stránek, shromáždit argumenty a případně připravit půdu pro racionální rozhodnutí.
To co se děje na Omlazení není diskuse, to je obyčejná buzerace, kde si admin zřejmě léčí své raněné ego na uživatelkách, které se rozhodly neprovozovat vysokohorskou turistiku...
O té slečně či paní moderátorce se ani snad zmiňovat nebudu, asi do dnes nepochopila svoji funkci a plete si jí s něčím jiným.
Nejvíc mě pobavila aférka právě s Lupou, kdy se LV jal povzbuzovat své ovečky v hlasování. Do dnes vidím tu diskusi, jak se mu tam dámy hlásily se slovy splněno, posláno, odhlasováno :-D. Myslela jsem si, že se mi to snad jen zdá.
a jestli je Omlazení ještě diskuse? Vypůjčila jsem si pojem diskuse z Wikipedie a tam se říká toto:
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat[1]) znamená věcný rozhovor několika osob nad určitým tématem, jehož cílem není rozhodovat, nýbrž věc pečlivě rozebrat z různých stránek, shromáždit argumenty a případně připravit půdu pro racionální rozhodnutí.
To co se děje na Omlazení není diskuse, to je obyčejná buzerace, kde si admin zřejmě léčí své raněné ego na uživatelkách, které se rozhodly neprovozovat vysokohorskou turistiku...
Romísek (neregistrovaný)
---.gtt-net.cz
16. 3. 2010 18:57
Nový
Omlazení
celé vlákno
Je mi líto, že někdo musí tak moc znepříjemňovat život nám, obyčejným holkám a velice mne udivuje, že to je muž! Čekala bych nějakou závistivou a nepřející ženskou. Na Omlazení se objevuje pár "chlapů" a většinou jsou to fajn kluci s normálníma názorama i chováním.
Myslím si, že tento server byl zřízen hlavně proto, aby panu Vodičkovi vydělával a ne aby z něj měli uživatelky a uživatelé radost. Bohužel!
Myslím si, že tento server byl zřízen hlavně proto, aby panu Vodičkovi vydělával a ne aby z něj měli uživatelky a uživatelé radost. Bohužel!
Mikyska (neregistrovaný)
---.235.broadband6.iol.cz
16. 3. 2010 20:07
Nový
Re: Omlazení
celé vlákno
Na Omlazení je nastolena diktatura, nikdo nesmí mít žádnou připomínku k fungování, vyřknout svůj názor - běda, ihned letí. Já jsem dostala padáka, když jsem se slušně zeptala, proč zamítl pan Vodička přístup několika uživatelkám, podotkla jsem, že to od něj nebylo milé po tom, co pro Omlazení hlasovaly v Křišťálové lupě. Nedostalo se mi odpovědi, jako ostatně většině z nás, tam až Vodičkova slušnost nesahá. Jeho odpovědi typu "Nemám vás rád, odejděte" jsou nevychované a arogantní, zvláště, když je to na nevinnou otázku "Nemám ráda novou funkci - sledovaná fóra, nemohlo by se Omlazení vrátit do dřívější podoby?" atd. atd.
bobřík (neregistrovaný)
---.gw4.pvfree.net
16. 3. 2010 22:10
Nový
celé vlákno
Občas na Omlazení nakouknu, ale způsoby LV opravdu přitvrzují a jeho potřeba cenzurovat je fakt až patologická.
Jednoduše, Lukáši Vodičko, tak jak píšete svým návštěvnicím - nemáme tě rády !!
Už pár měsíců funguju na www.omlazko.cz - přátelská atmosféra, diskuse o čemkoliv bez cenzury (ne, že by byla potřeba) a stále rostoucí počet uživatelek (a taky uživatelů). Je mi tam dobře a způsoby LV mi opravdu nechybí.
Jednoduše, Lukáši Vodičko, tak jak píšete svým návštěvnicím - nemáme tě rády !!
Už pár měsíců funguju na www.omlazko.cz - přátelská atmosféra, diskuse o čemkoliv bez cenzury (ne, že by byla potřeba) a stále rostoucí počet uživatelek (a taky uživatelů). Je mi tam dobře a způsoby LV mi opravdu nechybí.
jakona (neregistrovaný)
---.net.upc.cz
16. 3. 2010 23:20
Nový
celé vlákno
Škoda Omlazení. Změna na Omlazení je natolik negativní, že mě připadá jako kdyby se z prestižního časopisu typu ELLE stal např. BRAVO GIRL.
Mikyska (neregistrovaný)
---.235.broadband6.iol.cz
17. 3. 2010 12:32
Nový
celé vlákno
Tak jsem byla opět vypovězena za to, že jsem založila téma "Sdělovací prostředky" a do něj jsem vložila odkaz na tuto diskuzi. Ihned mi zčernala obrazovka, zablokovaná IP, s nápisem: Pokud jste se rozhodl/a nerespektovat pravidla Omlazení.cz, jen nám to líto, ale pokusíme se obejít bez vás. Vodičkova pravidla by se dala shrnout do jednoho: drž hubu a krok
ivik (neregistrovaný)
---.netbox.cz
17. 3. 2010 12:36
Nový
omlazení už není fórum pro ženy, slouží reklamě
celé vlákno
Všechno tu snad už bylo napsáno, já měla štěstí, že jsem ještě chvíli měla možnost získávat informace ze starého Omlazení. A také své předat dál. Už to ale neplatí, většina byla smazána, protože jsem se zeptala, proč bylo zamknuto téma, které mě zajímalo, a následně příspěvky mizely. Získat informace v současné době většinou není možné, pokud mě nezajímá kakání pejska nebo podobná důležitá témata
---.9.broadband.iol.cz
26. 3. 2010 11:44
Nový
L.Vodička
celé vlákno
Připojuji se k zástupu dívek a žen, které byly spokojeny do určité doby na Omlazení. Rozčarovávalo mne jednání pana Vodičky, který je příliš samolibý než aby přiznal svou slabost v komunikaci na " Omlazení ". Dovolila jsem si zkritizovat jeden institut (plastika, estetika), který měl připíchnutý na Omlazení v reklamě, samozřejmě se ze mne stala černá ovce - jak typické. Přitom moje osobní zážitky s touto klinikou byly úděsné. Odcházím též na www.omlazko.cz Vadí mi též spousta reklam na " Omlazení" a pisatelky které přispívají triviálními otázkami např. "proč nejde pejsek do boudičky" a podobně.
---.opera-mini.net
27. 3. 2010 14:13
Nový
Re: L.Vodička
celé vlákno
Mazej dělat oběd!
Venca (neregistrovaný)
---.deutsche-boerse.com
12. 4. 2010 11:26
Nový
Mile damy
celé vlákno
nejvetsi radost tomu pakovi udelate tak, ze tohle forum vsechny z vas nalinkujete vsem jeho inzerentum!!!! Drzim pesticky.
Marie (neregistrovaný)
---.vuab.cz
12. 4. 2010 15:04
Nový
Informace
celé vlákno
Pro info všech: Nebudu zde popisovat že se mi před časem přihodilo totéž co mnohým..tj. vyhazov za slušně položenou otázku, jen bych se ráda podělila s následující zkušeností: Dnes jsem si založila účet na Facebooku, z nějž jsem za prvé vložila tento link na stránku "fanoušků" Omlazení.cz a za druhé učinila tamtéž poznámku s několika větami charakterizujícími pana LV. Vydrželo to tam pár hodin (snad si to alespoň někdo přečetl..)a pak to zmizelo (což mne nepřekvapilo), ale co víc..účet na facebooku mi byl zablokován!! Naštěstí jsem jej založila jen pro tento účel, ale docela zírám kam až tento člověk dokáže zajít.
Myslím, že s tímhle nemůže dlouho obstát..Přesto mám za to, že všechny co s ním mají něco společného a ještě jim neukázal svou pravou tvář by nebylo od věci nějak informovat..Kdyby někoho napadl nějaký způsob, bylo by to super!!!
Myslím, že s tímhle nemůže dlouho obstát..Přesto mám za to, že všechny co s ním mají něco společného a ještě jim neukázal svou pravou tvář by nebylo od věci nějak informovat..Kdyby někoho napadl nějaký způsob, bylo by to super!!!
Školení Google+ pro firmy

- Jak využít Google+ pro firemní komunikaci a marketing.
- Čím se liší Google+ od Twitteru a Facebooku z pohledu firemního využití.
- Jak využít Google+ v souladu s pravidly užívání.
- Založení Google+ Page (Stránky) krok po kroku, včetně praktických tipů.
Detailní informace o školení Google+ »