Jako klient ČS celkem často užívám její Servis 24. Bohužel musím konstatovat, že poslední dobou se velice často setkávám se sdělením, že služba je přeplněna (viz obrázek na http://www.neal.bloguje.cz/446232-ceska-sporitelna-online.php ).
Vzhledem k tomu, že ČS jistě ví, kolik jejích klientů si aktivovalo zmíněný balík, překvapuje mě, že není schopna nadimenzovat své služby tak, aby byli tito klienti kdykoliv - ano, tedy i ve špičce, uspokojeni. Jak se potom mám držet zásady vyhýbaní se fyzické návštěvě banky, když v okamžiku, kdy potřebuji provést transakci, to nelze? Poskytuje snad spořitelna v těchto dnech služby, které mi nejsou (i přes řádné placení měsíčních poplatků za vedení účtu) přístupné, na přepážkách zdarma? Zřejmě ne. Bohužel ani informace o tom, proč tomu tak je, se mi nedostává. Nezbývá než doufat, že se podaří ČS sjednat brzy nápravu o které by nás mohla možná i informovat.
Česká spořitelna online?
CP (neregistrovaný)
12. 12. 2006 14:29
Nový
Každý názor musí mít titulek.
celé vlákno
jiste ze je....
proc tomu tak neni ma dve vysvetleni
a) nechce...budget
b) nejaky manazer nezvladl sizing..
proc tomu tak neni ma dve vysvetleni
a) nechce...budget
b) nejaky manazer nezvladl sizing..
12. 12. 2006 15:30
Nový
ČS - můžou za to klienti
celé vlákno
Z iDnes:
""Síť je přetížená. Děláme maximum pro to, abychom kapacitu rozšířili, ale to není krátkodobá záležitost. Na řešení ale pracujeme, víme, že to je snížení komfortu," řekla mluvčí spořitelny Klára Gajdušková.
Podle ní požadavků klientů přibývá vždy kolem 10. dne v měsíci, kdy domácnosti provádějí řadu pravidelných plateb. Teď situaci zhoršil i blížící se konec roku, kdy lidé provádějí jednorázové úhrady například stavebního spoření nebo penzijního připojištění."
ČS zřejmě překvapilo, že i prosinec má svého desátého. Myslím, že je na čase se za klienty ČS omluvit za oprávněné nároky, případně zaslat nějaký drobný desátek na pořízení lepšího vybavení.
""Síť je přetížená. Děláme maximum pro to, abychom kapacitu rozšířili, ale to není krátkodobá záležitost. Na řešení ale pracujeme, víme, že to je snížení komfortu," řekla mluvčí spořitelny Klára Gajdušková.
Podle ní požadavků klientů přibývá vždy kolem 10. dne v měsíci, kdy domácnosti provádějí řadu pravidelných plateb. Teď situaci zhoršil i blížící se konec roku, kdy lidé provádějí jednorázové úhrady například stavebního spoření nebo penzijního připojištění."
ČS zřejmě překvapilo, že i prosinec má svého desátého. Myslím, že je na čase se za klienty ČS omluvit za oprávněné nároky, případně zaslat nějaký drobný desátek na pořízení lepšího vybavení.
uživatel si přál zůstat v anonymitě
15. 12. 2006 2:00
Nový
fronta jako fronta
celé vlákno
No tak holt nestojíte frontu k okýnku v bance ale na internetu... ;)
R (neregistrovaný)
19. 12. 2006 12:38
Nový
Česká spořitelna
celé vlákno
Česká spořitelna má přece nejlepší i-banking. :)
Školení Google+ pro firmy

- Jak využít Google+ pro firemní komunikaci a marketing.
- Čím se liší Google+ od Twitteru a Facebooku z pohledu firemního využití.
- Jak využít Google+ v souladu s pravidly užívání.
- Založení Google+ Page (Stránky) krok po kroku, včetně praktických tipů.
Detailní informace o školení Google+ »