Internet Info, s.r.o. Lupa Měšec Podnikatel Root Zdroják DigiZone Slunečnice Vitalia TopDrive KupDnes Navrcholu NovýTarif Dobrý web Weblogy Woko Jagg Computer.cz SK: MojeLinky

online PR

Boris D.
Boris D.
20. 3. 2007 18:14

online PR

Nálepky: E-komerce
Dobry den,
existuje vubec na ceskem internetu agentura zabyvajici se primo Online PR? (nenasel jsem) Tzn. tvorba a distribuce obsahu, sponzorovanych clanku a zprav, vedeni newsletteru, blogu, rss feed, jine modely interakce, direct marketing a nasledny feedback?

Dekuji za odpovedi.
Boris Debeljak
UBYTOVANIvCHORVATSKU.cz
Ota Schon
21. 3. 2007 11:39 Nový

online PR

celé vlákno
Čistě online PR agentura u nás není, není tu dostatečně velký trh a ani zájem ze strany klientů o nové přístupy k PR není nijak enormní. Nejviditelnější pokus o práci s PR 2.0 nástroji projevilo AMI, ale bylo to jen plácnutí do vody (spolupráce s bloguje.cz nebo něčím podobným, myslím, a jeden nebo dva PR blogy).

Jinak tvorbu textů od tiskových zpráv přes newslettery, interní magazíny a blogy nabízí většina PR agentur, ovšem ve velice rozdílné kvalitě. Pokud máte zájem o PR pro firmu v oboru ITC pak je na trhu jen několik subjektů, které se na tuto oblast specializují a mají kapacity na tvorbu odborných, ale dobře srozumitelných textů - zaměstnávají totiž bývalé odborné novináře. (Nejsem nestranný, jedna z těch lepších mě zaměstnává :)

Něco je direct marketing, na tohle jsou specializované firmy, protože je to jiná kategorie marketingu - PR agentura se schopným copywriterem vytvoří texty, grafik tomu dá vizuální podobu, ale distribuci zajišťuje třetí strana.

Pokud máte zájem o spolupráci a chcete slyšet konkrétní nabídku, tak se na mě s důvěrou obraťte.

Školení Google+ pro firmy

DW - Školení PPC
  • Jak využít Google+ pro firemní komunikaci a marketing.
  • Čím se liší Google+ od Twitteru a Facebooku z pohledu firemního využití.
  • Jak využít Google+ v souladu s pravidly užívání.
  • Založení Google+ Page (Stránky) krok po kroku, včetně praktických tipů.

Detailní informace o školení Google+ »