Názor k diskusi Skutečné služby od Ufona
portall (neregistrovaný)
9. 9. 2007 11:36
Moje zkušenosti
celé vlákno
Moje zkušenosti jsou trošku jiné. Taky jsem si objednal fofr internet a i když jsem v dotazníku vyplnil zasílací adresu jinou než sídlo firmy, na zasílací adresu jsem nedostal nic. Balíček přišel na sídlo firmy. Problém byl prý v tom, že korespondenční adresa byl P.O.BOX a s tím si operátor nevěděl rady. Po telefonickém hovoru a velmi dobře informovanou slečnou z CallCentra všechno najednou fungovalo. (mimochodem už nikdy jsem se s nějakou další pracovnicí podobně "IN" nesetkal a odpovědi při dalších kontaktech by lépe zvládlo dítě z mateřské školky). Akltivace byla téměř okamžitě. Rychlost byla v pořádku asi týden ale poté se rychlost snížila opravdu drasticky. Znovu jsem využil služeb CallCentra ale tentokrát jsem se dověděl, že vlastně mám být spokojen, protože žádná rychlost není garantovaná, hlavně že jsem nějak připojen. Musel jsem slečnu opravdu přemlouvat aby to řešilo technické oddělení. Chápu - protože vím jak tyto sítě pracují- že může dojít k poklesu rychlosti při aktivaci více účastníků v jedné buňce. Nicméně by bylo dobré na to zákazníky upozornit. Ale zpět k problému. Technické oddělení to opravdu vyřešilo jednak zvýšením výkonu vysílače - na měřiči je plný výkon (červená oblast) a rychlost se pohybuje průměrně okolo 1,9Mbps