Internet Info, s.r.o. Lupa Měšec Podnikatel Root Zdroják DigiZone Slunečnice Vitalia TopDrive KupDnes Navrcholu NovýTarif Dobrý web Weblogy Woko Jagg Computer.cz SK: MojeLinky

Názor k diskusi Skutečné služby od Ufona

Zdena
Zdena (neregistrovaný) ---.client.ufon.cz
8. 12. 2009 0:07

Už konec s ufonem!

celé vlákno
Varuji všechny normální lidi před touto nenormální společností. Chtěli jsme si s přítelem koupit levné volání a pěkně jsme se napálili.
Do dvou dnů od objednání služby 400 DUO s 50% slevou jsem obdržela balíček s telefony a tímto tarifem. A tím začaly jen problémy:
1) objednala jsem službu vč. telefonů, potvrdili mě objednávku a přesto mě přišly telefony jiné.
2) Objednávka byla odlišná než to co bylo na faktuře, tudíž jsem se nemohla nijak bránit!
3) Po aktivaci služby jsem zjistila, že ji nemohu využívat, protože nemám signál! A když už signál byl a pokoušela jsem se volat, rychle se signál ztratil. Když už se mi podařilo zahájit hovor - hovor asi po cca 15sec zkolaboval! A takhle pořád dokola... Nepodařilo se mi uskutečnit ani jeden souvislý hovor.
4) Při pohledu na telefony jsem nevěděla, jestli se opravdu jedná o telefon nebo o dětskou hračku - kvality vietnamského tržiště. Navíc se nejedná o klasické GSM telefony a SIM karty, ale o CDMA, což znamená, že nelze SIM kartu využívat v normálním telefonu! O kvalitě přenosu raději nemluvím, v telefonu jsem rozumněla každé třetí slovo!
5) Když už jsem měla chuť telefony rozdupat, raději jsem zvolila vrácení služby do 14-ti dnů, jak UFON "vykřikuje".
6) Zavolala jsem na zákaznickou linku a chtěla službu vrátit, nejen že byla operátorka VELICE arogantní, ale bylo mě řečeno,že není možné vrátit a ukončit službu přímo v sídle Ufonu v Křižíkově ul. na P8, kde bych očekávala i vrácení peněz, ale že musím nechtěnou službu odeslat na jakousi "pochybnou" adresu na Praze 10 na své vlastní náklady!!!! Samozřejmě mi je Ufon neuhradí!
7) Na otázku, kdy dostanu své peníze za vrácenou službu zpět, mě nikdo přesně nebyl schopen odpovědět!!!!!! Jediná odpověď, VELMI arogantní operátorky, zněla: "do 50 dnů" !
8) Skutečnost je taková, že cizí subjekt (ufon) drží a nakládá protiprávně s mými finančními prostředky a spoléhá na to, že vše usne. Když se nepřipomenete, peníze již nikdy neuvidíte.
9) Peníze zpět Ufon zasílá složenkou, což je ten nejhorší způsob vrácení peněz !
10) Zajímalo by mě, jak vypadá majitel této společnosti, pro komunikaci s tímto člověkem by mě vystačila i baseballová pálka.