Mám ufona a jsem s nim velmi nespokojený.
Místo slíbenéjch 400-700 kb/s nechytnu ani 200 ...
Zkoušel jsem reklamaci a dostal jsem odpověd,že dostávám slevu
25% paráda na něco co nefunguje.
Sleva mi je k ničemu,když platím za něco co nejde jak má.
Po další reklamaci jsem byl zamítnut s tím,že podle:
všobecných podmínek bodu 8.6.poskytovatel výslovně upozornuje učastníka a učastník bere na vědomí bla bla,no prostě na své zákazníky pěkně kašlou.
Já osobně ufona využiju min.bydlím na Praze1 a vubec mi nejde.
Když potřebuju internet,tak do kavárny a ne doma.
Dál předávám a každýmu říkám ufona ne!!!
Neomezené stahování je,ale to uplně k ničemu.
Za tu dobu co ho mám jsem nestáhl nic.
Jsem rád když si přečtu někdy email.
Vlákno názorů k diskusi Skutečné služby od Ufona
Petr (neregistrovaný)
---.client.ufon.cz
10. 12. 2009 22:41
Fofr internet UFON
Ivana (neregistrovaný)
91.214.158.---
8. 1. 2010 10:42
Re: Fofr internet UFON
Mám podobné zkušenosti. Reklamace mizerných služeb, kdy rychlost byla tak nízká, že se nedal ani otevřít email na centrum.cz o stahování něčeho většího se nedá mluvit. Dali mi slevu na dobu 4 měsíců na základě reklamace, technicky nejsou schopni to vyřešit. Dnes jsem tam volala kvůli zrušení služby, protože po dobu 3 měsíců platím 50% za něco, co stejně nefunguje a nejsou schopni vyřešit. Slečna z call centra mi řekla " v tuto chvíli vám už nemáme co nabídnout." Na jejich radu mám prý poslat písemně výpověď, mám smlouvu na neurčito a po doručení prý poběží 30 dnů lhůta. Je to nehoráznost, zřejmě se tak chovají ke každému, kdo jim naletí. Varuji každého, kdo uvažuje o zřizování této mizermé fofr služby. Je to klamavá reklama a o servisu, kdy nejsou s to vyřešit reklamaci ve lhůtě, ani nemluvím.
uživatel si přál zůstat v anonymitě
---.dobris.net
8. 1. 2010 14:10
Re: Fofr internet UFON
Máte smlouvu, kterou jste svým podpisem odsouhlasili včetně toho výše zmíněného bodu. Máte si přečíst co podepisujete a pokud tomu nerozumíte máte si to nechta vysvětlit. A ne si pak třeba tady na lupě stěžovat, že vám to nejede, když máte podepsanou smlouvu na to, že to jet vůbec nemusí. Prostě jste z vlastní hlouposti podepsali smlouvu, která jasně říká, že budete platit toli a toli i když reálná rychlost služby bude 0kbps. Slovy NULA. V té smlouvě také máte, že to může jet i rychle když se službě zachce a že někdy se jí zachce víc a pojede to víc. A v neposůlední řadě tam také máte, že některým uživatelům tato služba jede přibližně od Xkbps do Xkbps a že vám se může stát, že se v tomto průměru budete pohybovat.
Takže když chcete garance, že Vám to pojede stále minimálně nějakou rychlostí, potřebujete jinou smlouvu a jinou službu.
Vaše nářky jsou neopodstatněné, dodávaná služba je plně v souladu s Vámi podepsanou smlouvou s obchodním právem.
PS: Díky bohu že mám spolehlivého místního poskytovatele, který mi dokonce v případě, že má linku do našeho domu volnou klidně dá celou její kapacitu což je 1Ox víc než mám na smlouvě.
Přeji lepší smlouvu a tím i služby
Takže když chcete garance, že Vám to pojede stále minimálně nějakou rychlostí, potřebujete jinou smlouvu a jinou službu.
Vaše nářky jsou neopodstatněné, dodávaná služba je plně v souladu s Vámi podepsanou smlouvou s obchodním právem.
PS: Díky bohu že mám spolehlivého místního poskytovatele, který mi dokonce v případě, že má linku do našeho domu volnou klidně dá celou její kapacitu což je 1Ox víc než mám na smlouvě.
Přeji lepší smlouvu a tím i služby