Chtel bych upozornit na jeden z "novych" katalogu eocentrum.cz. Jednoho znameho nachytali na nabidce registrace zdarma a nani jiz pozaduji uhradu faktur za 10.000 Kc!!!
Mate take s EO Servis podobnou zkusenost?
Co by se s takovymi firmami melo delat?
Podat oznameni na policii? Kdo v tomto state vlastne resi podobne firmy?
Vytah z podminek: (az napadne malým pismem v malinkem prostoru)
4.2.6 je povinen hradit měsíční udržovací poplatek po celou dobu platnosti smluvního vztahu
>>> min. smluvni doba 2 roky
6 Úroky z prodlení, smluvní pokuta
6.1 Je-li Zadavatel v prodlení s úhradou ceny služby, je Provozovatel oprávněn účtovat z nezaplacené částky úrok z prodlení ve výši 0,2% z dlužné částky za každý den prodlení.
>>> toto bych již nazval lichvou, p.a. 73% !!!
6.2 V případe porušení smluvní povinnosti účastníka informovat písemně provozovatele o všech změnách identifikačních údajů zadavatele podle 3.2 podmínek je poskytovatel oprávněn účtovat zadavateli smluvní pokutu ve výši 1000,- Kč za každé jednotlivé porušení smluvní povinnosti, a to i opakovaně.
6.3 Skončí-li smlouva nebo služba sjednaná na dobu určitou předčasně, a to z důvodu spočívajících na straně Zadavatele, tj. zejména předčasnou výpovědí Zadavatele, faktickým zánikem smlouvy nebo odstoupením Provozovatele od smlouvy nebo služby pro podstatné porušení smluvních podmínek ze strany zadavatele, je Zadavatel povinen uhradit provozovateli smluvní pokutu ve výši celkových ušlých plateb odpovídajících době, scházející od předčasného ukončení smlouvy nebo služby do uplynutí sjednané doby a to včetně neúplných měsíců. Smluvní pokuta je splatná do 7 dnů od doručení předčasné výpovědi Provozovateli.
>>> nádherný odstavec ...
6.4 Okolnosti vylučující odpovědnost nemají vliv na povinnost platit smluvní pokutu.
Podvodny katalog z Brna? (eocentrum.cz)
Petr Filip
14. 11. 2007 8:47
Podvodny katalog z Brna? (eocentrum.cz)
14. 11. 2007 9:25
přečíst musíš, podepsat můžeš!
celé vlákno
Bohužel tyhle firmy počítají s blbostí lidí, kteří podepíšou, cokoliv dostanou, hlavně když je na tom nápis ZDARMA.
Česká justice je na ně krátká, tohle je zaslíbená země pro různé podvodníky a letadla. Když se tím může živit manželka premiéra, tak to je asi legální, ne?
Česká justice je na ně krátká, tohle je zaslíbená země pro různé podvodníky a letadla. Když se tím může živit manželka premiéra, tak to je asi legální, ne?
14. 11. 2007 15:50
hm
celé vlákno
Já nevím ,ale koukal jsem na ten web a nikde tam nabídku registrace zdarma nevidím, pouze placenou takže asi bude spíš kamarád trochu mmo ne? :-)
Ale pokud lžou tak bych je žaloval popřípadě at ukážou smlouvu že podepsal placenou registraci nebo si závazne objednal nějaké placené služby.
Ale pokud lžou tak bych je žaloval popřípadě at ukážou smlouvu že podepsal placenou registraci nebo si závazne objednal nějaké placené služby.
uživatel si přál zůstat v anonymitě
14. 11. 2007 17:22
Re: hm
celé vlákno
Na druhou stranu drtiva vetsina online sluzeb se objednava s platbou predem, i seznam.cz vas zapise az kdyz zaplatite a pokud nezaplatie rozhodne nebude vyhrozovat soudem a penalem ktere je neadekvatni.
14. 11. 2007 17:23
celé vlákno
Lol a ty podminky pri registraci xstranovy dokument v boxu o max 4 radcich je fakt vtipy, vidim to na nejaky klon rejstriku firem (rejstrikfirem.cz jednoho nejmenovaneho ..............)
15. 11. 2007 10:57
celé vlákno
Tak jsem tam zaregistroval Seznam.cz, a.s., schválně zda jim také pošlou fakturu...
viz podmínky: " 2.2 Veškeré služby poskytované Provozovatelem na portálu EOC se objednávají na základě písemné, faxové nebo e-mailové objednávky....."
To znamená, že mohou chtít peníze po jakékoliv firmě, kterou tam kdokoliv cizí napíše do toho jejich formuláře... To je docela síla...
viz podmínky: " 2.2 Veškeré služby poskytované Provozovatelem na portálu EOC se objednávají na základě písemné, faxové nebo e-mailové objednávky....."
To znamená, že mohou chtít peníze po jakékoliv firmě, kterou tam kdokoliv cizí napíše do toho jejich formuláře... To je docela síla...
Saint (neregistrovaný)
19. 11. 2007 1:33
celé vlákno
Takhle to nefunguje. Po zaregistrování Vám dojde email, kde je unikátní kod, který rozkliknete a potvrdite objednávku. Nejde zapsat jen tak někoho.
25. 11. 2007 23:01
celé vlákno
Rozkliknete kód jo? No nekecej,nejmenuješ se náhodou Jurenka jednatel EO servis,neboli zloděj company? Chytráku.Anebo že by si trochu těm zfalšovaným objednávkám sám pomohl? Ty unikátní kóde. Až budem spolu mluvit osobně tak už si tak jistej nebudeš, to se vsaď!!!
Nick (neregistrovaný)
30. 1. 2008 18:58
celé vlákno
Nene, The Saint je Dohnal - to je druhý společník a mozek celého toho podvodu. Jurenka je jednoduchej chlapec z vesnice, kterému se zalíbila představa života na vysoké noze. Teď si myslím hořce lituje!
člověk (neregistrovaný)
21. 12. 2007 14:39
celé vlákno
Není to tak docela pravda, mně přišel nejdřív SPAM, kde mi poděkovali za registraci do bezplatného katalogu, já to ze zvědavosti otevřel, pokrčil rameny a nechal být. Po půlroce mi přišla faktura, s tím, že mají mojí IP adresu, tedy důkaz, že jsem to objednal. Od té doby občas pošlou fakturu nebo sprostý mail.
cb (neregistrovaný)
24. 12. 2007 14:35
celé vlákno
Jelikot zi tu ip adresu zjistovali sami, tak to neni zadny dukaz, jen jejich tvrzeni.
Nick (neregistrovaný)
30. 1. 2008 19:02
celé vlákno
Hovno IP adresu - tu falšujou! Poslali mi "důkaz" a byla tam jakože IP ze který to údajně bylo obejdnaný. No ale whios.smartweb.cz pravil, že je to ajpina nějaké Fabrica.cz a zajímavý taky je, že když tam vobráceně zadám www.eocentrum.cz, tak mi to vrátí právě tu adresu z toho "důkazu". Nejen hovada, ale hlavně amatéři!
sedlák (neregistrovaný)
24. 11. 2007 0:48
celé vlákno
Oni nelžou. Pouze neřeknou celou pravdu a když tak, tak takovým způsobem, že je pro normálního smrtelníka nesrozumitelná. A na to sázejí. Pokud z každého vytáhmou minimálně 2500 měsíčně a je takových oveček cca 3000, tak jsou "za vodou". To už asi stojí za to? Nač troškařit.
Jirka (neregistrovaný)
20. 11. 2007 10:45
stejná zkušenost
celé vlákno
Bohužel mám s nimi stejně špatnou zkušenost. Musím opravdu upozornit každého kdo s nimi přijde do kontaktu,a pozor oni sami telefonují do firem a nabízejí se.Pozorně si přečtěte jejich VOP hlavně ty body o ceně,smluvních pokutách a odstoupení od smlouvy,nebo ten bod 7.7"provozovatel si vyhrazuje právo tyto obchodní podmínky kdykoliv a i bez předchozího upozornění změnit" , no to je fakt síla. Máma jednoho z těch chytráků je právnička tak ta jim ty VOP asi vyrobila a teď chtějí kluci z lidí vykopat nějaký to zlato.
Takže dejte si na ně POZOR !!!
Takže dejte si na ně POZOR !!!
21. 11. 2007 9:47
Re: stejná zkušenost
celé vlákno
Taky se řadím mezi ty co jim na to skočili:-(Je to podvod jak vyšitej,ale člověk na to přijde později.Naštěstí už se šikují zástupy podvedených a je to na dobré cestě tuhle hnusnou bandu rozprášit.Radím všem aby jim neplatili a obrátili se na právnickou pomoc.Nebo vyčkávali jak to dopadne.Podle mě,nemají argumenty na to,aby nějaký arbitrážní soud vyhráli.
23. 11. 2007 11:11
celé vlákno
Bohužel jsem jendím z těch, co naleteli, respektive ne ja ale muj zamestnavatel, kteremu jsem tuto "zajimavou" nabidku doporucil, zapis do katalogu na 2 roky za takovou castku nebyl spatny. TEd nevim co s tim, zamestnavatel po mne chce uhradu vsech financnich prostredku...jsem na dne :(
Vsemozne jsem se utvrzoval, jeslti je tato castka finalni, jeslti po dvou letech budu moci vztah ukoncit atd, vse odouhlsenoa ted jsem dopadl takhle...
Vsemozne jsem se utvrzoval, jeslti je tato castka finalni, jeslti po dvou letech budu moci vztah ukoncit atd, vse odouhlsenoa ted jsem dopadl takhle...
212.20.118.---
31. 3. 2009 21:24
celé vlákno
Podle zakoniku prace je ruceni zamestnance omezeno, a to celkem silne (UTFG, je to na webu). Vzhledem k tomu ze se nejedna o nedbalost a uz vubec ne hrubou nedbalost (coz je jasny uz z toho kolik lidi tem s* naletelo), tak je omezeni jeste vetsi. A pokud jsi to pouze doporucil (bez toho ze by to bylo naplni tvy prace), pak nejspis zodpovidas stejne jako kdyz poradis nekomu u piva, ze nejlepsi na vyrazky je pravidelny sex.
Zamestnavatel je blbec, at se hezky soudi se podvodnikama a nehleda si lehci cil.
Zamestnavatel je blbec, at se hezky soudi se podvodnikama a nehleda si lehci cil.
Karel IV (neregistrovaný)
22. 11. 2007 18:26
celé vlákno
Nejenom, že máma jednoho z nich je právnička, ale podívejte se na to, kolik firem mají mladíci založených a ve kterých figurují včetně toho že jeden z nich má i firmu - chráněnou dílnu.
28. 11. 2007 21:39
Re: Už je maj!
celé vlákno
jsem rada že se neco deje take mě nabidli balicek obvolavam lidi a davam to pravnikovi vsichni by to meli udelat
děda (neregistrovaný)
28. 11. 2007 23:00
celé vlákno
Jsou to novodobí zlatokopové.
Naběhl jsem si taky na jejich telefonické ujištění, že aktivace, je jediná platba na dva roky. Utvrdil mne v tom navíc jejich ceník, kde u položky udržovací poplatek není uvedeno, že je měsíční. Z toho plyne pro nezasvěceného, že se jedná o jednorázovou platbu započtenou v aktivaci balíčku.
Zkrátka to měli dobře vymyšlené, ale neuvědomili si holánci, že takto to do nekonečně dělat nejde a dříve, nebo později pastička sklapne. Buďme rádi, že se našel schopný odvážlivec, který se s naší podporou pustil do těhto podvodníků.
Naběhl jsem si taky na jejich telefonické ujištění, že aktivace, je jediná platba na dva roky. Utvrdil mne v tom navíc jejich ceník, kde u položky udržovací poplatek není uvedeno, že je měsíční. Z toho plyne pro nezasvěceného, že se jedná o jednorázovou platbu započtenou v aktivaci balíčku.
Zkrátka to měli dobře vymyšlené, ale neuvědomili si holánci, že takto to do nekonečně dělat nejde a dříve, nebo později pastička sklapne. Buďme rádi, že se našel schopný odvážlivec, který se s naší podporou pustil do těhto podvodníků.
---.sevmorava.adsl-llu.static.bluetone.cz
2. 7. 2009 20:19
celé vlákno
Tak se dívám, že podvod co udělali na moji firmu, že nafalšovali podpis na objednávce je největší co udělali. Divím se, že ještě fungují v roce 2009 kdy si dovolili toto udělat. Chci vyzvat ostatní ať se mi ozvou na mail: info@vapesport.cz . Co jsou podvedeni http://www.eocentrum.cz
David (neregistrovaný)
1. 12. 2007 19:06
celé vlákno
Hlavně doporučuji společný postup - viz http://ondrejkovic.spaces.live.com
Zakládá se občanské sdružení
Kontaktujte majitele stránek - ondrejkovic@atlas.cz
Zakládá se občanské sdružení
Kontaktujte majitele stránek - ondrejkovic@atlas.cz
---.67.broadband6.iol.cz
22. 1. 2009 17:46
Re: udejte další podvodníky
celé vlákno
řešíme tzv,"obchodní akční nabídky" T-Mobil, nikdy nelze vypovědět smlouvu uzavřenou na náměstí, tomu nevěřte...jsme tu pro Vaši ochranu:www.advokat-turicikova.euweb.cz, naše zkušenosti Vám pomůžou! z Vašich nesnází...
Galileo (neregistrovaný)
2. 12. 2007 10:13
další takovej
celé vlákno
Souhlasím s tím, že to co dělají není etické. Na druhou stranu je to blbost lidí, že si to nečtou.
Ty stranky toho ondrejkoviče jsou docela sranda! Doporučuju přečíst. Ten člověk musí být totální "dylina" :o)
Pulka toho co tam píše je zcestné a navíc chce zakládat nějaký sdružení a vybírat příspěvek 500,- Kč !!!!!!!
Takže si na tom hezky nabalí kapsu :o)
Jj... lidi jsou vynalézaví
Ty stranky toho ondrejkoviče jsou docela sranda! Doporučuju přečíst. Ten člověk musí být totální "dylina" :o)
Pulka toho co tam píše je zcestné a navíc chce zakládat nějaký sdružení a vybírat příspěvek 500,- Kč !!!!!!!
Takže si na tom hezky nabalí kapsu :o)
Jj... lidi jsou vynalézaví
David (neregistrovaný)
3. 12. 2007 12:47
Re: další takovej
celé vlákno
Áááá, vítejte pánové z EO Servisu! aspoň, že uznáváte, že vaše jednání je neetické. A propos - jak mají lidé číst něco co tam není? Tedy přesněji - když se odvoláváte na článek, který jste tam podstrčili až poté co jste nalákali klienty?
Jste jen trpaslíci - tak klidně okopávejte kotníky!
Jste jen trpaslíci - tak klidně okopávejte kotníky!
3. 12. 2007 15:02
celé vlákno
Jak si dovoluješ ty idiote mě spojoval s někým s EOServisu !!
Pokud máš ty blbečku na to koule, tak mi dej na sebe adresu a já ti to příjdu vysvětlit osobně !!!
To co děláš krásně potvrzuje co jsi za debila... kdokoliv projeví normální náázor tak je hned z EOservisu ???
Stejně jako jiní jsem jim to podepsal, ale aspon uznávám že jsem blbej a nečtu co potvrzuju. Moje chyba a podepsal jsem jim dohodu na rok. pořád lepší než platit roky 2.
Takoví jako ty mají akorát pocit že se svezou coooo ?
500 x koliklidí ? slušná práce pane "david" !
Ještě že lidi nejsou tak hloupí ! :o)
Pokud máš ty blbečku na to koule, tak mi dej na sebe adresu a já ti to příjdu vysvětlit osobně !!!
To co děláš krásně potvrzuje co jsi za debila... kdokoliv projeví normální náázor tak je hned z EOservisu ???
Stejně jako jiní jsem jim to podepsal, ale aspon uznávám že jsem blbej a nečtu co potvrzuju. Moje chyba a podepsal jsem jim dohodu na rok. pořád lepší než platit roky 2.
Takoví jako ty mají akorát pocit že se svezou coooo ?
500 x koliklidí ? slušná práce pane "david" !
Ještě že lidi nejsou tak hloupí ! :o)
David (neregistrovaný)
3. 12. 2007 23:22
celé vlákno
Myslím, že si každý už obrázek udělal.....Děkuji za exhibici těchto mentálních exkrementů :-)
Oskar (neregistrovaný)
3. 12. 2007 23:29
celé vlákno
Chápu, že máte v tuto chvíli pořádný důvod ke vzteku, ale to jste si měli rozmyslet dřív než jste s tím podvodem začali. U pana Jurenky se toho zas tak moc nezmění - maximálně jedno písmeno v místě jeho bydliště, ale co vy pane Dohnale? Obávám se, že ani vaše právnická rodina vás z toho nevytáhne - leda za uši, ale na to už je ve vašem věku asi pozdě :-)
Poctivá firma EO Servis (neregistrovaný)
4. 12. 2007 7:33
celé vlákno
:-D toto může napsat jenom člověk z EO servisu, žádnej normální člověk by jim na dohodu na jeden rok za 30 000 Kč nepřistoupil...stejně z nikoho nic nedostanou. P.S. pane David díky za vše!!!
4. 12. 2007 8:38
celé vlákno
Chvili jsem tu nebyl, ale začíná to zabíhat do zajímavé debaty.
Musím akorát jednomu pánovi, nebo paní s jeho svolením na poslední příspěvěk oponovat.
Moje firma šla taky cestou dohody. Je třeba se možná zamyslet nad možnými důsledky tahanic soudními cestami. Náklady na řízení, smluvní pokuty a v poslední řadě úrok z prodlení a ceny právníků. Výsledek sporu je vždy na soudci a nikdo ho nemůže ovlivnit.
Je úsměvné, jak si jsou obě strany jisté. EoCentrum má jistotu že mají pravdu a pán co zde bojuje s větrnými mlýny a má pocit že je Robin Hood zase skálopevně tvrdí že nikdo nic nezaplati. Je i úsměvné jak napadá všechny co do debaty
vloží jiný názor. Ale víte pane, lidé mají různé názory a díky bohu na ně díky ústavě mají právo. A chci Vás dopředu ubezpečit, že já opravdu se společností EOCentrum nemám nic společného.
Schrnul bych to do kostky. Já jdu raději cestou dohody, kdy se nemusím bát usínat s pocitem, že jednou zaplatím neslušné peníze a nejen Eocentrumu, ale i právníkům a já nevím komu ještě. A z toho co jsem viděl ve složce, když jsem u nich v kanceláři tu dohodu podepisoval, tak těch lidí co přemýšlí jako já je už celá řada.
Zakládat jakési sdružení či spolky a bojovat proti ničemu považuji a věřím, že nejen já za mrhání penězi, ale především časem, a ten má pro mě největší cenu
Díky za vyslechnutí mého názoru na věc.
Mgr. Pavel Havlík
Brno
Musím akorát jednomu pánovi, nebo paní s jeho svolením na poslední příspěvěk oponovat.
Moje firma šla taky cestou dohody. Je třeba se možná zamyslet nad možnými důsledky tahanic soudními cestami. Náklady na řízení, smluvní pokuty a v poslední řadě úrok z prodlení a ceny právníků. Výsledek sporu je vždy na soudci a nikdo ho nemůže ovlivnit.
Je úsměvné, jak si jsou obě strany jisté. EoCentrum má jistotu že mají pravdu a pán co zde bojuje s větrnými mlýny a má pocit že je Robin Hood zase skálopevně tvrdí že nikdo nic nezaplati. Je i úsměvné jak napadá všechny co do debaty
vloží jiný názor. Ale víte pane, lidé mají různé názory a díky bohu na ně díky ústavě mají právo. A chci Vás dopředu ubezpečit, že já opravdu se společností EOCentrum nemám nic společného.
Schrnul bych to do kostky. Já jdu raději cestou dohody, kdy se nemusím bát usínat s pocitem, že jednou zaplatím neslušné peníze a nejen Eocentrumu, ale i právníkům a já nevím komu ještě. A z toho co jsem viděl ve složce, když jsem u nich v kanceláři tu dohodu podepisoval, tak těch lidí co přemýšlí jako já je už celá řada.
Zakládat jakési sdružení či spolky a bojovat proti ničemu považuji a věřím, že nejen já za mrhání penězi, ale především časem, a ten má pro mě největší cenu
Díky za vyslechnutí mého názoru na věc.
Mgr. Pavel Havlík
Brno
David (neregistrovaný)
4. 12. 2007 10:21
celé vlákno
Ááá, pan nezávislý pozorovatel "Adam" - že by nové jméno? Ale i kdyby ne - máte pravdu v tom, že každý má právo na svůj názor a svůj postup. Proto my nebudeme Vás nutit, aby jste svou (možná imaginární) dohodu s EO Servisem nijak měnil a Vy nám prosím neberte náš názor, že s gaunery je třeba bojovat všemi legálními prostředky, ze všech sil a ustupování jim jen dává prostor pro další rozvoj pochybného podnikání.
Oceňuji, že Vám umožnili přístup do své složky - když jste smlouvu podepisoval - takových složek jistě nebude problém vyrobit třeba desítky či stovky, stejně jako není problém třeba opisovat Zlaté stránky do katalogu aby v něm zpočátku vůbec někdo byl, že?
Nenapadám nikoho pro jeho názor - napadám pouze toho, kdo mne obviňuje z defraudace prostředků, které zatím ani ještě nebyly vybrány.
Chápu, že pokud nemáte argumenty proti podstatě věci - budete se soustředit na toho, kdo v té věci vystupuje. To je známý projev naprosté bezmoci a klidně v tom pokračujte - usvědčíte se sám. "Malý se vzteká a silného poznáš podle toho, že se směje".
Oceňuji, že Vám umožnili přístup do své složky - když jste smlouvu podepisoval - takových složek jistě nebude problém vyrobit třeba desítky či stovky, stejně jako není problém třeba opisovat Zlaté stránky do katalogu aby v něm zpočátku vůbec někdo byl, že?
Nenapadám nikoho pro jeho názor - napadám pouze toho, kdo mne obviňuje z defraudace prostředků, které zatím ani ještě nebyly vybrány.
Chápu, že pokud nemáte argumenty proti podstatě věci - budete se soustředit na toho, kdo v té věci vystupuje. To je známý projev naprosté bezmoci a klidně v tom pokračujte - usvědčíte se sám. "Malý se vzteká a silného poznáš podle toho, že se směje".
Cyril (neregistrovaný)
4. 12. 2007 12:29
celé vlákno
Děkujeme panu Havlíkovi za upozornění na nebezpečí, která na nás číhají. Určite si to vezmeme k srdci a už teď se všichni klepeme strachy - což při našem počtu způsobí zemětřesení střední úrovně! Pro většinu lidí, které firma EO Centrum podvedla je jedno, jestli mají zaplatit 70 tisíc za dohodu na rok nebo 150 tisíc za pokuty, případně 30 tisíc za právníky. Jesli Vy si můžete dovolit vyhodit takové peníze, tak já tedy rozhodně nikoli. Pane Havlíku - Vaše argumenty jsou zcela nevěrohodné - nejméně do té doby, dokud zde neodhalíte svou identitu a neumožníte ověření Vašich tvrzení.
Nezpochybňujeme Vaše právo vyhazovat peníze do vzduchu, Vy prosím nezpochybňujte naše právo se proti tomu bránit.
Nezpochybňujeme Vaše právo vyhazovat peníze do vzduchu, Vy prosím nezpochybňujte naše právo se proti tomu bránit.
David (neregistrovaný)
4. 12. 2007 12:33
celé vlákno
Zvláštní - píšete, že jste tu dlouho nebyl - a kdy jste tu tedy byl? Že jsem Vás tu nenašel.
4. 12. 2007 22:13
celé vlákno
Víte, dohoda je v každém případě dobrá věc. Musí být však oboustraně přijatelná. V tomto případě je výhodná jenom pro ně. Přestože spáchaly podvod, o zisk (i když možná menší) nepříjdou. Jsou si vědomi toho, že podvodem to zavání, nebo si myslíte, že to dělají z lásky k bližnímu? Přeci kdybych si byl jist, že v žádném případě jsem podvod nespáchal, nenavrhoval bych zkrácení tzv."smluv" a nepřipravoval bych se zbytečně o zisk.
Víte, když Vás někdo ujistí, že aktivace je jediná platba na dva roky a dále Vás odkáže na ceník, ve kterém u specifikace balíčku není ani slovo o udržovacím poplatku a u položky udržovací poplatek, není ani slovo (na rozdíl od jiných položek) o měsíční platbě, budete studovat (nejlépe s právníkem) jejich obsáhlé a místy nesrozumitelné a nevyvážené "právní výhrady" jak nazývají své podmínky?
Myslím, že asi ne. A na tom je založen princip jejich "podnikání".
Nebo myslíte, že takto prováděná nabídka služeb je jen nedopatření? Myslím si spíše, že se jedná o záměr a tudíž o podvod. A proti takovýmto podvodům je třeba bojovat.
S jídlem roste chuť a představte si, že by měsíční platba kterou jsme "přehlédli" nebyla "jenom 2500Kč", ale třeba 25000Kč? Taky by jste přistoupil na dohodu?
Vemte si, že ne každý na takovéto měsíční platby má. Proto ani "takováto dohoda" pro ně není řešení. Týká se to zejména fyzických osob, které mají co dělat, aby vydělali na různé poplatky a daně. Velké firmy to nějak unesou.
Víte, když Vás někdo ujistí, že aktivace je jediná platba na dva roky a dále Vás odkáže na ceník, ve kterém u specifikace balíčku není ani slovo o udržovacím poplatku a u položky udržovací poplatek, není ani slovo (na rozdíl od jiných položek) o měsíční platbě, budete studovat (nejlépe s právníkem) jejich obsáhlé a místy nesrozumitelné a nevyvážené "právní výhrady" jak nazývají své podmínky?
Myslím, že asi ne. A na tom je založen princip jejich "podnikání".
Nebo myslíte, že takto prováděná nabídka služeb je jen nedopatření? Myslím si spíše, že se jedná o záměr a tudíž o podvod. A proti takovýmto podvodům je třeba bojovat.
S jídlem roste chuť a představte si, že by měsíční platba kterou jsme "přehlédli" nebyla "jenom 2500Kč", ale třeba 25000Kč? Taky by jste přistoupil na dohodu?
Vemte si, že ne každý na takovéto měsíční platby má. Proto ani "takováto dohoda" pro ně není řešení. Týká se to zejména fyzických osob, které mají co dělat, aby vydělali na různé poplatky a daně. Velké firmy to nějak unesou.
Jirka (neregistrovaný)
10. 12. 2007 15:33
celé vlákno
Ááá pán je trochu tvrďák co? Nebo si to aspoň myslí.Jen jestli ty sám máš ty koule co o nich píšeš, no ty máš hlavně dohodu viď. Tak jsme rádi za tvůj názor a díky dohodě co máš se už nemusíš angažovat.
A OPRAVDU NEJSI Z EO SERVISU ((((-:
A OPRAVDU NEJSI Z EO SERVISU ((((-:
David (neregistrovaný)
22. 12. 2007 11:17
celé vlákno
Změna adresy webových stránek pro boj s podvodnými praktikami tohoto ražení: www.spolecna-obrana.estranky.cz
New (neregistrovaný)
9. 1. 2008 20:18
celé vlákno
Jo, hochu, právníci jsou drahý, čím kvalitnější právník, tím vyšší sazba.... naštěstí v občanským sdružení je už téměř 100 lidí, takže se náklady rozpustí.....pokud to jsou vůbec, náklady trvalý... když jsem před lety vyhrál krajský soud, veškerý náklady (i za mnou prohraný okresní soud) platila (mě vracela)škodlivá firma. Takže Jurenkové máte se na co těšit....
Nebo ještě včas přistoupit na naše legitimní požadavky ....
Vaše oběť
Nebo ještě včas přistoupit na naše legitimní požadavky ....
Vaše oběť
cc (neregistrovaný)
31. 1. 2008 13:12
celé vlákno
Ačkoliv jsem nanaletěl, rád jim taky tu 500,- pošlu.
Hajzlům je potřeba zapnout tipec.
Víte že existují země, kde se smlouvy uzavírají podáním ruky?
Tam by panové z EO byli dávno v kriminále.
Hajzlům je potřeba zapnout tipec.
Víte že existují země, kde se smlouvy uzavírají podáním ruky?
Tam by panové z EO byli dávno v kriminále.
25. 12. 2007 8:48
lichva
celé vlákno
">>> toto bych již nazval lichvou, p.a. 73% !!!"
Nedávno jsem četl o Provident, že mu někdo dal pokutu za klamavou reklamu. Uváděl v TV reklamě RPSN 280 procent a bylo to 480 procent.
Úroky kolem 150 procent jsou u Provident naprosto běžné, s tím začínal.
Takže 73 procent nic není. Když to není v úrokách, tak jsou nasmlouvány takové pokuty, že je RPSN stejně přes 100 procent.
Holt se mají číst všechny texty (i tím malým písmem) a hlavně nepodepisovat nic s novými subjekty!
Máme tu tolik českých velkých katalogů...
Proč firma, která nabízí něco zadarmo, to chce podložit smluvním vztahem, to by mi bylo hned podezřelé, a kdyby to nebyla čistá dvoustránková smlouva, a viděl bych tam cokoliv malým písmem, šel bych hned pryč. Stejně je to blbost, sepisovat smlouvu na něco zadarmo, to je jasné, že to tak "zadarmo" asi nebude, to bude ve stylu knižního klubu, první kniha "zadarmo", a pak musíte odebírat po nějakou dobu.
Nedávno jsem četl o Provident, že mu někdo dal pokutu za klamavou reklamu. Uváděl v TV reklamě RPSN 280 procent a bylo to 480 procent.
Úroky kolem 150 procent jsou u Provident naprosto běžné, s tím začínal.
Takže 73 procent nic není. Když to není v úrokách, tak jsou nasmlouvány takové pokuty, že je RPSN stejně přes 100 procent.
Holt se mají číst všechny texty (i tím malým písmem) a hlavně nepodepisovat nic s novými subjekty!
Máme tu tolik českých velkých katalogů...
Proč firma, která nabízí něco zadarmo, to chce podložit smluvním vztahem, to by mi bylo hned podezřelé, a kdyby to nebyla čistá dvoustránková smlouva, a viděl bych tam cokoliv malým písmem, šel bych hned pryč. Stejně je to blbost, sepisovat smlouvu na něco zadarmo, to je jasné, že to tak "zadarmo" asi nebude, to bude ve stylu knižního klubu, první kniha "zadarmo", a pak musíte odebírat po nějakou dobu.
Jirka (neregistrovaný)
29. 1. 2008 19:28
Potřeba spojit síly
celé vlákno
Jsem stejně napálený, ale s tím rozdílem, že jezdila paní, která registraci na eocentrum nabízela za 50% slevu na dva roky zdarma, mám na to svědky a už jsem to předal právníkům, čekám na vyjádření a dopuručoval bych na této stránce si vyměňovat poznatky. Jirka
30. 1. 2008 15:44
Re: Potřeba spojit síly
celé vlákno
Síly jsou spojeny. Viz http://www.spolecna-obrana.estranky.cz/.
Takovéto bezpáteřní podvodníky je třeba pranýřovat.
Takovéto bezpáteřní podvodníky je třeba pranýřovat.
neregistrovaný (neregistrovaný)
13. 5. 2008 9:53
CO teď?
celé vlákno
Dnes mi v poště přišla výzva k platbě na skoro 9000 za nějaký poplatek za období loňského podzimu. Volala jsem tam, protože jsme si (bohužel) objednali nějaký balíček Komplet za 1250,-. Paní mi teď poslala objednávku, na základě které to fakturuje, jenže tam je částka jenom těch 1250,-. Vůbec nevím, co s tím mám dělat? Řekla jsem paní, že tu výzvu odmítám a že ji pošlu zpátky, že jsem nic takového za tolik peněz neobjednala, a ona pravila, že to klidně můžu, ale že bude posílat upomínky a pak to půjde k soudu. Může mi prosím někdo poradit, jak celou situaci vyřešit? Děkuji.
David O. (neregistrovaný)
17. 5. 2008 10:37
Re: CO teď?
celé vlákno
Paní napište prosím na adresu ondrejkovic@klikni.cz a podívejte se na stránky www.spolecna-obrana.estranky.cz
Smlouvy jsou neplatné, soud je 11.6. v Brně
Smlouvy jsou neplatné, soud je 11.6. v Brně
---.upce.cz
30. 3. 2009 10:21
Re: CO teď?
celé vlákno
a jak ten soud dopadl?
ataneraj (neregistrovaný)
14. 8. 2008 19:44
Redakčně smazáno
celé vlákno14. 8. 2008 22:11 smazal Jiří Macich ml., důvod: spam
dobráradanadzlato (neregistrovaný)
18. 12. 2008 20:00
Pozor na Unii pro rozhodčí a meditační řízení
celé vlákno
Ve vedení sedí pánové, kteří sami mají co vysvětlovat vyšetřovatelům v mnoha různých kauzách. Takže se vůbec nedivím, že jsou namočeni i v případu EO centrum (EO servis). Logicky mi z toho vychází, že by snad takovouto Unii vůbec neměli provozovat, i když v ČR...??!!
jakoty (neregistrovaný)
---.178.broadband10.iol.cz
28. 3. 2009 10:51
Re: Pozor na Unii pro rozhodčí a meditační řízení
celé vlákno
Taková minimafie po česku. Že?
---.spordat.sk
30. 3. 2009 12:13
RE: Podvodny katalog z Brna? (eocentrum.cz)
celé vlákno
som si kukol len tak "cenik" :D co ma byt asi "cennik" :) .. no to su tam ine palky, neviem ci to tam predtym bolo alebo nie (tusim ze nie, podla toho co som si precital reakcie) ale keby to precitam, tak urcite si tam nedam nic zriadit :))
navyse aj ta stranka je taky humus, ze sa nato neda pozerat :P
navyse aj ta stranka je taky humus, ze sa nato neda pozerat :P
honzan (neregistrovaný)
---.231.broadband6.iol.cz
10. 4. 2009 12:18
dopadlo?
celé vlákno
Tož jak to dopadlo?
Mgr. David Ondrejkovič (neregistrovaný)
---.army.cz
30. 4. 2009 14:09
Re: dopadlo?
celé vlákno
Zatím nijak - ale pracuje se na tom!
Je to poměrně rosáhlá zóna šedé ekonomiky s přesahem do ekonomiky černé, kde EO Servis tvoří jen generátor zisku pro daleko větší mafii. Doposud byly vypátrány kořeny na Britských panenských ostrovech a indicie o blízkých vazbách na konkrétní soudce Brněnského krajského soudu.
Je to poměrně rosáhlá zóna šedé ekonomiky s přesahem do ekonomiky černé, kde EO Servis tvoří jen generátor zisku pro daleko větší mafii. Doposud byly vypátrány kořeny na Britských panenských ostrovech a indicie o blízkých vazbách na konkrétní soudce Brněnského krajského soudu.
udivená (neregistrovaný)
---.86.broadband3.iol.cz
23. 11. 2009 12:32
co ted?
celé vlákno
Dobrý den, jsem čersvý živnostník a přišla mě domu složenka na 8500kč.od společnosti eocentrum.cz za nějakou registraci podnikatelů.Nejprv jsem si myslela že to je povinost třeba od živnostenskýho úřadu že to chodí každému novému živnostníkovi..ale to je blbost..určitě bych to nezaplatila..co myslíte vy?
---.cust.selfnet.cz
23. 11. 2009 14:02
Re: co ted?
celé vlákno
Vykašlat se na to... Nereagovat, snad jedině když by to přišlo doporučeně, ohradit se vůči tomu že jsem nic neobjednal, případně pohrozit trestním oznámením. Těchhle firem je spousta a vydělávají na neznalosti nebo blbosti lidí.
Hejda (neregistrovaný)
---.37.broadband3.iol.cz
23. 11. 2009 13:32
Registrace od eocentrum
celé vlákno
Já mám stejný problém, dens mi přišla obálka se složenkou, že jsem se registroval do Registru ekonomický služeb, přitom jsem na těch stránkách nebyl, ani jsem se nikde neregistroval a přišla mi složenka na 8500 Kč !! Co mám dělat ? Píší tam, že je to návrh, tak to platit nemusím ? Děkuji za odpověď. Hejda
Kontina (neregistrovaný)
---.internetbox.cz
23. 11. 2009 17:33
Podivné jednání
celé vlákno
Jen by mě zajímalo, kdo ji dává echo- ŽL mám necelých čtrnáct dnů- tzn. že to ví akorát ŽÚ, FÚ a sociálka, max ÚP A ZP. Tak newím kde mají své lidi:)Taky mi přišel poštou návrh na registraci a složenka na 8500,jelikožjsem o nich dříve neslyšel, ignoruji, dík za tohle forum
Školení Google+ pro firmy

- Jak využít Google+ pro firemní komunikaci a marketing.
- Čím se liší Google+ od Twitteru a Facebooku z pohledu firemního využití.
- Jak využít Google+ v souladu s pravidly užívání.
- Založení Google+ Page (Stránky) krok po kroku, včetně praktických tipů.
Detailní informace o školení Google+ »