O2 má problém! (nebo se jedná o útok na informační systém?)
O2 má problém! (nebo se jedná o útok na informační systém?)
Je to zvláštní, když vezmete v úvahu, jaká to je procedura něco u Telefoniky zrušit, kdo to vše musí potvrdit, co vše je potřeba prověřit. To není jedno kliknutí myši. Dále je velmi podivné, že odpopjení od toho jejich mailu proběhlo za 8 hodin a znovuzapojení není hotovo ještě po více než 17 hodinách!!Celé to je zvláště legrační pro mne neb jsem včřera večer čekal na rozhodnutí jednoho svého klienta a musel jsem ještě v poslední minuty lhůty dané soudem tomuto soudu něco velmi zásadního sdělit. Lhůta končila ve 24.00 a klient mi volal v 23.45 a to mi již 1 hodinu a 45 minut internet nešel!Prostě, je to banda pitomců a hňupů!Nebo spíše msta bývalého zaměstnance?
Podobné zkušenosti
celé vláknoRe: Podobné zkušenosti
celé vláknoPS: Chyba modemu a ne O2!!!!!
Re: Podobné zkušenosti
celé vláknoA ať tak nebo tak, pokud je modem od O2, tak to znamená, že veškery HW i služby jsou od nich, tak by s tím minimálně měli poradit.
Nepřesný popis situace
celé vláknoo2
celé vláknoPS: Samozřejmě na toto není omluva, myslím si že o2 takto postižené zákazníky nějakým způsobem odškodní...
PS2: Je zajímavé když vám vypadne proud že si nikdo na čez nestěžuje!!!
Re: o2
celé vláknoRe: o2
celé vláknoJinak mi předevčírem svatosvatě slíbili, že mne ještě dnes zapojí. Nic se zatím nestalo.Ale mají čas do 24.00.Jinak mne nadzvednou ještě víc, protože i o víkendu budu muset do práce.
A kompenzace? Ano, slíbili mi, že budu mít internemt 1/2 roku za poloviční cenu. Ostatně tak jako každý nový zákazník.Berou to totiž jako nové připojení. A jen pro předtavu, jak to funguje u O2, tak včera mi volala operátorka z O2 a ptala se mne, zda jsem již zjistil, že mi nefunguje internet!!!A to musela vidět, že jsem tam volal každé cca 3 hodiny!Když jsem se jí zeptal proč si ze mne dělá legraci, tak mi dost nemastně, neslaně přeříkala oficiální omluvu společnosti Telefonica O2.
Myslím si své...
Již píšu z domova
celé vláknozkušenost s O2
celé vláknoRe: zkušenost s O2
celé vláknoPokud to chcete přirovnávat k zámku, tak by ta funkce ve Windows odpovídala zámku, který je prostě pořád odemčený. Co vy Vám v takovém případě přišlo logičtější: žalovat výrobce zámku a nebo sousedku, která zloděje viděla a nechce prozradit, kdo to byl.
Re: zkušenost s O2
celé vláknoFakt!
celé vláknoTo není o tom, že bych měl rád Telecom. A Vám upřimě přeji, abyste peníze dostal zpět. Ale stejně bych k tomu měl ještě pár komentářů.
1. Podle mě jednoznačným viníkem je ten, kdo přesměrování provedl. Pokud je to někdo v ČR, tak by nemělo být těžké ho dohledat. Jméno Vám Telecom možná opravdu není oprávněn sdělit a sdělí jej až policii. Ale číslo by snad neměl být problém zjistit. Jednak můžete požádat o podrobný výpis a jednak jste se mohl podívat u sebe v počítači. Co si ale z této kauzy pamatuji, tak většina přesměrování šla do zahraničí a to ještě do zemí, kam právně těžko dosáhnete.
2. MS zabudoval do Windows funkci, která komukoliv přes web umožní změnit ve Vašem počítači nastavení, které Vás může stát peníze, o zabezpečení ani nemluvě. A po instalaci je tato věc zapnutá! Tohle slušní výrobci prostě nedělají a když už, tak je na to zákazník upozorněn. Jinde se lidé soudí kvůli tomu, že na kelímku s kafem není upozornění, že je kafe horké, ale takovéto prasárny lidem nevadí?!?
3. Telecom na rozdíl od MS o svých službách informuje. Zveřejňuje informace, která tel. čísla jsou speciálně zpoplatněna. A když se na takové číslo volá, tak pokud vím, Vás to upozorní. Že jste na to volal z modemu a tak nic neslyšel, opravdu není problém Telecomu.
Jak jsem psal výše, Telecom (potažmo O2) nemám nijak v lásce a ani nechci tvrdit, že si za vše můžete sám. Ale to, že se kvůli této kauze všichni vozí po Telecomu mi přijde nefér. Postihnout by měli skutečné podvodníky. A když už někoho jiného tak MS, který má na tom skutečný podíl viny. Ale na to zřejmě nikdo z postižených nemá odvahu.
celé vláknoO2 je prostě byrokratická firma
celé vláknoTrvalo dva dny, než to znovu zprovoznili a to jen díky tomu, že jsem naší kontaktní osobu "prudil" co dvě hodiny jak to vypadá, co s tím udělala.
Re: O2 je prostě byrokratická firma
celé vláknoRe: O2 je prostě byrokratická firma
celé vlákno1) dovolá se ti nasranej a nervozni magor, kteremu nesedl ucet o dve koruny..... a chce okamzite zrusit linku. Jenze si neuvedomi, ze na te lince je navesenej i internet a ze se zrusi obe sluzby.... a pak vola zase, jakto ze mu nejde ten internet.
2) operator, ktery zadava objednavku na zruseni, z nepozornosti zrusi vsechny sluzby misto treba jen jedne...
3) System se zblazni.... IOM, neboli dnesni Claudie, je legendou mezi lidma a nocni murou pro zamestnance :)
4) technik jede na ustrednu odpojit/zapojit ADSL a pritom odpoji nejake dalsi... nejvetsi sranda je kdyz se obcas podari prohodit telefonni cisla, takze misto domu najednou volate k sousedovi :)
5) Nejaka stavebni firma kope zaklady a prekopne kabel.... a pulka Prahy je bez internetu... atakdale
Jinak, co se poruch tyce, tak stat se to muze a podle vseobecnych obchodnich podminek maji na odstraneni az 4 nebo 5 dnu, teprve pak se snizuje cena uctovana za sluzbu. Navic ze zakona o el. komunikacich poskytovatel NEZODPOVIDA za zadne skody zpusobene vypadkem sluzby. Kdyz jsem u O2 delal, tak me vzdycky pobavilo, kolik je u nas milionaru, protoze prave kdyz byl vypadek inetu tak jim"utikaly milionove zakazky"....
Jo kecy, sliby a pak nejde nic - když chci odejít
celé vláknoRaději jsem číslo zrušil a u druhého operátora založil nové - naštěstí jsem toto číslo moc dlouho nepoužíval - jen měsíc.
Více popisuji na svém blogu : http://www.pavel1tu.cz/2010/03/04/jak-jsem-bojoval-s-drakem-o2/
RE: O2 má problém! (nebo se jedná o útok na informační systém?)
celé vláknoRE: O2 má problém! (nebo se jedná o útok na informační systém?)
celé vláknoRE: O2 má problém! (nebo se jedná o útok na informační systém?)
celé vláknoŠkolení Google+ pro firmy

- Jak využít Google+ pro firemní komunikaci a marketing.
- Čím se liší Google+ od Twitteru a Facebooku z pohledu firemního využití.
- Jak využít Google+ v souladu s pravidly užívání.
- Založení Google+ Page (Stránky) krok po kroku, včetně praktických tipů.
Detailní informace o školení Google+ »