Internet Info, s.r.o. Lupa Root Měšec Podnikatel DigiZone Slunečnice Vitalia new Bomba Navrcholu Weblogy Jagg Woko Dobrý web Computer.cz SK: MojeLinky

Lupa.cz » Diskuse » Společnost A3 Sport...

Společnost A3 Sport poskytuje záruku na nové výrobky pouze 6 měsíců

Datum: 13. 4. 2008 17:25
Vložil: Milan Hnátek
Chtěl jsem upozornit na skutečnost, která se nám stala jako mnoho jiným.

Zakoupili jsme na prodejně společnost A3 Sport s.r.o. značkovou obuv značky NIKE.

Po pár týdnech po prodeji se začaly švy na obuvi povolovat, reklamace byla uznána. Po šesti měsíční době se závada začala projevovat i na několika jiných místech. (nutno podotknout, že obuv vypadá neustále jako nová, nejsou na ní znát žádné zjevné známky amortizace, vyjma zmíněné závady v některých částech. Obuv se používala pouze v tělocvičně, byla využívána k občasnému rekreačnímu cvičení, užívání bylo v souladu se stanoviskem výrobce.)

Zamítavé stanovisko prodejce – Společnosti A3 Sport s.r.o. bylo v tomto případě následující: (doslovná citace) „ Vady charakteru šití, lepení a pod. spadají po půlročním užívání do běžné údržby uživatele – neodpovídáme tedy za vady, které vznikly běžným opotřebením. „ (Toto je zřejmě úmyslně podaný špatný výklad, který je ve zjevném rozporu s občanským zákoníkem.)

Společnost A3 Sport asi jako jediný prodejce sportovní obuvi neuznává reklamace po 6 měsících od data prodeje s výše uvedeným odůvodněním i když tvrdí, že záruka je 6 měsíců.

Doporučuji všem zájemcům o zakoupení značkové obuvi NIKE, ADIDAS, PUMA a pod. aby se obrátili přímo na prodejny dovozce, kteří srovnatelné závady (oprávněné) bez problémů po celou dobu záruky uznávají.

Společnost A3 Sport má záruku pouze 6 měsíců (jak vyplývá z výše uvedené doslovné citace stanoviska společnosti, což je rovněž divné, neboť navenek je společnost oprávněn zastupovat pouze jednatel, v tomto případě i když písemně vyzvete společnost k přehodnocení, reaguje za společnost pouze řadový zaměstnanec, který ani nepíše v dopise, že je pověřen jednatelem apod. )

Neuznaných reklamací společnosti je mnoho, tímto jsem vás chtěl varovat ,aby jste také nenaletěli nákupem u A3 Sport, stejně jako my.
Názor 1100 z 161 nalezených. |< < 1 2 > >|
Nebylo by vhodnější tohle poslat na Českou obchodní inspekci?
Odpovědět
Datum: 13. 4. 2008 18:33 Nový
Vložil: uživatel si přál zůstat v anonymitě
Titulek: RE: Společnost A3 Sport poskytuje záruku na nové výrobky pouze 6 měsíců (Celé vlákno)
Mám tu samou zkušenost. Při mém neštěstí jsem přišla díky společnosti A3 o dalších pár tisíc,kdy jsem nemohla používat boty, ale stále jsem musela platit členství ve fittnes.Reklamaci my neuznali z důvodů 6-ti měsíční záruční doby. Do obchodů A3 sport již nakupovat nepůjdu a všem doporučuji to samé.J
Odpovědět
Datum: 18. 5. 2008 21:20 Nový
Titulek: RE: Společnost A3 Sport poskytuje záruku na nové výrobky pouze 6 měsíců (Celé vlákno)
Souhlasím se všemi předchozími příspěvky. Společnost A3 sport neuznal reklamaci ani 4 měs. po nákupu, jednalo se o kopačky, které se rozpadly, rozhodně nebyly jediné které syn nosil, měl je pouze na zápasy, nikoliv na běžný trénink. Ne každý má náladu se hned soudit, ale připravují se tímto o zákazníky.
Odpovědět
Datum: 21. 8. 2008 15:43 Nový
Vložil: Pankrác (neregistrovaný)
Také nerozumím tomu, proč to chce poškozený řešit zde.
Odpovědět
Datum: 9. 11. 2009 15:32 Nový
Vložil: uživatel si přál zůstat v anonymitě ---.europe.hp.net
A3 uz nikyd, stejny problem s reklamaci sandalu Nike, obuv radeji opravuji nez vraceni penez.
na rozdil napr. od Bati.
V A3 (v mem pripade prodejna na vaclavaku) uz nikdy nic ....
Odpovědět
Datum: 20. 9. 2009 22:42 Nový
Vložil: popel (neregistrovaný) ---.karneval.cz
Odpovědět
Datum: 9. 11. 2009 15:03 Nový
Vložil: Jouda (neregistrovaný) ---.ct.cz
Měl jsem podobnou zkušenost, ale poté, co jsem dělal, že slečně z A3 nerozumím a opakoval jsem pořád větu o dvouleté záruce mi vrátila plnou cenu obuvi. Už nidky si tam nic nekoupím. Chce to na ně zatlačit. ČOI to moc nezajímá, ptal jsem se tam a prý je to o soudním znalci atd a to se nevyplatí podstupovat. Nenechte se v A3 odbýt, to zafungovalo.
Odpovědět
Datum: 13. 4. 2008 19:19 Nový
Titulek: to je nesmysl (Celé vlákno)
neexistuje...
navíc tady
http://www.a3sport.cz/index.php?page=rules
se mluví o něčem jiném
Odpovědět
Datum: 13. 4. 2008 20:57 Nový
Titulek: pozor na podvodnou firmu v reklamačním řízení (neuznává po 6 měsících reklamaci) (Celé vlákno)
ano máte pravdu, je nesmyslné a sprosté, že A3 Sport s.r.o. nedodržují to co mají na svých vlastních www.stránkách, taky jsme naletěli, ale s tím, rozdílem, že reklamační oddělení tvrdilo, že se jedná o vadu, která vznikla běžným užíváním, taky jsme dostali ve vyjádření větu, která je zřejmě v každém jejich dopise, že se na pevnost švů a lepených spojů nevstahuje záruka delší než 6 měsíců od data prodeje, už se to ale o nich začíná vědět, je otázkou kdy narazí, možná by mohli být dopisy alespoň právně správně, hřeší totiž asi na to, že se s nimi nikdo nebude kvůli pár set korunám soudit, my se soudíme, znalecký posudek je nezajímá, oni mají vlastní názor a reklamaci neuznají...doporučuji buďte v nakupování u A3 Sport opatrní
Odpovědět
Datum: 15. 7. 2008 17:23 Nový
Vložil: LSD (neregistrovaný)
Titulek: Re: pozor na podvodnou firmu v reklamačním řízení (neuznává po 6 měsících reklamaci) (Celé vlákno)
Pokud jste text na zmíněné adrese dočetli až na konec, tak jste si jistě všimli: Upozornění: Tento reklamační řád platí pouze pro internetový obchod www.a3sport.cz Bylo by tedy vhodné zjistit, nakolik se tento řád liší od řádu na prodejně
Odpovědět
Datum: 13. 4. 2008 23:09 Nový
Vložil: Heh (neregistrovaný)
Titulek: Nike? ee (Celé vlákno)
To máte za to že kupujete Nike, já kupuju pouze Adidas a nikdy jsem neměl problém :-)

Pravdaže pokud je pravda to co píšete, měl jste ihned na místě pohrozit s obchodní inspekcí a pokud by ani to nepomohlo, rovnou z prodejny je zavolat a viděl by jste jak rychle jde vybavit reklamaci :-)
Odpovědět
Datum: 14. 4. 2008 8:14 Nový
Vložil: adidas (neregistrovaný)
Titulek: Re: Nike? ee (Celé vlákno)
Ja jsem u A3 Sportu resil reklamaci adidasek, nechteli uznat, pomohlo, az kdyz jsem pohrozil, ze budu informovat Adidas, jak se tady jejich distributor chova.
Odpovědět
Datum: 13. 7. 2008 9:12 Nový
Vložil: pip (neregistrovaný)
Koupil jsem si adidasky u A3 za 2900,- takze jsem ocekaval dobry zpracovani. Okraje me ryly do kotniku. Vyresil jsem to az tak, ze jsem musel zajit za doktorem, aby me dal potvrzeni, ze mam normalni nohu a fotky zraneni.
Odpovědět
Datum: 25. 9. 2009 16:04 Nový
Vložil: uživatel si přál zůstat v anonymitě 80.95.246.---
Nevim proč čekáš, že čim dražší tim lepší. Ty křápy jsou drahý kvůli těm pos.... reklamám s fotbalistama a jenom, že je to adidas, stejně to všechno šijou v Číně nebo Thajsku a vyjde je to na 10x míň. A jestli si kupuješ boty podle ceny a né podle toho jak ti seděj na noze, tak jseš normální vemeno.
Odpovědět
Datum: 14. 4. 2008 22:12 Nový
Titulek: šmarja lidi (Celé vlákno)
a jako tady budete brečet na fóru? první co bych dělal
http://www.coi.cz
http://www.spotrebitele.info/
pláč na lupě není to pravé
Odpovědět
Datum: 15. 4. 2008 1:10 Nový
Titulek: Re: šmarja lidi (Celé vlákno)
já měl stejný problém, po 6 měsících mi A3 Sport s.r.o. reklamaci spotrovních bot neuznali, já se s nima tahat nebudu, možná s tím počítají, že to lidi vzdají. Ve zdůvodnění bylo, pokud si dobře vzpomínám, že šití a lepení po 6-ti měsících spadá do běžné údržby uživatele a že se tudíž na toto záruka nevztahuje, měl by je někdo oflastrovat, nakupují asi partiové boty, které prodávají jako první jakost a navíc si zkacují záruku, já A3 Sport řešit Vážně ale nebudu, oni si jednou na někoho naběhnou, nejspíš na někoho, kdo se v zájmu své blízké osoby bude angažovat, protože běžný kupující se nechá oblbnout jako my vo jsme už naletěli.
Odpovědět
Datum: 15. 4. 2008 1:17 Nový
Titulek: záruka u A3 Sport - 6 měsíců (Celé vlákno)
jestli je to pravda, nahlašte je už konečně někdo na ČOI a všude kde to jde, možná nějaký článek v novinách by se hodil aby se to vědělo mezi lidma, já u nich radši nic kupovat už nebudu, chtěl jsem u nich koupit boty, koupím je radši někde jinde,to už vím. dík za info
Odpovědět
Datum: 15. 4. 2008 1:18 Nový
Titulek: Re: záruka u A3 Sport - 6 měsíců (Celé vlákno)
oni už jsou za vodou, jeden zákazník nebo článek je už nevytrhne
Odpovědět
Datum: 15. 4. 2008 1:22 Nový
článek by jim určitě vadil, reklamaci uznat nemusí, pokuta od ČOI by jim asi nevadila protože si neuznáním záruky u zboží druhé jakosti, které prodávají jako I. jakost příjdou na daleko víc, tak to radši někam napište a asi bych to jaký mají přístup sdělil jejich dodavatelům
Odpovědět
Datum: 15. 4. 2008 1:26 Nový
Tak už vím, jak se dá příjít k penězům, je to ale krátkozraké
Odpovědět
u A3 sem nikdy nenakupoval a pravdepodobne ani nebudu, ale je zajímavé, že článek publikovaný v takovou pozdní hodinu má během nekolika minut tolik komentářů od lídí co chtěli zůstat v anonymitě :-D
Odpovědět
Datum: 15. 4. 2008 10:25 Nový
Titulek: Re: záruka u A3 Sport - 6 měsícůRe: záruka u A3 Sport - 6 měsíců (Celé vlákno)
A3 Sport neuznává reklamace po 6 ti měsících ani u sportovních tašek.
Odpovědět
Datum: 15. 4. 2008 11:14 Nový
Vložil: Valentová (neregistrovaný)
Titulek: Re: záruka u A3 Sport - 6 měsícůRe: záruka u A3 Sport - 6 měsíců (Celé vlákno)
taky se nerada registruju, jsem v práci a tyto postřehy k reklamacím mě zajímají, vím kam radši nic kupovat nepůdu. Jarka Valentová
Odpovědět
Datum: 15. 1. 2009 18:16 Nový
Vložil: uživatel si přál zůstat v anonymitě ---.i4g.tmcz.cz
vy jste dobří blázni...ono někdy neznamená,že to co zní jako značka,je opravdu značkou,ikdyž je to opravdu I.jakost...u těchto značek platíte pouze ta jména a je úplně jedno jestli to koupíte v A3 nebo v originálních prodejnách.
Odpovědět
Datum: 15. 4. 2008 10:47 Nový
Vložil: TNT (neregistrovaný)
Titulek: jj
1. Pokud něco nesedí podle reklamačního řádu firmy - omlátit jim to natvrdo o hlavu, lépe písemně dopisem s tím důrazem, že kopie dopisů se taky posílají na ČOI a všechny televizní zaspotřebitelebijce ;-). Já měl tu čest reklamovat rok starý DF a reklamační lhůta se nezdůvodně prodloužila, po tom dopise mi do 14 dní vrátili peníze. Prostě jim nestojí za to si kvůli jednomu člověku dělat škodu.

2. Před 14 dni jsem si rezervoval letenky, osobní návštěvou, v kanclu GTS Int. v ulici Ve Smečkách. Slečna mě přesvědčovala, že za tu rezervaci musím zaplatit hotovostí stovkou za kus. Nic jsem ze začátku nenamítal. Slečna ťukala iniciály do počítače, mně to nedalo a vyptával jsem se co je to za poplatek. Okecávala to jak chtěla, ale já se rozhodl jí peníze nedát. Rezervace jsem samozřejmě dostal a nic neplatil. Prostě mě lakovala. Chudáci ostatní klienti. Jó, taky zajímavý postup jak dělat business.
Odpovědět
Datum: 15. 4. 2008 11:22 Nový
Titulek: NIKE boty - Humanic - NEKVALITNI (Celé vlákno)
Ja si porizoval taktez boty NIKE, povazuji je od teto zkusenosti za velmi nekvalitni znacku a nikomu je nedoporucuji. Navic humanic me je po cca 5 mesicich z reklamace vratil s tim ze jsem si to zpusobil nevhodnym uzivanim. Poskozeni/prasklina se objevila na miste mezi podrazkouo a (jak to rict) z jedne strany spicky.

Obuv stala 1500 , znalecky posudek by stal tak 2500 a pripadny soud dalsi prachy. Misto tohoto venuji sve usili k varovani pred temito dvema nekvalitnimi firmami.
Odpovědět
Datum: 15. 4. 2008 12:54 Nový
Vložil: Jarolím (neregistrovaný)
Titulek: Re: NIKE boty - Humanic - NEKVALITNI (Celé vlákno)
já mám taky boty Nike, odpadla podrážka, taky to mi to v A3 Sport s.r.o. neuznaly, teda jejich reklamační oddělení, prý to bylo způsobeno agresivním používáním a navíc se na podobné závady po 6 ti měsících prý záruka nevztahuje, je pravda, že jsem zdvihal jednoručky - činky v posilovně, ale na druhou stranu mám i adidasky a žádný problém. (to vyjádření můžou psát komukoliv a nemusí uznávat nic)
Odpovědět
Datum: 15. 4. 2008 16:54 Nový
Vložil: Jitka (neregistrovaný)
Vážení, tak na tu čoi jsem se informovala a už tam běží všechny mé potřebné doklady o prodeji bot. Tím to všechny prosím, kdo měl problémy se společností A3 sport,aby tak učinil rovněž.. Více lidí, více zmůže.
pm_coi@coi.cz (podnětový email), už se navás těší!
Odpovědět
Datum: 16. 4. 2008 10:54 Nový
Vložil: Petra Jánská (neregistrovaný)
Titulek: Re: NIKE boty - musí dávat reklamační protokol? (Celé vlákno)
nebo stačí popis na zadní straně účtenky. Mě udělali to samé, když jsem vyšla z obchodu, tak jsem brečela :-( Přišlo mi to jako velká křivda. Boty za 1500 Kč na aerobic. Napsali mi, že zboží po 6 měsících spadá do běžné údržby uživatele a proto relkamaci neuznáváme. Bylo to napsané jenom ze zadu na účtence a boty byly u toho, reklamace neměla ani číslo, ani žádný formulář se mnou nikdo nesepisoval, vše b ylo jen na té účtence zezadu. Řikala jsem si, že dovolávat se něčeho asi nemá cenu a že by to stejně nikdo ani neuznal. Do A3 sportu nakupovat boty nikdy nepůjdu. Ještě že mám přítele, který mi duševně podpořil a hlavně mi rozptýlil. P.
Odpovědět
Datum: 21. 4. 2008 11:57 Nový
Vložil: A. Pastuchová (neregistrovaný)
Titulek: Re: NIKE boty - musí dávat reklamační protokol? (Celé vlákno)
Hojky všem, máte pravdu. Moje kamarádka ze cvičení reklamovala boty Nike u A3 Sportu v OC v Plzni.

Dopadla jako vy, reklamační oddělení jí odpovědělo, že reklamaované závady po 6-ti měsících spadají do běžné údržby uživatele a že tudíž vznikly běžným používáním. Závadu popsali na prodejně, ale na druhou stranu účtenky. Citaci, kterou jsem uvedla dostala na ofocené kopii při vyzvednutí bot.

Kamarádka byla z toho dost nešťastná, takové firmy jako A3 Sport by vůbec neměli existovat. Navíc na vedení firmy, když jim zavoláte a ptáte se pokládají běžně telefon se slovy ať je dáme k soudu, jestli to chceme mít dražší, byla jsem u těchto telefonů a je mi z toho zle.

Musí mít asi známí na kontrolních úřadech, protože jinak není možné aby jim toto procházelo. Držím všem palce.
Odpovědět
Datum: 31. 8. 2008 14:29 Nový
mate pravdu sise si potrpim na znackovou obuv ale s humanikem mam spatne zkusenosti co se tyce reklamace!!!
Odpovědět
Datum: 14. 1. 2009 22:39 Nový
Vložil: sameli (neregistrovaný) ---.114.broadband3.iol.cz
Nezlob te se ale souhlasím s reklamací jelikož vídám denně tolik zákazníku co přinesou totálně zničené boty třeba během měsíce.A díra nikdy nevznikne tak že je 2cm.Vaší povinností je se o boty řádně starat a popřípadě uplatnit reklamaci hned po zjištěni závady.Jo a znalecký posudek by určitě tolik nestál.Když si myslíte že jste v právu tak se brantě.Jsem prdavačka a pokus si myslím že mám pravdu a není mi reklamace uznaná jdu dál i když reklamuji ve firmně ve které pracuji.
Odpovědět
Datum: 5. 9. 2009 12:43 Nový
Vložil: Dana (neregistrovaný) ---.14.broadband3.iol.cz
Titulek: Redakčně smazáno (Celé vlákno)
5. 9. 2009 16:44 smazal Martin Vyleťal, důvod: spam
Odpovědět
Datum: 7. 5. 2009 9:45 Nový
Vložil: Eva (neregistrovaný) ---.123.142.82.ip.b26.cz
Titulek: Boty - Humanic - NEKVALITNI (Celé vlákno)
Mám s Humanicem také velmi špatné zkušenosti - koupili jsme tam dětské boty a těm se už po dvou dnech odloupla podrážka a úplně roztrhala svrchní látka. Když jsem je po 14 dnech šla reklamovat, řekli mi v Humanicu, že u dětských bot je normální, že nevydrží, prostě jsou to dětské boty. Nikdy jsme ještě nekoupili boty, které by se po týdnu rozpadaly! V Humanicu nejen, že prodávají VELMI nekvalitní obuv, ale poskytují i mizerný servis. Už bych tam nikdy boty nekoupila a také bych tuto firmu nikomu nedoporučila.
Odpovědět
Datum: 17. 9. 2009 18:03 Nový
Vložil: uživatel si přál zůstat v anonymitě ---.cust.sloane.cz
Titulek: Re: Boty - Humanic - NEKVALITNI (Celé vlákno)
souhlasím s vámi. V prodejně humanic jsem zakoupila pantofle za 990 Kč. Po třech měsících se sloupla kůže na stélkách a vše se shrnulo. Reklamaci mi neuznali - prý jsem měla přijít dřív, hned jakmile se začala kůže odírat. To jsem ještě nepovažovala jako reklamaci a šla jsem když vznikla závada větší. Rozhoduje o Vás jedna paní chytrá, kterou tam na to dost dobře vyškolili. Už si tam nikdy boty nekoupím!!!!
Odpovědět
Datum: 30. 10. 2009 12:02 Nový
Vložil: jana (neregistrovaný) ---.net.upc.cz
ano také se připojuji k názoru, že boty jsou zde boty velmi nekvalitní a paní na raklamačním uzavírá veškeré reklamace negativně - nikdo se s vámi nebaví
Odpovědět
Datum: 26. 11. 2009 14:22 Nový
Vložil: sandokan (neregistrovaný) 92.63.60.---
Něco podobného se mi stalo zrovna včera, mám odnich dvoje boty které střídavě nosím s dalšími dvěma páry. Byl jsem reklamovat boty, kterým se po ohlledání proč že do bot náhle teče odervala stélka. Boty humanic. hm. Reklamci mi na Národce v prodejně Humanic zamítly. Přišla paní Vysokomenská, a řekla mi s tím že mne obvinila, že jsem to věděl a opoužíval díve že reklamaci zamítá. Boty Humanic! Bylo to nepříjemné diskuzní forum, boty po čtyrech měsících používání na střídačku. mají produpané podrážky, rozpadlou stélku vnitřek je odrbaný. Dozvěděl jsem se, že neumím používat boty. Životnost boty nemá dle zákona co dělat se zárukou boty, která je sice dva roky, ale podle ní, když někdo neumí používat boty, může boty úplně opotřebovat. Boty Humanic musí mít dva roky záruku ale jejich životnost není ani půl roku. Boty humanic jsou výrobky, které se nepovedou v sérii nebo modelově a když nejdou prodat , jsou najednou levné a za babku. Boty humanic. Měl jsem na nohou jiné, kromě těch reklamovaných o značky Humanic, by nosím tak 3 měsíce jsou produpadné a zničené, paní Vysokomneská mi řekla, že to by hned uznala, ale je škoda, že nemám účet. Stélka uvnitř,kterou chtěla vidět, za každou cenu a prozákaznicky, Boty Humanic!vypadávala jak jsem botu obrátil vzhůru podrážkama. Bohužel byla paní Vysokomenská tak vyčůraná dělnice špatného zaměstnavatele a špatných bot Humanic, a popsala mi účet který mi násilně vzala z krabice, kterou jsem zavíral a chtěl jít pryč. Nechtěl jsem se s ní prát, protože ať už je kdo vyčuraný jak chce, nejsem jako ona. Proč jsem přeci jen jí měl asi plesknout přes tu její tlapku krysí jsem pochopil v jiné prodejně na Andělu, pan na reklamacích beze slov brav obuv zjistil, že vypadávají boky z podrážky a mlčky přiznával, že to je humus a hodlal bez problémů uznat reklamaci, pak viděl poznámku od paní Vysokomenské Boty Humanic, a s omluvou mne odkázal na to ať jdu za vedením na centrálu a ta rozhodne kde se to bude řešit, a bude to nejspíše u paní Vysokomenské. Takže kvalita Boty Humanic je zařízena. Chyběly v botech části to bylo hlavní krédo dámy, když jsem takové boty přinesl do Baťy a to nebyly ani díry v podrážce, na reklamacích zrudly a omlouvaly se, boty Humanic ne ty jsou něco lepšího, ale nejsou! Mají totiž šizenou podrážku a ta vás po zničení stélky začíná dřít nohy a zároveň trhat samotnou podrážku, která má i 1 mm do čehož nevidíte, když boty kupujete. A když chybí části, tak jsem boty jistě sváchálně dochodil před reklamací,(dochodit boty během 4 - 6 měsíců)když do bot začne téci tak by jste se asi taky koukly, co se děje, ale ono ouha, neumím chodit v botech. Zkrátka Nekupujte ty jejich zmetky, kupte si raději boty od jiných výrobců, nejlépe Švédsko, Německo a opravdu Německo,nejlépe martensky,a le to mám chodit na schůzky v Martenskách? Boty Humanic, pozbývá smyslu nejen zboží které má být pro povahu nošení, způsoby nošení boty v zákoně zatím nebyly vynalezeny, v útrobách myslících oběhů paní Vysokomenské, však jsou sloučeny se zákonem který existuje a pokud je reklamační technik natolik drzí že Vás z něčeho rovnou obviní, tak se stav vyvine takto. Vážení podíval bych se na hospodaření této prodejny, protože vedoucí se takto k zákazníkům nechová kvůli firmě, je v tom něco více posviťte si na to, jako já až budu psát v jiném plátku. A to šlo o boty za 1300, ale jde o princip!!! A ten je hlavní! ~:-D Boty humanic - vyhozené peníze
Odpovědět
Datum: 26. 11. 2009 16:32 Nový
Vložil: Mariana, krásná panna (neregistrovaný) ---.88.142.82.static.b26.cz
Sandokane, možná to k vám ještě do Malajsie nedorazilo, ale většina evropských klávenic má klávesu Enter. Poznáš jí proto, že bývá často větší než ostatní (ale menší než mezerník) a je na ní většinou napsáno "Enter".

Pokud tu klávesu při psaní textu občas použiješ, docílíš toho, že se tvůj text bude podstatně lépe číst, než když z něho uděláš jednolitý blok písmen.
Odpovědět
Datum: 27. 11. 2009 0:45 Nový
Vložil: sandokan (neregistrovaný) ---.eurotel.cz
Vy to berete hrozně Vážně já ne. Jste důležitá jako nikdo, to se Vám vskutku musí nechat! Já při tom pracoval, telefonoval, obchodoval. Vy nemáte co dělat krásná vážená panno, Mariano?!:-) Jděte raději na drink a uvolněte se a ráno hupky dupky do školy! Jestli nejste paní učitelka z reklamací a netykejte mi, co pak jsme na stavbě? Ahoooj!
Odpovědět
Datum: 27. 11. 2009 8:52 Nový
Milý Sandokane, v době, kdy jsme k sobě ještě něco cítili, jsi nebyl tak natvrdlý a omezený. Ty tropické choroby jsou potvory, dokáží z milého člověka udělat uječeného truhlíka. Nebo to nebyla tropická choroba, ale problém, že ti nateklo do bot a tudíž jsi přišel o klid a nohy v teple?
Odpovědět
Datum: 15. 2. 16:43 Nový
Vložil: uživatel si přál zůstat v anonymitě 92.63.60.---
A utkvělá představa a rozvinuté sebe prosazovací sklon k přehnanému egoismu. O klid jsem nepřišel, sem jsem přidal příspěvek k Humanic, s Vámi sem se nebavil, a jeslti jste do toho měla důvod vstoupit tak tady diskuze asi nějak hlídáte,a l jestli jste ta paní co neuznává reklamace, třeba, nevím a nebudu se tím vůbec už zabývat, v jiné prodejně mi reklamaci neuznali,a tak je jasné žé právě jedna paní udělala něco špatně, tak tím že se nyní ještě máet potřebu někomu vysmívat
ohledně tekoucích, bot, spíše to poukazuje na Vaši ubohost.
Kdyby jste si chtěla zase se zalíbením něco napsat, tak já už reagovat nebuduuu. a Víte proč nepoužívám někdy mezerník? Aby to lépe vyhledávali roboty a tato diskuze skvěle vyskakuje nejen jméno vysokomenská. Nashle!
Odpovědět
Datum: 15. 2. 17:57 Nový
Sandokane, tak jsem doufala, že jsi se konečně dopracoval k duševní pohodě a ono je tomu přesně naopak. Ty jsi za celou dobu odmlky neskutečně trpěl, což se začalo projevovat neschopností napsat smysluplný text (viz "a rozvinuté sebe prosazovací sklon", "vyhledávali roboty" a další) a paranoia, že prý já jsem nějaká paní, co neuznává reklamace.

Je to děsná škoda, býval jsi bystřejší a zábavnější. Se zalíbením bych ti napsala, jak jsem šťastná, že jsi zase v pohodě, ale s politováním musím konstatovat, že za toho čtvrt roku jsi se dostal do ještě horší bryndy, než jsi byl v listopadu. Sandokane, vzmuž se, jdi do sebe a dělej se sebou něco! Tvůj úpadek mi trhá srdce.
Odpovědět
Datum: 13. 5. 2009 22:06 Nový
Vložil: Puppy (neregistrovaný) ---.238.broadband4.iol.cz
Tak kamo ja nosim jedine NIKE boty a nikdy sem s timto problem nemel.. asi si chytil zrovna špatnou vyrobni řadu... zrovna blbou serii co se ničí ..
Odpovědět
Datum: 29. 9. 2009 22:41 Nový
Vložil: uživatel si přál zůstat v anonymitě ---.net.upc.cz
ty manasy....tolik posudek nestojí.Jestli jsi takový blbec tak to jsi vyhrál mačo
Odpovědět
aura:
36
Jan Handl
Datum: 21. 4. 2008 13:22 Nový
Vložil: Jan Handl
Titulek: Reklamace (Celé vlákno)
Já jsem reklamoval boty, které mi po měsíci nepravidelného nošení praskly. Reklamace zamítnuta, prý šlo o mechanické poškození. V tomto obchodu už nikdy víc...
Odpovědět
Datum: 21. 4. 2008 14:22 Nový
Vložil: P. Alexa (neregistrovaný)
Titulek: Re: Reklamace (Celé vlákno)
Možná prodávají zboží nižší kvality. S tím asi nikdo nic neudělá, kdyby prodávali levněji tak by asi málo vydělávali, asi mají víc obchodů oproti těm, co záruky uznávají. Mám stejnou zkušenost v 3 sPORT V krpoli po týdnu mi řekli, že se mi podrážka u tenisových bot uvolnila v důsledku agresivity užívání, používal jsem je jen na tenis, takže jsem je měl dvakrát. Nechci se s nima tahat, jsou to grázlové. Nesepisovali ani žádný reklamační protokol, dali mi ofocenou účtenku a asi po měsíci, kdy jsem dostal originální účtenku s vyjádřením co jsem již uvedl, jsem se nestačil divit. Vytočilo mě to, po pár dnech jsem to rozdýchal. Můžete být rádi, že jste dostli reklamační protokol, já nedostal ani to.
Odpovědět
Datum: 28. 4. 2008 15:41 Nový
Vložil: Miralis (neregistrovaný)
zrovna jsem si chtel u A3 SPORT na eshopu vybrat nejaky boticky na leto, ale nevim adresu tak sem dal hledat nazev a nasel jsem mimojine i tuto diskuzi.... no sem ted uplne v soku a nevim, kam si ty boty mam jit koupit :D
poradite? :) Zajimaj me nejaky kvalitni sportovni boty na denni noseni...
Odpovědět
Datum: 29. 4. 2008 12:49 Nový
Vložil: Sýkory P. (neregistrovaný)
Doporučoval bych vynechat A3 Sport, nic u nich nekupovat, všechno jim prochází, protože mají pravděpodobně velice dobré vazby na ČOI v Plzni. My jsme si stěžovali taky na čoi v plzni na postup při vyřizování reklamace, stížnost připravovali právníci sdružení na ochranu spotřebitelů.

Podle inspektora čoi nebude dělat žádný postih, i když tam jasné pocybení v podávání informací bylo, včetně oddělování a zkracování záruky na část výrobku. Podle příslušného pana referenta tam pouze použili nešťastný text a nevidí důvod proč by je měl za to trestat. (není mi jasné, kdo tedy může trestat při porušení paragrafu 13 zák. na ochranu spotřebitelů, když je to ve výlučné pravomoci ČOI a ta to v tomto případě odmítá, u jiných je ČOI aktivní)

Doporučoval bych buď prodejnu Adidas nebo Nike, v žádném pžípadě ne A3 Sport, pokud se vám boty rozlepí nebo povolí nějaký šitý spoj tak vám to A3 Sport neuznají, mají totiž 6 měsíční záruku, i když píšou 24. ČOI v místě s tím nic neudělá. V adidasu nebo v Nike vám tuto závadu pochopitelně uznají i po 6 ti měsících. Je to smutné, ale je to tak. P.
Odpovědět
Datum: 13. 7. 2008 9:21 Nový
O plzensky A3 uz jsem slysel/vyzkousel tolik, ze tam uz nevkrocim.
Odpovědět
Datum: 20. 5. 2008 11:58 Nový
Vložil: HaryFotr (neregistrovaný)
Do A3 sportu již také nikdy více.
Reklamace napoprvé zásadně neuznávají, je nutný znalecký posudek ze Zlína.
Zatím se jim to asi tak rentuje, ale doufejme, že na to dojedou.

Jinak ten posudek od pana docenta XY(zapomněl jsem jméno) vyjde na cca 600-1000kč, ale pán je velmi solidní, pokud je posudek ve Váš neprospěch, tak si účtuje jenom poštovné.
Odpovědět
Datum: 20. 5. 2008 13:19 Nový
S uznáváním reklamací u A3 Sport mám naprosto stejnou zkušenost. Překvapilo mě, že si dovolí napsat do vyjádření k reklamaci, že po 6 měsících patří závady do běžné údržby uživatele a že z tohoto důvodu tyto závady neuznávají.

Pro ty, co by se chtěli obrátit na Českou obchodní inspekci v Plzni: ČOI v Plzni necshledává v jejich postupu ani ve vyjádření, že po 6 ti měsících závada patří do běžné údržby uživatele vůbec žádnou závadu i když podle sdružení na ochranu sporřebitelů a podle některých jiných nezávislých právníků k porušení paragrafu 13 zákona na ochranu spotřebitelů zjevně došlo, ČOI v Plzni nevykoná kontrolu, protože postup je v tomto případě dle jejich názoru v pořádku, nutno podotknout, že takové vyjádření máme od a3 sport s.r.o. černé na bílém. (argumentují tím, že informace je nadbytečná a navíc reklamace - opakovaná byla provedena po 12 měsících a ne po 6-ti měsících)

Je vidět že příbuzní na ČOI dokáží tuto záležitost ustát a že díky tomuto může A3 Sport porušovat pravidla a překrucovat občanský zákoník v délce záruky. (Třeba jsou někteří úředníci z ČOI v Plzni na výplatní listině A3 Sport s.r.o. nebo že by skutečně jenom příbuzenský vztah?)

Teď už vím, že SPOLEČNOST A3 SPORT S.R.O. POSKYTUJE NA NOVÉ VÝROBKY, KTERÉ PRODÁVÁ ZÁRUKU V DÉLCE TRVÁNÍ 6 MĚSÍCŮ. NEPOSKYTUJE 24 MĚSÍCŮ, TAKŽE POZOR. Podle ČOI v Plzni toto není porušení ničeho, jak dlouho se takto dá podnikat?

Toto je můj názor, vyplývající z odpovědí na reklamace a z vyjádření ČOI v Plzni.
Odpovědět
Datum: 20. 5. 2008 15:07 Nový
Vložil: SK (neregistrovaný)
Ježíši, lidi! Tak už to konečně někdo dejte k soudu a přestaňte brečet v diskusi na odborném počítačovém serveru. Předpokládám, že jste už dospělí, nebo snad ještě ne?
Odpovědět
Datum: 20. 5. 2008 23:04 Nový
Vložil: Kančák (neregistrovaný)
Nechci vstupovat do ničí diskuse, je jasné, že se takovým firmám vyplatí jít občas do soudního sporu, protože většina běžných lidí si rozmyslí využít právních služeb, vzhledem k dalším poplatkům a navíc neznají aní zákony, takže pokud se nenajde nějaký časopis nebo publicistický pořad - který se zastává kupujících, tak budou moci bez trestně každému tvrdit, že poskytují záruku 6 měsíců, já si určitě od této firmy A3 Sport nic nekoupím, přiznám se, že jsem ani nikdy o nich neslyšel, kdybych je náhodou někde viděl tak se jim obloukem vyhnu.. Díky za info, já si dám pozor
Odpovědět
Datum: 21. 5. 2008 12:15 Nový
Pokud člověk nezná zákon, jak může tvrdit, že ho A3 Sport porušuje? Z toho taky mimochodem usuzuji, že zřejmě všichni zdejší přispěvatelé zákon znají, případně se již poradili s právníkem.

Pokud je někdo toho názoru, že A3 Sport zákon porušuje, pak po vynesení rozsudku přece soud uznává vítězné straně náhradu nákladů řízení, takže argument o poplatcích moc nechápu. Pokud je vás takových víc, tak se na tu žalobu a právníka třeba složte. Jedná se, pokud vím, o částky v řádech jednotek tisíců korun.

Uvědomte si, že žádný časopis ani publicistický pořad za vás k soudu nepůjde, ani nemůže, protože ve věci nebyl poškozen.

Co já osobně nechápu, je, proč zde se vyskytující nadprůměrně inteligentní lidi za a) chtějí čekat, až někdo (zadarmo) dá věci do pořádku za ně, a za b) cítí nutkavou potřebu rozebírat sportovní boty a reklamace na serveru věnovaném informačním technologiím. Příště budeme řešit problémy s bydlením, nešťastné lásky a recepty?
Odpovědět
Datum: 21. 5. 2008 12:43 Nový
Vložil: Pata (neregistrovaný)
zdravím obhájce A3 Sport, který píše velice dobře česky, na to, že je Slovák. Pokud prodává někdo nějaké výrobky, asi by měl znát normy, které toto upravují a kterými by se měl řídit. V ČR platí zákonná záruční doba u tohoto druhu výrobků 24 měsíců, což vy jako slovák, určitě nemusíte vědět. Pokud platné normy společnost A3 Sport nezná a lidem doopravdy píše to co zde klienti zveřejňují, mimimálně by na to měli být upozorněni správním orgánem, což tento správní orgán jak vyplývá z výše uvedeného odmítá, navíc v tom žádné porušení čehokoliv neshledává a přitom by měl tento správní orgán společnosti A3 S port pokutu.

Myslím si, že je toto celkem problémová situace - nevím jak u vás na Slovensku, ale v Čechách se snažíme dodržovat zákonné normy, bohužel v tomto případě tuto skutečnost znemožňuje prioritní ososbní vazba mezi zmeměstnancem ČOI a společností A3 Sport.

(Další užitečná informace - stížnost a její řešení je na všech správních orgánech - mimo soudů v obdobných případech ČR zcela zdarma)

Přeji Vám aby jste měl ve svém okolí alespoň trošku chytřejší lidi, aby vám normální projev nepřišel jako nadprůměrný, pokud vám délka záruční doby přijde jako nadprůměrná informace.

Patrik J.

------------------------------------------------
Publicistický pořad k tomuto je připravován na polovinu září, v časopisech bude toto presentováno dříve. Pár poškozených už se totiž v postupu sjednotilo - takže vy jste zřejmě taky nadprůměrně inteligentní, když vás toto řešení napadlo.

(Poradím chytrému ještě jednu věc - pokud si stoupnete k jekékoliv prodejně A3 Sports.r.o. a uvidíte někoho vycházet s reklamačním protokolem - poprosíte tohoto člověka o ukázku vyjádření společnosti A3 Sport, ve většině případech je obdobné - po 6 měsících spadá do běžné údržby uživatele)
Odpovědět
Datum: 21. 5. 2008 12:52 Nový
pokud je tomu doopravdy tak, tak se to muzí někde zveřejnit
Odpovědět
Datum: 21. 5. 2008 13:28 Nový
Vykřičte to aby to všichni věděli, to jim nesmí projít, aspoň přijdou o zákazníky..................................
Odpovědět
Datum: 21. 5. 2008 20:42 Nový
však už má tahle diskuze při hledání "A3 sport" slušný rating:

seznam 2.,
centrum 2.
google 6.
jyxo 7.
akorát yahoo zatím nic.

"A3 sport reklamace":
seznam 2.
centrum 2.
google 6.
jyxo 1.
Odpovědět
Datum: 13. 9. 2009 21:03 Nový
Vložil: uživatel si přál zůstat v anonymitě ---.karneval.cz
Počítejte dobře. A3 má po republice 38 prodejen,kdykoliv prodejnu navštívím,je tam dost lidí.Každý den nakupují,tzn.365 dní v roce.A kolik si Vás zde stěžuje.Dle mých odhadů to není ani půl procenta nespokojených zákazníků.
Já mám věci z A3 sportu a nikdy jsem problém neměl.Nakupuji u nich již 10 rok.Umím se však o věci starat.Obuv mě vydrží cca až 5 let a je jedno zda je to Nike,Adidas či jiné značky.Kdyby měli tak špatné zboží jak zde uvádíte už dávno by byli v televizi,novinách,atd.
Odpovědět
Datum: 21. 5. 2008 14:23 Nový
Tak především, Slovák nejsem a nevidím důvod tady řešit něčí národnost, ani Vaši, ani moji. Nemusíte mi nic přát nebo radit, já jsem o nic takového nežádal. A neřešme ani to, kdo je inteligentnější, jinak za chvíli budeme řešit, kdo má delší který životně důležitý orgán.

Teď k věci: A3 Sport neobhajuji. Opakuji, že pokud si myslíte, že jednají v rozporu se zákonem, tak je zažalujte, je to Vaše ústavní právo.

Ani "prioritní osobní vazba" mezi ČOI a A3 Sport neznamená, že byste nemohli proti A3 Sport podat žalobu. A mám pocit, že se lze bránit i proti rozhodnutí inspekce, pokud si myslíte, že nejednala podle zákona (ať už odvoláním nebo u soudu). Tohle poukazování na osobní vazby je jen výmluva z kategorie "vždy existuje tisíc důvodů, proč něco nejde".

Je dobře, že se konečně někdo odhodlal k nějakým činům. Doufám, že to povede k nějakým výsledkům. A doufám, že se o výsledcích dozvíme na patřičném místě, ne v diskusi na Lupě.
Odpovědět
Datum: 22. 5. 2008 22:47 Nový
Vložil: JBC (neregistrovaný)
Titulek: Společnost A3 Sport neposkytuje po 6 měsících záruku na nové výrobky (Celé vlákno)
Musím se zastat této diskuse, je užitečné takovéto věci medializovat a zveřejňovat všemi možnými způsoby, kdyby mi někdo křivdil, taky bych to dělala možná i aresivněji, neznám žádný zákony a vím, že má být uáruka 24 měsíců. Kdyby mě toto někdo udělal, nevím kam bych to všude psala, na portálech, které chrání spotřebitele je toho hodně, taky bych tápala, čím víc lidí to bude vědět, tím to bude pro ně lepší, aspoň těch co kupují nenaletí tolik. Soudy jsou drahé, reklamace dlouhé, jsou to velké křivdy, věci jsou drahé a A3 Sport si určitě neváží zákazníků, asi nepotřebujou aby lidi u nich nakupovali. Martina z Jablonce
Odpovědět
Datum: 27. 6. 2008 1:15 Nový
Vložil: Jin (neregistrovaný)
Titulek: Re: Společnost A3 Sport neposkytuje po 6 měsících záruku na nové výrobky (Celé vlákno)
Dám si na ně pozor.
Odpovědět
Datum: 1. 7. 2008 12:08 Nový
Titulek: Re: Společnost A3 Sport neposkytuje po 6 měsících záruku na prodávané výrobky (Celé vlákno)
je na co, ale toto se při koupi neuhlídá. Společnost A3 Sport má mnoho prodejen a pravděpodobně prodává zboží nižší kvality, je pochopitelné, že bude mít mnoho reklamací, vyplatí se jím je neuznávat. Je vidět, že je doba, kdy můžou fungovat i obchodníci, kteří nedodržují zákony, lhůty pro reklamaci a zkracují protizákoně záruční lhůty. To jestli říkají, že ... po 6 měsících patří do běžné údržby uživatele je opravdu nesmyslné tvrzení. Je přinejmenším zvláštní, jestli v tomto nevidí místně příslušná ČOI žádné porušení zákona. Jak můžete při koui poznat, jestli máte zákonou záruku 24 měsíců a nebo sprostou záruku 6 měsíců (na partiové - bazarové zboží - snížená kvalita) na vzhledu toto poznat nemusíte..nekvalitní švy, nitě, lepené spoje (materiál) A3 Sport píše na svých www, že poskytuje záruku 2 roky což říkají i jejich prodavači, to, že to tak není poznáte až při první reklamaci po 6 měsících. (Kdyby neuváděli důvod neuznání reklamace, tak by to bylo pro zákazníka serioznější, než aby tvrdili nepravdu...)
Odpovědět
Datum: 20. 9. 2009 22:34 Nový
Vložil: kokrhel (neregistrovaný) ---.karneval.cz
Vážený pane, od konce května 2006, kdy vstoupila v platnost novela zákona o ochraně spotřebitele č. 229/2006 Sb., musí prodejce při reklamaci jakéhokoliv zboží vydat zákazníkovi tzv. písemné potvrzení (např. reklamační lístek), kde musí být vyplněny tyto náležitosti: datum reklamace, obsah reklamace (co zákazník reklamuje) a jaký způsob vyřízení reklamace zákazník požaduje; dále zde musí být potvrzení o datu a způsobu vyřízení reklamace, včetně potvrzení o provedení opravy a době jejího trvání, případně písemné odůvodnění zamítnutí reklamace.

Nicméně rozhodnutí o reklamaci přísluší bezvýhradně pouze prodejci daného zboží (nikoliv zákazníkovi, §19, zákona 634/1992 Sb.). Do reklamačního sporu nemá právo zasahovat ani Česká obchodní inspekce, ani Česká obuvnická a kožedělná asociace, ani jakákoliv další organizace, kromě soudu!

Jak můžete číst, není zde žádná zmínka o tom, že prodejce musí "někoho" žádat o stanovisko k reklamaci (např. technika, znalce, dodavatele, výrobce, atd.) ..., tedy reklamační technik, resp. nějaký reklamační protokol může prodejce použít k řešení reklamace a stejně tak nemusí, prodejci to nenařizuje žádný zákon. Podle mého názoru nemá smysl podezřívat prodejce z nekalého výtvoru reklamačního protokolu, protože i kdyby si jej napsal sám, stejně to pro zákazníka nemá žádný význam. Rozhodující je, zda prodejce dodržel podmínky výše uvedeného zákona o ochraně spotřebitele (jak reklamaci přijal a jak ji vyřídil - viz dále).

Reklamace zboží probíhá u prodávajícího standardně ve dvou fázích:

*
Přijetím reklamace a sepsáním reklamačního lístku
*
Vyřízením reklamace, kde jsou 3 případy řešení:
a) zamítnutí reklamace, když je obuv poškozená, spotřebovaná
b) uznání reklamace s vrácením kupní ceny, příp. výměnou obuvi (dle přání zákazníka), pokud je na reklamované obuvi vada neodstranitelná
c) uznání reklamace s tím, že zboží má vadu odstranitelnou a tuto vadu posléze prodávající na vlastní náklady odstraní opravou

Pokud Vám reklamaci prodejce vyřešil zamítnutím, na což má dle české legislativy právo, ale Vy jako spotřebitel s vyjádřením nesouhlasíte, můžete se domáhat svých práv soudní, příp. mimosoudní cestou. Řada reklamačních sporů již byla vyřešena právě mimosoudní cestou, kde rozhodujícím faktorem byl výsledek soudně znaleckého posudku, který vypracoval oběma stranami zvolený soudní znalec obuvi.

Ekonomicky i časově je výhodnější mimosoudní dohoda, z mého pohledu je však nutné, aby o tom byla mezi zákazníkem a prodejcem uzavřená dohoda (nejlépe písemná). (Seznam soudních znalců obuvi). Ze zkušeností však doporučuji kontaktovat spíše některého ze zlínských znalců, např. pana Řehu, Ing. Ordeltovou nebo pana Pokorného, kteří patří k nejzkušenějším v České republice. Cena soudně znaleckého posudku činí u těchto znalců cca 600 - 1000 Kč včetně poštovného a balného. V případě, že posudek bude ve Váš prospěch (a dohodnete se předem s prodejcem na mimosoudním vyřešení reklamace), prodejce by Vám vrátil nejen kupní cenu obuvi, ale i náklady nutné k prokázání oprávněnosti reklamace - tedy i cenu soudně znaleckého posudku, poštovné, balné, příp. i cestovné (bus).

Pokud se na mimosoudním řešení s prodejcem nedohodnete (prodejce nemusí akceptovat výsledek soudně znaleckého posudku, neukládá mu to žádný zákon), jediná možnost je již jen soudní projednání reklamace. Ale i před soudním projednáním (pokud by mělo nastat) je vždy dobré mít k dispozici soudně znalecký posudek, abyste měl jistotu, že se nesoudíte zbytečně.
Odpovědět
Datum: 21. 5. 2008 19:40 Nový
Vložil: AHA (neregistrovaný)
Titulek: Kopačky bez špuntu (Celé vlákno)
Zajímavá diskuse kolem reklamační politiky A3 sportu mne přivedla k sepsání naší nemilé zkušenosti s timto prodejce na kterého se už také nikdy neobrátíme.
Koupili jsme synovi kopačky (ze starých už vyrostl) a použil je jednou na trávě při zápase , aby si je trochu rozchodil před turnajem v Itálii. Při zápasu , v druhé půli , na jedné kopačce upadl špunt. Kopačky jsme odnesli do A3 na reklamaci , kde nám oznámili , že za cca měsíc dostaneme k reklamaci vyjádření. Museli jsme koupit nové kopačky a čekali jsme. Po měsící nám bylo oznámeno , že reklamace NENÍ uznána z důvodu nesprávného používání.
Oslovili jsme právního zástupce....
Odpovědět
Datum: 22. 5. 2008 11:11 Nový
Vložil: Martina (neregistrovaný)
Titulek: Re: Kopačky bez špuntu (Celé vlákno)
Zžejmě to bude tak, že "slavná společnost A3 Sport prodává výrobky nevyhovující kvality, v tom případě se jim vyplatí se občas i s někým soudit. Já bych naletěla na tu citaci, že zboží po 6 měsících (závady) patří do běžné údržby. Nevěděla bych co se s tím dá dělat, tak by se určitě zachovala většina kupujících. Dík za varování, já si od nich určitě nic nekoupím . Je divné že ještě fungují, že po nich nikdo neskočil, nebo se v našem státě může opravdu všechno ? Pavlisová M.
Odpovědět
Datum: 24. 5. 2008 0:14 Nový
Vložil: Hanka Saldová (neregistrovaný)
Titulek: Boty na aerobic značky Nike (Celé vlákno)
Mám stejný, nebo spíš obdobný problém s botama na aerobic značky Nike, rozpadly se švy, nejdou zavazovat, neboď doslova odpadlo uchycení poutek, reklamace mi nebyla uznána. Důvod: Závady typu šití a lepení spadají po 6 měsících do běžné údržby uživatele, (já to reklamovala po necelých 7 měsících občasného používání, cca 1-2x týdně) tímto je pro A3 Sport reklamace vyřízená. Držím všem palce, já jsem rezignovala. Naštvaná i nešťastná současně. Už vím, že se nemá cenu obracet se stížností ani na ČOI v Plzni, když v tom není problém. Hana S. Jedno vím jistě, už si od nich nikdy nic nekoupím.
Odpovědět
Datum: 29. 5. 2008 16:49 Nový
Vložil: Hanka (neregistrovaný)
Titulek: Re: Boty na aerobic značky Nike (Celé vlákno)
V A3 Sport mi neuznali reklamaci na tričko, bylo drahé, povolil šev v délce asi 15 cm se rozpáral. Prý se na tento druh závady po 6 měsících záruka nevztahuje. Nic tam už nekoupím. Nenalétněte. Je fajn že si to lidi řeknou a že na to nejsem sama :)

Hana
Odpovědět
Datum: 2. 6. 2008 16:26 Nový
Vložil: TNT (neregistrovaný)
Není tajemství, že řada značek na západě je pro masu a ceně odpovídá kvalita. Bohužel u nás tomu tak není a průměrný Čech je ochocen utrácet za normální západní masové výrobky i 2x a 3x víc než je normální na západě! Příště si dvakrát rozmyslete a pořádně prohlídněte nakupovaný výrobek, jestli ceně odpovídá kvalita. Je výhodou mít přehled o kolekcích co, kdy a za kolik se prodává. V vzhledem k tomu, že dost cestuji, vidím běžně, že se v našich obchodech nabízí jako nové nebo novinka to co je na západě už v outletech za polovinu.
Odpovědět
Datum: 4. 6. 2008 13:22 Nový
Vložil: Martina (neregistrovaný)
Titulek: Boty na aerobic značky Nike (Celé vlákno)
Mě u bot na aerobic upadla poutka, spíš se to tam celé rozlezlo. V A3 Sport mi reklamaci neuznali, že prý je to po 6 ti měsících v mé údržbě, prodávají asi pěkný šunt. Po těch 6 ti měsících se to asi u bot neuznává, přeci by neříkali lidem nesmysly. Mrzelo mě to tak jsem jim to poslala znovu a napsali mi to samé navícže to vzniklo agresivním používáním což je po 6 ti měsících jakákoliv závada, nerozuměla jsem tomu. Nevěděla jsem to, že se jakákoliv závada po 6 měsících považuje za závadu, která vznikla v důsledku agresivního užívání, toto psali ve svém dopise. Toto společnost A3 Sport na svých stánkách nikde nepíše. Jak to že napálili tolik lidí a pořád jim to prochází.
Odpovědět
Datum: 6. 6. 2008 16:12 Nový
Vložil: Jonathan (neregistrovaný)
Já před nedávnem po 19 měsících reklamoval boty od La Sportivy v Hudy sportu. Utržené poutko a potrhaný vnitřek. Nedával jsem tomu moc šancí. K překvapení byla reklamace uznána a vyřízena. Před lety jsem si zas kupoval boty Lowa, po roce došlo k poměrně velkému opotřebení. Reklamaci uznali a byla mi nabídnuta oprava nebo nové boty s doplatkem 500 Kč. Pochopitelně jsem vzal druhou varintu, což se nedalo odmítnout při ceně bot cca 4200Kč :-)

To jen dvě zkušenosti z praxe a že ne všude musíte dopadnout tak blbě jako v A3 Sport. A3 Sport budou asi jen obyčejní podvodníci a vychcánci...
Odpovědět
Datum: 19. 6. 2008 11:36 Nový
Vložil: Pa (neregistrovaný)
Titulek: Souhlasím s vámi, všici si dejte při nákupu POZOR NA A3 SPORT (Celé vlákno)
Já mám stejnou zkušenost s botama na aerobic u A3 Sport. Koupila jsem si je, při utahování kaniček se vytrhly všechny putka. Povolily švy, boty nebyly staré ani jeden měsíc od koupě. Reakce reklamačního oddělení byla divná. Závada prý vznikla v důsledku agrsivního zacházení, z tohoto důvodu nebyla závada uznána. Po pár měsících jsem boty znova reklamovala, protože je škoda mít drahé boty ve skříni. V oravně obuvi se jim do této opravy vůbec nechtělo, že prý to bude vidět.

V opakované reklamaci bylo tentokrát napsáno že po 6 ti měsících závady typu šití a lepení spadají do běžné údržby uživatele. Byla jsem z toho hodně moc špatná, a pořád jsem. Beru to jako velkou křivdu, nejdřív mi řeknou, že závada vznika agresivním zacházením, při opakované reklamaci mi řeknou, že po 6ti měsících nemám ma reklamaci nárok. Chtělo by to vykřičet do světa jaký jsou to hajzli.

Pokud obchodní inspekce u této firmy nevidí žádný problém, nevím na koho jiného se člověk může obrátit. Soudit se nechcu, jsou to starosti, lítání a peníze. V té firmě na to určitě spoléhají. Pa.
Odpovědět
Datum: 20. 6. 2008 0:40 Nový
Vložil: Havran (neregistrovaný)
Titulek: Re: Souhlasím s vámi, všici si dejte při nákupu POZOR NA A3 SPORT (Celé vlákno)
U prodejce typu A3 Sport jim to může být jedno jestli budou mít ostudu, jestli jsou seriozní či nikoliv. A3 Sport s.r.o. zákazníky asi nepotřebuje. Už mají asi toli nahrabáno, že to berou okrajově. Možná mají díky reklamacím nekvalitního zboží, které prodávají daleko víc peněz, do svědomí jim nevidím, určitě dělají špatnou pověst značkám, které prodávají, takže by to mohlo vadit generálním dovozcům. Já u nich koupil taky boty, taky Nike, prošlápl jsem podrážku, durch. Taky to prý bylo mojí chybou, vím asi jsem v těch botech moc ty tři měsíce chodil. Už to beru sportovně. Jsem rád že nejsem sám, že je nás víc, ale je to spíš smutný. (jestli to zboží - kvalitou neodpovídá tomu co prodávají větnamci na tržišti? To byl jen žert, aspoň v to doufám. Ale mám smůlu.)
Odpovědět
Datum: 22. 1. 2009 13:32 Nový
Vložil: M (neregistrovaný) ---.karneval.cz
Titulek: Re: Souhlasím s vámi, všici si dejte při nákupu POZOR NA A3 SPORT (Celé vlákno)
Něco o tom vím, podobné spol. jako A3 nakupují výrobky za cca 25% ceny než je prodávají. Výrobce jim to prodá levně ,ale pak neřeší reklamace. Tím pádem by A3 sport musel vrátit peníze ze svého, proto se snaží reklamace neuznávat.
Odpovědět
Datum: 2. 7. 2008 16:11 Nový
Vložil: Marek (neregistrovaný)
Titulek: Nejhorší zkušenost s reklamací : v A3 SPORT (Celé vlákno)
Dnes jsem si přesně po 30-ti dnech šel do A3 vyzvednout reklamaci na boty Adidas a nejenže nebyli z reklamačního ještě vráceny na krám ale ještě se mi vysmáli že je dobře že jsem se přihlásil že si je mohu vyzvednout před zavírací dobou že budou opravené. Podotýkám že jsem je koupil před 2a1/2 měsíci. Po této době mi na boku obou povolily švy a i když jsem v sepsání reklamace uvedl že nechci peníze ale boty ať již stejné nebo doplatím jiné nebylo mi to vůbec nic platné. Nikoho nezajímalo že jsou pouze 2a1/2 měsíce staré. A zmínka o ČOI je rozhodně z míry nevyvedla dokonce mi prodavačka tento postup doporučila. Pro mně z toho vzešlo ponaučení nikdy se neptat na průběh reklamace během vyřizování ( 30 dnů ) ale až po něm a při případném promeškání lhůty vzít peníze a utíkat a do A3 už se jako kupující nikdy nevracet.
PS: zítra jdu tuto reklamaci předat na Hospodářskou komoru aby si na paní majitelku a její praktiky posvítily.
Odpovědět
Datum: 8. 7. 2008 13:23 Nový
Vložil: kamča (neregistrovaný)
Titulek: Re: Nejhorší zkušenost s reklamací : v A3 SPORT (Celé vlákno)
Já jsem si stěžovala a ČOI zbytečně. Mě bylo řečeno, že A3 Sport může reklamaci neuznat bez udání důvodu. To, že mi napsali z A3 sPORT, že závady typu šití a lepení spadají po 6 měsících do běžné údržby (jako většině zdejších přispěvatelů) prý není podstatné, podle inspekce. Protože reklamace - zamítnutí nemusí být zdůvodněno. To znamená, že to, že prodejce tvrdí, že po 6 měsících závadu neuzná není podle inspekce žádným proviněním, čoi v Plzni dle jejich vyjádření toto prý ani nedozoruje, dozorují prý pouze 30-ti denní záruční lhůtu, ta byla v mém případě dodržena a ne dodržování občanského zákoníku (zákonné lhůty na uznání reklamace) doporučili mi abych se obrátila na soud. Jsou to ... Pokud uspějete na hospodářské komoře tak dejte prosím vědět.
Odpovědět
Datum: 31. 10. 2008 12:26 Nový
Docela by mě zajímalo, jestli jste uspěl, protože mám taky velmi špatnou zkušenost ze zlínského Čepkova A3 sport, po půlročním používání bot zn NIKE praskly v ohybu, reklamaci mě neuznali z důvodu že jsem je určitě právala v pračce a ještě mě cinicky poslala na ČOI. Jsou dokonale propojeni, věřím tomu, že boty se ani nikam neposílají a reklamace vyřizují někde ve skladu. Nejhorší je, že člověk se nikam nedovolá, ženská byla suverenní, drzá - řekla já se s váma vůbec nebudu bavit, tady to máte a můžete se obrátit na ČOI.
Odpovědět
Datum: 1. 3. 2009 12:30 Nový
Vložil: peskin (neregistrovaný) ---.204.broadband11.iol.cz
Kdo udělá konečně sA3 sportem pořádek v reklamacích pomohla by společná žaloba oklamaných zákazníkú.Co dělá ČOI jen přihlíží k porušování zákona?
Odpovědět
Datum: 1. 3. 2009 20:54 Nový
Vložil: SK (neregistrovaný) ---.net.upc.cz
Už jsem to sem psal, ČOI nemá pravomoc rozhodovat o tom, zda obchod reklamaci zamítá neoprávněně, protože to nejsou žádní odborníci na boty. ČOI může pouze kontrolovat formální věci, tj. hlavně lhůty. Takže jakékoli obviňování ČOI z nečinnosti fakt není na místě, musíte shánět znalecké posudky, jak tady někdo radil, a případně se soudit.
Odpovědět
Datum: 1. 3. 2009 22:11 Nový
Vložil: stoural (neregistrovaný) 77.48.52.---
"ČOI může pouze kontrolovat formální věci, tj. hlavně lhůty."

A o cem myslis asi, ze je tato diskuse? Jsi spadl z mesice?
Odpovědět
Datum: 2. 3. 2009 22:51 Nový
Tato diskuse je o tom, že A3 Sport zamítá reklamace a zákazníkům se to nelíbí, nikoliv o lhůtách. Jinak nechápu, proč ta poznámka o měsíci, neurážel jsem Vás, snad se dokážete s neznámými lidmi bavit slušně i v anonymním prostředí.
Odpovědět
Datum: 3. 3. 2009 11:44 Nový
Vložil: stoural (neregistrovaný) 77.48.52.---
Vy jste necetl nadpis diskuse?

"Společnost A3 Sport poskytuje záruku na nové výrobky pouze 6 měsíců"
Odpovědět
Datum: 3. 3. 2009 22:29 Nový
Jistěže jsem četl nadpis diskuse. Je nepřesný.
Odpovědět
Datum: 13. 9. 2009 20:47 Nový
Vložil: uživatel si přál zůstat v anonymitě ---.karneval.cz
Je to stejné jako u pořadu Superstar.Ten kdo neprojde před porotou,také nadává,že je to podvod,že jim je ukřivděno i když ostatní to vidí jinak.Lidi buďte soudný.
Odpovědět
Datum: 12. 7. 2008 11:47 Nový
Vložil: amok (neregistrovaný)
Titulek: hruza
Musim se podelit o mou hrůznou příhodu s A3 sportem. Koupil jsem si zde značkový batoh Adidas. Při nošení na slunci asi pri 27 stupních se začaly tavit řemínky (opakovaně)...ano..opravdu...proste se ty řeminky začaly tavit a pošpinili mě dokonce 3 trika....šel jsem batoh reklamovat...po měsíci (dnes) jsem si šel pro batoh. reklamace neuznána: prý jsem batoh vystavivoval extremnimu žáru. začal jsem se se slečnou hádat...prý s tím nic neudělá. tak jsem ji požádal at mi da kontakt na reklamační oddělení. řekla že to nemůže. to se mi nezdálo tak jsem řekl že chcu okamžitě kontakt na jejího nadřízenýho. řekla mi že nemá povinnost mi ho dát. tak jsem ji řekl at mi rekne svoje jmeno...opet mi ho neřekla...tak na koho se mám teda obrátit? jsem byl tak naštvaný že jsem je poslal do prdele!!! nic tam nekupovat
Odpovědět
Datum: 13. 7. 2008 9:09 Nový
Uz pred dvema lety mne po dvou nakupech varoval sam prodavajici zamestanec v A3 sportu kvuli zarukam. A nedavno jsem slysel od kamosky, ze kupovat boty v A3 se nevyplati prave kvuli zpusobu, jakym vyrizuji zaruky. Nepovazoval bych to za kampan konkurence, proste na to bodaj a jedna mala spatna zakaznicka zkusenost se pricte k dalsi maly spatny zkusenosti a uz je z toho velka spatna povest firmy.
Odpovědět
Datum: 15. 7. 2008 13:06 Nový
Vložil: anamor (neregistrovaný)
Nedá mi to a i já se musím připojit k Vám všem se svými zkušenostmi z reklammace u A3. Dnes jsem byla vyzvednout neuznanou reklamaci sportovních botů Nike, které si syn koupil z ušetřených peněz z brigády. I když si je "šetřil", po necelých 4 měsících se začaly odlepovat v místě spoju svršku a podešve a materiál začal praskat.Vyjádření paní z reklamačního oddělení mě tedy vytočilo. Údajně se nejedná o výrobní či materiálovou vadu, ale o mechanické poškození, z titulu nesprávné údržby - kůže je zatvrdlá. Záruka se nevztahuje na opotřebení věcí způsobené jejím obvyklým užíváním. je toto vůbec možné??? V těch botech se tedy potom nedá chodit. A navíc nechápu co je za "odborníky" v reklamačním odděleníí, když napíší, že kůže je zatvrdlá - a přitom boty nejsou kožené, ale z koženky? to fakt nepoznají kůži od koženky????
Odpovědět
Datum: 15. 7. 2008 13:47 Nový
Tím větší šance na vítězství v případném soudním sporu. Ale do toho vy určitě nepůjdete, protože naprostá většina nespokojených si pouze zanadává na webu, ale aby něco udělali pro změnu stavu, na který tak nadávají, to už ne.
Odpovědět
Datum: 16. 8. 2008 10:15 Nový
Moje zkušenost s A3 sport je podobná. Reklamovala jsem u nich dvakrát,jednou to byly boty zn.Adidas a podruhé Nike.Ani v jednom případě mi nebyla reklamace uznána.Důvodem bylo, že se jedná o mechanické poškození,z titulu opotřebení.Myslím si, že toto odůvodnění píšou všem.Ještě jsem neslyšela o nikom komu by byla reklamace uznána.Jsou to prostě šmejdi a já už u nich nic nekoupím a radím to i ostatním.
Odpovědět
Datum: 16. 8. 2008 17:09 Nový
Bohužel jsem si dnes byl vyzvednout reklamovanou obuv značky Nike v A3.Obuv si syn kopil 1.5.2008 ,reklamaci jsme podávali 21.07.2008 po 81 dnech se začala odlepovat od podrážky a sešoupala se barva.Rádoby školený zaměstnanec nám napsal ,že se jedná o mechanické poškození,a že boty jsou scela zatvrdlé.Proto nemohou reklamaci uznat.Také Všem doporučuji nekupovat nekupovat v A3 nic.Ale pokusím se obratit na ČOI.Boty stály 2290,- tak to tak nenechám.
Odpovědět
Datum: 19. 8. 2008 14:57 Nový
ČOI ani nezkoušejte, v Plzni jsou jedna ruka.
Jediná možnost je soudní znalec ve Zlíně (max za 1000,-),
pokud je to do 1/2 roku, mají A3 dost smůlu, důkazní břemeno je na jejich straně. Maslím, že v tomto případě s posudkem uspějete i bez soudu a doplatí vám i to znalečné.
Jsou to sadisti, né masochisti.
Odpovědět
Datum: 20. 8. 2008 18:56 Nový
Vložil: Jen (neregistrovaný)
Tak já sem si šel reklamaci vyzvednout včera ..Boty Nike za 2290 Kc...Hadejte jak to dopadlo ??
Ano správně...jedná se o mechanické poškození, z titulu opotřebení....
Rovněž to tak nenechám, jsem připraven se soudit...Dnes jsem volal do České Televize (Černé ovce)...V případě, že nás bude více a hlavně to budete chtít řešit !!!(medializovat)tak do toho ČT půjde....Jsem schopen když tady bude více lidí si vzít na VVás kontakty, z práce Vás obvolat, vše připravi, domluvit z televizi apod...
Je to něco neskutečného a není to normální...Obracím se robněž na ČOI ( i když si onich myslím své)dále na SOS,české zastoupení Nike...nechám si dělat znalecký posudek a rozhodně to tak nenechám..Lidi buďte rozumní a poj´dme do toho..takové firmy prostě tady nesmí podnikat !!!
Odpovědět
Datum: 19. 8. 2008 17:26 Nový
Vložil: headhunter (neregistrovaný)
Titulek: uznana reklamace u A3
no, ono sa to neda nazvat uznanou reklamaci v pravem slova smyslu.
Koupil sem si boty ktere meli podrazku z tvrdej gumy a na spodu bola "prilepena" taka pul centimetrova tvrdsia pena. Asi po dvou mesicich se mi zacala ta pena odtrhavat od gumy (takze mi zacala vicemene odpadat podrazka). Boty sem dal reklamovat. Nastesti sem na boty pri reklamaci "zapomel" a byl sem si je vyzvednout po vice nez dvou mesicich. (byla to letni obuv a na reklamaci sem je dal na podzim :) ) Podrazka byla zalepena nejakym sekundovym lepidlom.

Takze reklamaci uznali a opravili.

Jenomze po dalsim mesici se to na tom samym miste znovu odtrhlo. Uz sem tam redej nesel a lepim si to doma sekundovym lepidlom :D.
Odpovědět
Datum: 20. 8. 2008 18:58 Nový
Titulek: Nehoraznost !! (Celé vlákno)
Tak já sem si šel reklamaci vyzvednout včera ..Boty Nike za 2290 Kc...Hadejte jak to dopadlo ??
Ano správně...jedná se o mechanické poškození, z titulu opotřebení....byl jsem na to ale diky teto diskuze připraven (bohužel jsem se sem dostal až po koupi bot, jinak bych si tam nekoupil vůbec nic)...vedoucího dělal takový mladý grázlík už od pohledu..jak asi bude vypadat managment firmy ??
Rovněž to tak nenechám, jsem připraven se soudit...Dnes jsem volal do České Televize (Černé ovce)...V případě, že nás bude více a hlavně to budete chtít řešit !!!(medializovat)tak do toho ČT půjde....Jsem schopen když tady bude více lidí si vzít na VVás kontakty, z práce Vás obvolat, vše připravi, domluvit z televizi apod...
Je to něco neskutečného a není to normální...Obracím se robněž na ČOI ( i když si onich myslím své)dále na SOS,české zastoupení Nike...nechám si dělat znalecký posudek a rozhodně to tak nenechám..Lidi buďte rozumní a poj´dme do toho..takové firmy prostě tady nesmí podnikat !!!
Odpovědět
Datum: 30. 8. 2008 14:49 Nový
Vložil: jitka Hild (neregistrovaný)
Titulek: Re: Nehoraznost !! (Celé vlákno)
Taky jsem naletěla jako všichni tady, boty na aerobic - údajné mechanické poškození vlivem amortizace - první závada po týdnu, později se opakovala, tuto aktivitu jedině přivítám a připojím se. BOTY STÁLY 1500 KČ, je paradox, že ČOI se PŘIPOJILA NA JEJICH STRANU, vyjádření právníků ze strany združení na ochranu spotřebitelů bylo v tomto případě zcela opačné. (podle nezávislých oslovených právníků rovněž trvrzení a postup A3 Sport je v rozporu s občanským zákoníkem i se zákonem na ochranu spotřebitelů, podle čoi nikoli, čoi konstatovala, že ve vyjádření A3 SPORT Jsou nešťastně volená slova, že v tom nespatřují důvod na jejich potestání. (takto formulované zamítavé stanovisko je v rozporu s citací platného obč. zákoníku s úmyslem vyhnout se plnění záručních podmínek, zároveň zkracují záruku na 6 měsíců i když to všude popírají. A3 sport mi v replice napsala : Závady typu šití a lepení spadají po 6-ti měsících do běžné údržby spotřebitele, z tohoto důvodu nemůžeme vaší reklamaci akceptovat. Což je pochopitelně nesmyslné a drzé tvrzení. Držím palce a ráda se připojím, vše můžeme doložit všetně obhajoby prodejce ze strany ČOI a jejich velice divné hájení prodejce (člověk by v tom mohl vidět i jisté osobní vazby mezi čoi v Plzni a A3 sport, tvrdili, že toto navíc nespadá do jejich kompetence).
Odpovědět
Datum: 30. 8. 2008 21:35 Nový
Bohuzel COI ma na starost jen dohled nad tim jestli reklamace vyrizuji v terminu,jestli je vubec berou apod...Neuznane reklamace nejsou v kompetenci COI (dle me je to velmi zbytecna spolecnost placena z nasich dani, ktera navic haji zajmy velkych spolecnosti - jo korupce je zkratka vsude)....Udajne dle nekoho tady mela byt reportaz o teto "povedene" firme v televizi..Volal jsem jak do CT tak do Novy a nic o tom nevi..(v Nove mi teda rekl,ze tam maji dovolenou,takze ani nevi program jaky budou po prazdninach vysilat)...Ja to ale kazdopadne dotahnu az k soudu..je to nehoraznost a
Odpovědět
Datum: 8. 10. 2008 20:14 Nový
Takze uz je to vyreseno ! Prinesl jsem na prodejnu znalecky posudek ktery me stal 2 000 Kc a zeptal se jestli chteji sve zamitave stanovisko k zamitnute reklamaci pozmenit a nebo se s nnema budu muset soudit. Ihned jsem dostal penize za jak za boty tak za znalecky posudek...
A uz vim, ze si u nich v zivote nic nekoupim a Vam radim to same !
Odpovědět
Datum: 10. 10. 2008 9:52 Nový
Děkují vám, protože přesto, že jsem s touto "firmou" neměl nikdy nic společného, váš krok snad aspoň trošku napomůže k tomu, že se tady prostředí trochu zkulturní. Někteří jsou holt šmejdi a po dobrém to s nimi nejde. Váš případ dokazuje, že když se člověk nedá, všechno jde.
Odpovědět
Názor 1100 z 161 nalezených. |< < 1 2 > >|

Sledování názorů

Registrovaným uživatelům nabízíme upozornění na nové názory e-mailem. Prosím, přihlaste se nebo se zaregistrujte.

Přehled názorů

Nastavení kvality: Vlastní Vše 2 3 4 5 6 7 8 9
RE: Společnost A3 Sport poskytuje záruku na nové výrobky pouze 6 měsíců Tomas Crhonek 13. 4. 2008 18:06
   RE: Společnost A3 Sport poskytuje záruku na nové výrobky pouze 6 měsíců anonymní uživatel 13. 4. 2008 18:33
   RE: Společnost A3 Sport poskytuje záruku na nové výrobky pouze 6 měsíců anonymní uživatel 18. 5. 2008 21:20
   RE: Společnost A3 Sport poskytuje záruku na nové výrobky pouze 6 měsíců anonymní uživatel 14. 8. 2008 8:45
   RE: Společnost A3 Sport poskytuje záruku na nové výrobky pouze 6 měsíců Pankrác 21. 8. 2008 15:43
   RE: Společnost A3 Sport poskytuje záruku na nové výrobky pouze 6 měsíců anonymní uživatel 29. 9. 2009 22:45 Nepřečtený
   RE: Společnost A3 Sport poskytuje záruku na nové výrobky pouze 6 měsíců anonymní uživatel 9. 11. 2009 15:32
   RE: Společnost A3 Sport poskytuje záruku na nové výrobky pouze 6 měsíců popel 20. 9. 2009 22:42
   RE: Společnost A3 Sport poskytuje záruku na nové výrobky pouze 6 měsíců Jouda 9. 11. 2009 15:03
to je nesmysl anonymní uživatel 13. 4. 2008 19:19
   pozor na podvodnou firmu v reklamačním řízení (neuznává po 6 měsících... anonymní uživatel 13. 4. 2008 20:57
   Re: pozor na podvodnou firmu v reklamačním řízení (neuznává po 6 měsících... LSD 15. 7. 2008 17:23
Nike? ee Heh 13. 4. 2008 23:09
   Re: Nike? ee adidas 14. 4. 2008 8:14
   Re: Nike? ee pip 13. 7. 2008 9:12
   Re: Nike? ee anonymní uživatel 25. 9. 2009 16:04
šmarja lidi anonymní uživatel 14. 4. 2008 22:12
   Re: šmarja lidi anonymní uživatel 15. 4. 2008 1:10
   záruka u A3 Sport - 6 měsíců anonymní uživatel 15. 4. 2008 1:17
   Re: záruka u A3 Sport - 6 měsíců anonymní uživatel 15. 4. 2008 1:18
   Re: záruka u A3 Sport - 6 měsíců anonymní uživatel 15. 4. 2008 1:22
   Re: záruka u A3 Sport - 6 měsíců anonymní uživatel 15. 4. 2008 1:26
   Re: záruka u A3 Sport - 6 měsícůRe: záruka u A3 Sport - 6 měsíců Martin 15. 4. 2008 10:14
   Re: záruka u A3 Sport - 6 měsícůRe: záruka u A3 Sport - 6 měsíců anonymní uživatel 15. 4. 2008 10:25
   Re: záruka u A3 Sport - 6 měsícůRe: záruka u A3 Sport - 6 měsíců Valentová 15. 4. 2008 11:14
   Re: záruka u A3 Sport - 6 měsíců anonymní uživatel 15. 1. 2009 18:16
jj TNT 15. 4. 2008 10:47
NIKE boty - Humanic - NEKVALITNI anonymní uživatel 15. 4. 2008 11:22
   Re: NIKE boty - Humanic - NEKVALITNI Jarolím 15. 4. 2008 12:54
   Re: NIKE boty - Humanic - NEKVALITNI Jitka 15. 4. 2008 16:54
   Re: NIKE boty - musí dávat reklamační protokol? Petra Jánská 16. 4. 2008 10:54
   Re: NIKE boty - musí dávat reklamační protokol? A. Pastuchová 21. 4. 2008 11:57
   Re: NIKE boty - Humanic - NEKVALITNI anonymní uživatel 31. 8. 2008 14:29
   Re: NIKE boty - Humanic - NEKVALITNI sameli 14. 1. 2009 22:39
   Redakčně smazáno Dana 5. 9. 2009 12:43
   Boty - Humanic - NEKVALITNI Eva 7. 5. 2009 9:45
   Re: Boty - Humanic - NEKVALITNI anonymní uživatel 17. 9. 2009 18:03
   Re: Boty - Humanic - NEKVALITNI jana 30. 10. 2009 12:02
   Re: Boty - Humanic - NEKVALITNI sandokan 26. 11. 2009 14:22
   Re: Boty - Humanic - NEKVALITNI Mariana, krásná panna 26. 11. 2009 16:32
   Re: Boty - Humanic - NEKVALITNI sandokan 27. 11. 2009 0:45
   Re: Boty - Humanic - NEKVALITNI Mariana, krásná panna 27. 11. 2009 8:52
   Re: Boty - Humanic - NEKVALITNI anonymní uživatel 15. 2. 16:43
   Re: Boty - Humanic - NEKVALITNI Mariana, krásná panna 15. 2. 17:57
   Re: NIKE boty - Humanic - NEKVALITNI Puppy 13. 5. 2009 22:06
   Re: NIKE boty - Humanic - NEKVALITNI anonymní uživatel 29. 9. 2009 22:41
Reklamace Jan Handl 21. 4. 2008 13:22
   Re: Reklamace P. Alexa 21. 4. 2008 14:22
RE: Společnost A3 Sport poskytuje záruku na nové výrobky pouze 6 měsíců Miralis 28. 4. 2008 15:41
   RE: Společnost A3 Sport poskytuje záruku na nové výrobky pouze 6 měsíců Sýkory P. 29. 4. 2008 12:49
   RE: Společnost A3 Sport poskytuje záruku na nové výrobky pouze 6 měsíců pip 13. 7. 2008 9:21
RE: Společnost A3 Sport poskytuje záruku na nové výrobky pouze 6 měsíců HaryFotr 20. 5. 2008 11:58
   RE: Společnost A3 Sport poskytuje záruku na nové výrobky pouze 6 měsíců anonymní uživatel 20. 5. 2008 13:19
   RE: Společnost A3 Sport poskytuje záruku na nové výrobky pouze 6 měsíců SK 20. 5. 2008 15:07
   RE: Společnost A3 Sport poskytuje záruku na nové výrobky pouze 6 měsíců Kančák 20. 5. 2008 23:04
   RE: Společnost A3 Sport poskytuje záruku na nové výrobky pouze 6 měsíců SK 21. 5. 2008 12:15
   RE: Společnost A3 Sport poskytuje záruku na nové výrobky pouze 6 měsíců Pata 21. 5. 2008 12:43
   RE: Společnost A3 Sport poskytuje záruku na nové výrobky pouze 6 měsíců anonymní uživatel 21. 5. 2008 12:52
   RE: Společnost A3 Sport poskytuje záruku na nové výrobky pouze 6 měsíců anonymní uživatel 21. 5. 2008 13:28
   RE: Společnost A3 Sport poskytuje záruku na nové výrobky pouze 6 měsíců HaryFotr 21. 5. 2008 20:42
   RE: Společnost A3 Sport poskytuje záruku na nové výrobky pouze 6 měsíců anonymní uživatel 13. 9. 2009 21:03
   RE: Společnost A3 Sport poskytuje záruku na nové výrobky pouze 6 měsíců SK 21. 5. 2008 14:23
   Společnost A3 Sport neposkytuje po 6 měsících záruku na nové výrobky JBC 22. 5. 2008 22:47
   Re: Společnost A3 Sport neposkytuje po 6 měsících záruku na nové výrobky Jin 27. 6. 2008 1:15
   Re: Společnost A3 Sport neposkytuje po 6 měsících záruku na prodávané... anonymní uživatel 1. 7. 2008 12:08
   RE: Společnost A3 Sport poskytuje záruku na nové výrobky pouze 6 měsíců kokrhel 20. 9. 2009 22:34
Kopačky bez špuntu AHA 21. 5. 2008 19:40
   Re: Kopačky bez špuntu Martina 22. 5. 2008 11:11
   Boty na aerobic značky Nike Hanka Saldová 24. 5. 2008 0:14
   Re: Boty na aerobic značky Nike Hanka 29. 5. 2008 16:49
   Re: Boty na aerobic značky Nike TNT 2. 6. 2008 16:26
   Boty na aerobic značky Nike Martina 4. 6. 2008 13:22
   Re: Boty na aerobic značky Nike Jonathan 6. 6. 2008 16:12
   Souhlasím s vámi, všici si dejte při nákupu POZOR NA A3 SPORT Pa 19. 6. 2008 11:36
   Re: Souhlasím s vámi, všici si dejte při nákupu POZOR NA A3 SPORT Havran 20. 6. 2008 0:40
   Re: Souhlasím s vámi, všici si dejte při nákupu POZOR NA A3 SPORT M 22. 1. 2009 13:32
Nejhorší zkušenost s reklamací : v A3 SPORT Marek 2. 7. 2008 16:11
   Re: Nejhorší zkušenost s reklamací : v A3 SPORT kamča 8. 7. 2008 13:23
   Re: Nejhorší zkušenost s reklamací : v A3 SPORT anonymní uživatel 31. 10. 2008 12:26
   Re: Nejhorší zkušenost s reklamací : v A3 SPORT peskin 1. 3. 2009 12:30
   Re: Nejhorší zkušenost s reklamací : v A3 SPORT SK 1. 3. 2009 20:54
   Re: Nejhorší zkušenost s reklamací : v A3 SPORT stoural 1. 3. 2009 22:11
   Re: Nejhorší zkušenost s reklamací : v A3 SPORT SK 2. 3. 2009 22:51
   Re: Nejhorší zkušenost s reklamací : v A3 SPORT stoural 3. 3. 2009 11:44
   Re: Nejhorší zkušenost s reklamací : v A3 SPORT SK 3. 3. 2009 22:29
   Re: Nejhorší zkušenost s reklamací : v A3 SPORT anonymní uživatel 13. 9. 2009 20:47
hruza amok 12. 7. 2008 11:47
RE: Společnost A3 Sport poskytuje záruku na nové výrobky pouze 6 měsíců pip 13. 7. 2008 9:09
   RE: Společnost A3 Sport poskytuje záruku na nové výrobky pouze 6 měsíců anamor 15. 7. 2008 13:06
   RE: Společnost A3 Sport poskytuje záruku na nové výrobky pouze 6 měsíců anonymní uživatel 15. 7. 2008 13:47
   RE: Společnost A3 Sport poskytuje záruku na nové výrobky pouze 6 měsíců anonymní uživatel 16. 8. 2008 10:15
   RE: Společnost A3 Sport poskytuje záruku na nové výrobky pouze 6 měsíců anonymní uživatel 16. 8. 2008 17:09
   RE: Společnost A3 Sport poskytuje záruku na nové výrobky pouze 6 měsíců HaryFotr 19. 8. 2008 14:57
   RE: Společnost A3 Sport poskytuje záruku na nové výrobky pouze 6 měsíců Jen 20. 8. 2008 18:56
uznana reklamace u A3 headhunter 19. 8. 2008 17:26
Nehoraznost !! Jen 20. 8. 2008 18:58
   Re: Nehoraznost !! jitka Hild 30. 8. 2008 14:49
   Re: Nehoraznost !! Jen 30. 8. 2008 21:35
   Re: Nehoraznost !! Jen 8. 10. 2008 20:14
   Re: Nehoraznost !! anonymní uživatel 10. 10. 2008 9:52
   Re: Nehoraznost !! anonymní uživatel 1. 7. 2009 17:38 Nepřečtený
stejná, ne-li horší zkušenost anonymní uživatel 1. 9. 2008 12:51 Nepřečtený
reklamace anonymní uživatel 2. 9. 2008 14:52 Nepřečtený
   Re: reklamace J. V. 10. 9. 2008 0:16 Nepřečtený
   žádné reklamace u společnosti A3 Sport nejsou uznávány, reklamace postupu u... J 17. 9. 2008 0:33 Nepřečtený
   A3 Sport po 6 ti měsících neuznává reklamace anonymní uživatel 23. 9. 2008 16:47 Nepřečtený
tak jdu reklamovat kopačky romann 4. 10. 2008 21:52 Nepřečtený
   Re: tak jdu reklamovat kopačky Vlaďka 6. 10. 2008 15:43 Nepřečtený
   Re: tak jdu reklamovat kopačky Jen 8. 10. 2008 20:09 Nepřečtený
   Re: tak jdu reklamovat kopačky anonymní uživatel 7. 11. 2008 17:21 Nepřečtený
   Re: tak jdu reklamovat kopačky Jen 8. 10. 2008 20:09 Nepřečtený
   Re: tak jdu reklamovat kopačky Petra 13. 10. 2008 9:24 Nepřečtený
   Re: tak jdu reklamovat kopačky anonymní uživatel 13. 10. 2008 10:19 Nepřečtený
   Re: tak jdu reklamovat kopačky anonymní uživatel 13. 10. 2008 12:00 Nepřečtený
   Re: tak jdu reklamovat kopačky KKK 15. 9. 2009 13:15 Nepřečtený
   Re: tak jdu reklamovat kopačky simouch 4. 8. 2009 13:53 Nepřečtený
   Re: tak jdu reklamovat kopačky jelen 7. 11. 2008 17:25 Nepřečtený
RE: Společnost A3 Sport poskytuje záruku na nové výrobky pouze 6 měsíců anonymní uživatel 13. 10. 2008 9:21 Nepřečtený
Redakčně smazáno jarda 13. 10. 2008 12:13 Nepřečtený
   RE: Společnost A3 Sport poskytuje záruku na nové výrobky pouze 6 měsíců anonymní uživatel 13. 10. 2008 13:29 Nepřečtený
A3 sport - už nikdy více anonymní uživatel 31. 10. 2008 12:41 Nepřečtený
   Re: anonymní uživatel 17. 11. 2008 0:59 Nepřečtený
   Re: Re: HaryFotr 25. 11. 2008 7:38 Nepřečtený
   Re: Re: 6890 26. 3. 2009 22:45 Nepřečtený
   Re: Re: anonymní uživatel 27. 3. 2009 9:49 Nepřečtený
RE: Společnost A3 Sport poskytuje záruku na nové výrobky pouze 6 měsíců anonymní uživatel 23. 11. 2008 10:40 Nepřečtený
prodám petusta 1. 12. 2008 21:30 Nepřečtený
   Re: prodám Petra Holubová 1. 12. 2008 21:37 Nepřečtený
RE: Společnost A3 Sport poskytuje záruku na nové výrobky pouze 6 měsíců John 19. 12. 2008 13:00 Nepřečtený
   RE: Společnost A3 Sport poskytuje záruku na nové výrobky pouze 6 měsíců anonymní uživatel 31. 7. 2009 19:55 Nepřečtený
RE: Společnost A3 Sport poskytuje záruku na nové výrobky pouze 6 měsíců rtt 23. 1. 2009 1:40 Nepřečtený
   RE: Společnost A3 Sport poskytuje záruku na nové výrobky pouze 6 měsíců Lukeš 14. 2. 2009 0:17 Nepřečtený
   RE: Společnost A3 Sport poskytuje záruku na nové výrobky pouze 6 měsíců SK 14. 2. 2009 1:17 Nepřečtený
   RE: Společnost A3 Sport poskytuje záruku na nové výrobky pouze 6 měsíců Kápa 14. 2. 2009 14:13 Nepřečtený
   RE: Společnost A3 Sport poskytuje záruku na nové výrobky pouze 6 měsíců anonymní uživatel 14. 2. 2009 18:46 Nepřečtený
   RE: Společnost A3 Sport poskytuje záruku na nové výrobky pouze 6 měsíců Kápa 21. 2. 2009 11:34 Nepřečtený
   RE: Společnost A3 Sport poskytuje záruku na nové výrobky pouze 6 měsíců hildegardinka 8. 2. 20:54 Nepřečtený
   RE: Společnost A3 Sport poskytuje záruku na nové výrobky pouze 6 měsíců Cynik 19. 2. 2009 10:13 Nepřečtený
podvodnici z A3 zlatas 27. 2. 2009 11:19 Nepřečtený
   Re: podvodnici z A3 Sport, záruka na vše jen 6 měsíců i když píšou něco... Kastena 4. 3. 2009 23:50 Nepřečtený
   Re: podvodnici z A3 Sport, záruka na vše jen 6 měsíců i když píšou něco... anonymní uživatel 5. 3. 2009 9:26 Nepřečtený
RE: Společnost A3 Sport poskytuje záruku na nové výrobky pouze 6 měsíců anonymní uživatel 26. 3. 2009 19:28 Nepřečtený
   RE: Společnost A3 Sport poskytuje záruku na nové výrobky pouze 6 měsíců wory 5. 5. 2009 3:09 Nepřečtený
   RE: Společnost A3 Sport poskytuje záruku na nové výrobky pouze 6 měsíců anonymní uživatel 31. 7. 2009 19:56 Nepřečtený
Hrozné jednání anonymní uživatel 17. 6. 2009 11:08 Nepřečtený
RE: Společnost A3 Sport poskytuje záruku na nové výrobky pouze 6 měsíců anonymní uživatel 24. 6. 2009 23:26 Nepřečtený
A3 sport - už nic nekoupím Ellie 15. 7. 2009 12:56 Nepřečtený
Cena nákupní a cena prodejní inkognito 10. 8. 2009 17:09 Nepřečtený
stejná zkušenost s A3 sportem derajke 9. 9. 2009 15:24 Nepřečtený
mno s tím jednatelem Pavel B. 15. 9. 2009 13:29 Nepřečtený
reklamace Voj Ta 21. 9. 2009 10:26 Nepřečtený
Nepříjemná zkušenost A3 anonymní uživatel 6. 10. 2009 15:24 Nepřečtený
A3 Sport už nikdy jirka 8. 10. 2009 13:23 Nepřečtený
   Re: A3 Sport už nikdy KKK 16. 2. 13:45 Nepřečtený
RE: Společnost A3 Sport poskytuje záruku na nové výrobky pouze 6 měsíců anonymní uživatel 18. 10. 2009 0:40 Nepřečtený
   RE: Společnost A3 Sport poskytuje záruku na nové výrobky pouze 6 měsíců Jaroslav 6. 11. 2009 0:57 Nepřečtený
   RE: Společnost A3 Sport poskytuje záruku na nové výrobky pouze 6 měsíců anonymní uživatel 8. 11. 2009 12:23 Nepřečtený
Ja kupuju u zlutasku stoural 8. 11. 2009 12:53 Nepřečtený
vlastní zkušenost - nenechte se odbýt j. 9. 11. 2009 23:12 Nepřečtený
A3 Sport už nikdy Magda 8. 12. 2009 9:54 Nepřečtený
Redakčně smazáno scaaca@cacc.cz 9. 12. 2009 10:16 Nepřečtený
Zobrazit kvalitníZobrazit všePřidat

Nálepky