Internet Info, s.r.o. Lupa Měšec Podnikatel Root Zdroják DigiZone Slunečnice Vitalia TopDrive KupDnes Navrcholu NovýTarif Dobrý web Weblogy Woko Jagg Computer.cz SK: MojeLinky

Vlákno názorů k diskusi Společnost A3 Sport poskytuje záruku na nové výrobky pouze 6 měsíců

Tomas Crhonek aura:100
13. 4. 2008 18:06

RE: Společnost A3 Sport poskytuje záruku na nové výrobky pouze 6 měsíců

Nebylo by vhodnější tohle poslat na Českou obchodní inspekci?
uživatel si přál zůstat v anonymitě
13. 4. 2008 18:33

Mám tu samou zkušenost. Při mém neštěstí jsem přišla díky společnosti A3 o dalších pár tisíc,kdy jsem nemohla používat boty, ale stále jsem musela platit členství ve fittnes.Reklamaci my neuznali z důvodů 6-ti měsíční záruční doby. Do obchodů A3 sport již nakupovat nepůjdu a všem doporučuji to samé.J
18. 5. 2008 21:20

Souhlasím se všemi předchozími příspěvky. Společnost A3 sport neuznal reklamaci ani 4 měs. po nákupu, jednalo se o kopačky, které se rozpadly, rozhodně nebyly jediné které syn nosil, měl je pouze na zápasy, nikoliv na běžný trénink. Ne každý má náladu se hned soudit, ale připravují se tímto o zákazníky.
14. 8. 2008 8:45

Mas si kupovane boty poradne prohlidnout ja tam nakupuji od sameho zacatku bez problemu
Pankrác
Pankrác (neregistrovaný)
21. 8. 2008 15:43

Také nerozumím tomu, proč to chce poškozený řešit zde.
uživatel si přál zůstat v anonymitě ---.net.upc.cz
29. 9. 2009 22:45

tak si sami šíjte bpty jak jste tu chytří.Sami máte košlavé ruce a tady soudíte.Já jsem s A3 sportem velmi spokojena.Hold jiný kraj jiný mrav ale jste fakt vypatlanci a těžcí
uživatel si přál zůstat v anonymitě ---.europe.hp.net
9. 11. 2009 15:32

A3 uz nikyd, stejny problem s reklamaci sandalu Nike, obuv radeji opravuji nez vraceni penez.
na rozdil napr. od Bati.
V A3 (v mem pripade prodejna na vaclavaku) uz nikdy nic ....
Jouda
Jouda (neregistrovaný) ---.ct.cz
9. 11. 2009 15:03

Měl jsem podobnou zkušenost, ale poté, co jsem dělal, že slečně z A3 nerozumím a opakoval jsem pořád větu o dvouleté záruce mi vrátila plnou cenu obuvi. Už nidky si tam nic nekoupím. Chce to na ně zatlačit. ČOI to moc nezajímá, ptal jsem se tam a prý je to o soudním znalci atd a to se nevyplatí podstupovat. Nenechte se v A3 odbýt, to zafungovalo.