To máte za to že kupujete Nike, já kupuju pouze Adidas a nikdy jsem neměl problém :-)
Pravdaže pokud je pravda to co píšete, měl jste ihned na místě pohrozit s obchodní inspekcí a pokud by ani to nepomohlo, rovnou z prodejny je zavolat a viděl by jste jak rychle jde vybavit reklamaci :-)
Vlákno názorů k diskusi Společnost A3 Sport poskytuje záruku na nové výrobky pouze 6 měsíců
adidas (neregistrovaný)
14. 4. 2008 8:14
Re: Nike? ee
Ja jsem u A3 Sportu resil reklamaci adidasek, nechteli uznat, pomohlo, az kdyz jsem pohrozil, ze budu informovat Adidas, jak se tady jejich distributor chova.
pip (neregistrovaný)
13. 7. 2008 9:12
Koupil jsem si adidasky u A3 za 2900,- takze jsem ocekaval dobry zpracovani. Okraje me ryly do kotniku. Vyresil jsem to az tak, ze jsem musel zajit za doktorem, aby me dal potvrzeni, ze mam normalni nohu a fotky zraneni.
uživatel si přál zůstat v anonymitě
80.95.246.---
25. 9. 2009 16:04
Nevim proč čekáš, že čim dražší tim lepší. Ty křápy jsou drahý kvůli těm pos.... reklamám s fotbalistama a jenom, že je to adidas, stejně to všechno šijou v Číně nebo Thajsku a vyjde je to na 10x míň. A jestli si kupuješ boty podle ceny a né podle toho jak ti seděj na noze, tak jseš normální vemeno.