a jako tady budete brečet na fóru? první co bych dělal
http://www.coi.cz
http://www.spotrebitele.info/
pláč na lupě není to pravé
Vlákno názorů k diskusi Společnost A3 Sport poskytuje záruku na nové výrobky pouze 6 měsíců
uživatel si přál zůstat v anonymitě
15. 4. 2008 1:10
Re: šmarja lidi
já měl stejný problém, po 6 měsících mi A3 Sport s.r.o. reklamaci spotrovních bot neuznali, já se s nima tahat nebudu, možná s tím počítají, že to lidi vzdají. Ve zdůvodnění bylo, pokud si dobře vzpomínám, že šití a lepení po 6-ti měsících spadá do běžné údržby uživatele a že se tudíž na toto záruka nevztahuje, měl by je někdo oflastrovat, nakupují asi partiové boty, které prodávají jako první jakost a navíc si zkacují záruku, já A3 Sport řešit Vážně ale nebudu, oni si jednou na někoho naběhnou, nejspíš na někoho, kdo se v zájmu své blízké osoby bude angažovat, protože běžný kupující se nechá oblbnout jako my vo jsme už naletěli.
15. 4. 2008 1:17
záruka u A3 Sport - 6 měsíců
jestli je to pravda, nahlašte je už konečně někdo na ČOI a všude kde to jde, možná nějaký článek v novinách by se hodil aby se to vědělo mezi lidma, já u nich radši nic kupovat už nebudu, chtěl jsem u nich koupit boty, koupím je radši někde jinde,to už vím. dík za info
15. 4. 2008 1:18
Re: záruka u A3 Sport - 6 měsíců
oni už jsou za vodou, jeden zákazník nebo článek je už nevytrhne
15. 4. 2008 1:22
článek by jim určitě vadil, reklamaci uznat nemusí, pokuta od ČOI by jim asi nevadila protože si neuznáním záruky u zboží druhé jakosti, které prodávají jako I. jakost příjdou na daleko víc, tak to radši někam napište a asi bych to jaký mají přístup sdělil jejich dodavatelům
15. 4. 2008 1:26
Tak už vím, jak se dá příjít k penězům, je to ale krátkozraké
15. 4. 2008 10:14
Re: záruka u A3 Sport - 6 měsícůRe: záruka u A3 Sport - 6 měsíců
u A3 sem nikdy nenakupoval a pravdepodobne ani nebudu, ale je zajímavé, že článek publikovaný v takovou pozdní hodinu má během nekolika minut tolik komentářů od lídí co chtěli zůstat v anonymitě :-D
15. 4. 2008 10:25
A3 Sport neuznává reklamace po 6 ti měsících ani u sportovních tašek.
Valentová (neregistrovaný)
15. 4. 2008 11:14
taky se nerada registruju, jsem v práci a tyto postřehy k reklamacím mě zajímají, vím kam radši nic kupovat nepůdu. Jarka Valentová
---.i4g.tmcz.cz
15. 1. 2009 18:16
vy jste dobří blázni...ono někdy neznamená,že to co zní jako značka,je opravdu značkou,ikdyž je to opravdu I.jakost...u těchto značek platíte pouze ta jména a je úplně jedno jestli to koupíte v A3 nebo v originálních prodejnách.