Bezdrátové náhlavní soupravy Jabra jsou kompatibilní s IP telefony Avaya

[Tisková zpráva] Praha, 7. června 2010 – Společnost GN Netcom, přední výrobce inovativních náhlavních souprav prodávaných pod značkou Jabra, oznámila, že její řady oceňovaných bezdrátových náhlavních souprav Jabra PRO™ 9400, Jabra GO™ 6400, Jabra GN9300 a Jabra GN9120 jsou kompatibilní s nejpoužívanějšími IP telefony firmy Avaya, předního mezinárodního dodavatele aplikací, systémů a služeb obchodní komunikace.

Uvedené bezdrátové náhlavní soupravy, které firmám usnadňují komunikaci a spolupráci, byly firmou Avaya úspěšně otestovány na kompatibilitu s jejími IP telefony řady 9600 a 1600.

„Budování sjednocené komunikace vyžaduje hladkou integraci a intuitivní použití koncových zařízení. Nabídka produktů Jabra, které získaly řadu ocenění, tento požadavek splňuje a i díky kompatibilitě s produkty Avaya přináší bezkonkurenční uživatelský komfort v podobě velmi kvalitního zvuku, pohodlného nošení a intuitivního ovládání,“ prohlásil Jiří Krejčí, který je zodpovědný za řízení obchodních aktivit společnosti GN Netcom v regionu východní Evropy. „Spolupráce se společností Avaya na dodávce odzkoušených kompatibilních řešení na trh zajistí uživatelům produktů Jabra lepší uživatelský komfort vyplývající z jedinečných výhod sjednocené komunikace,“ dodal.

Jednou z firem, které využívají řešení kombinující produkty značek Jabra a Avaya, je Hewlett-Packard, velký hráč v oboru informačních technologií.

„S produkty značky Jabra jsme velmi spokojeni – jsou kvalitní a odolné,“ uvedl José Ramón Hidalgo, projektový manažer španělských poboček firmy Hewlett-Packard.

Společnost GN Netcom je zapojena do programu Avaya DevConnect, jehož cílem je vývoj, nabídka a prodej inovativních produktů třetích stran, které jsou kompatibilní s technologií Avaya a zvyšují hodnotu zákaznických investic do sítí. Jako privilegovaný účastník tohoto programu má GN Netcom přístup ke specializovaným inženýrům a zkušebním kapacitám firmy Avaya v laboratoři pro zkoušky a kompatibilitu. Ve spolupráci s těmito odborníky Avaya vytváří a zavádí komplexní plány zkoušek a ručí tak zákazníkům za to, že řešení vyvíjená společně s partnery budou stále spolehlivě fungovat podle jejich očekávání.

„Z technických poznatků, které firma Avaya nabízí při posuzování designu a funkcí produktů, nemají prospěch jen značky jako například Jabra, ale i zákazníci, partneři programu Avaya DevConnect a partneři společnosti Avaya a značky Jabra,“ prohlašuje Eric Rossman, viceprezident pro vztahy s vývojáři firmy Avaya. Po úspěšném provedení zkoušek kompatibility je třeba zákazníkům zpřístupnit provozní informace v podobě detailního dokumentu Application Notes vydaného firmou Avaya. Ten může firmám pomoci pružně přijímat strategická rozhodnutí a rychle zavádět osvědčená řešení,“ uzavírá Eric Rossman.

O společnosti GN Netcom
Společnost GN Netcom je díky své značce Jabra přední mezinárodní firmou dodávající inovativní náhlavní soupravy. Společnost GN Netcom provozuje obchodní kanceláře po celém světě a vyvíjí, vyrábí a dodává na trh širokou škálu bezdrátových náhlavních souprav pro uživatele mobilních zařízení a bezdrátové náhlavní soupravy i soupravy s připojovacím kabelem pro kontaktní centra a kancelářské uživatele. Společnost GN Netcom rovněž obchoduje s produkty jiných výrobců (produkty OEM). Společnost GN Netcom je dceřinou firmou společnosti GN Store Nord A/S, která usnadňuje lidem komunikaci již od roku 1869 a je zapsána na kodaňské burze NASDAQ OMX. Více informací naleznete na stránkách www.jabra.com.

O společnosti Avaya
Společnost Avaya je předním světovým dodavatelem podnikových komunikačních systémů. Poskytuje řešení Unified Communications, kontaktních center a související služby přímo i prostřednictvím partnerů předním firmám a organizacím celého světa. Podniky všech velikostí tak díky znalostem Avaya mohou zvýšit úroveň efektivity, spolupráce, zákaznických služeb i konkurences­chopnosti. Více informací naleznete na webových stránkách Avaya: http://www.ava­ya.com. Více informací o Avaya DevConnect programu najdete na stránce www.avaya.com/dev­connect.

Podnikatel.cz: Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

120na80.cz: 5 nejčastějších mýtů o kondomech

5 nejčastějších mýtů o kondomech

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Vitalia.cz: Bižuterie tisícinásobně překračuje povolené limity

Bižuterie tisícinásobně překračuje povolené limity

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU

DigiZone.cz: Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Podnikatel.cz: Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Měšec.cz: Europlatby: někde bez poplatku, jinde i 350 Kč

Europlatby: někde bez poplatku, jinde i 350 Kč

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

DigiZone.cz: NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi