12 nových funkcí barevných multifunkčních zařízení Xerox pro efektivnější a ekologičtější produkci a správu dokumentů

[Tisková zpráva] Praha, 4. listopadu 2010 – Nová barevná multifunkční zařízení společnosti Xerox obsahují dvanáct funkcí, které pomáhají středně velkým podnikům, velkým pracovním skupinám a poskytovatelům tiskových služeb zvyšovat produktivitu a plnit svoje závazky v oblasti udržitelného rozvoje.

Barevná multifunkční zařízení Xerox WorkCentre® 7545 a WorkCentre 7556 tisknou rychlostí až 45 či 50 stránek za minutu barevně, respektive 45 či 55 stránek za minutu černobíle. Zařízení, která kopírují, skenují a posílají faxy a e-maily, obsahují pokročilé nástroje pro správu dokumentů a řízení workflow, díky kterým je práce mnohem jednodušší.

„Xerox neustále přichází s novými produkty a službami, které reagují na současné rychle se vyvíjející a měnící požadavky dynamického pracovního prostředí,“ řekl Dušan Novotný, produktový manažer společnosti XEROX CZECH REPUBLIC. „Tato nová multifunkční zařízení nabízejí zvýšený výkon, lepší možnosti správy dokumentů a umožňují tak našim zákazníkům dosahovat vyšší produktivity, efektivity a v neposlední řadě větší konkurenceschop­nosti.“

Výjimečná barevnost a kvalita
WorkCentre® 7545 a WorkCentre 7556 obsahují čtyři pokročilé funkce a softwarové nástroje, s nimiž podniky získávají větší kontrolu nad tvorbou dokumentů ve špičkových barvách:

• Kvalitu zobrazení ve výstupním fyzickém rozlišení 1200×2400 dpi.
  • Nástroj pro úpravu barev Color by Words, který zajišťuje intuitivní barevné korekce pomocí slovního popisu. Tato technologie byla poprvé uvedena v modelu Xerox Phaser 7500.
  • Volitelný tiskový server EFI Fiery zvyšuje grafické možnosti zařízení a nabízí zrychlené zpracování tisku, efektivní správu tiskových úloh a pokročilé barevné korekce.
  • Uživatelská oprávnění, která lze nastavit tak, aby měly k barevnému tisku přístup pouze oprávněné osoby.

Funkce pro produktivitu
Kancelářští pracovníci mohou ušetřit čas použitím čtyř pokročilých nástrojů pro skenování a práci s dokumenty:

• Vstupy USB pro rychlý tisk a skenování jsou umístěny na přední části zařízení.
  • Skenování na síť, do e-mailové schránky nebo do počítače automaticky nasměruje dokumenty do přednastavených souborů pro rychlejší přístup.
  • Textově prohledávatelné soubory S-PDF pro jednoduché vyhledávání naskenovaných dokumentů.
  • Technologie Extensible Interface Platform® (EIP) společnosti Xerox umožňuje integrovat zařízení do uživatelských aplikací.

Zodpovědnost k životnímu prostředí
Mezi čtyři ekologické přínosy zařízení WorkCentre 7545 a WorkCentre 7556 patří:

• Tiskový ovladač Earth Smart snadno nastavitelný na oboustranný tisk, zkušební tisk, tisk bez okrajů nebo tisk více stran na jeden list.
  • Tonery Emulsion Aggregate Ultra Low-Melt společnosti Xerox a indukční zahřívání fixační jednotky snižují spotřebu energie.
  • Skener se zdrojem světla s LED diodami spotřebovávající o třetinu méně energie než tradiční skenery s výbojkami.
  • Splnění podmínek programu ENERGY STAR®.

Nová multifunkční zařízení společnosti Xerox jsou navíc vybavena pokročilými bezpečnostními prvky, jako je šifrování pevného disku, přepisování obrazů dokumentů na disku, oddělení faxu k zamezení neoprávněných přístupů k datům a síťová autorizace pro omezení přístupu ke skenování, e-mailu a faxu.

Cena a dostupnost
Zařízení WorkCentre 7545 a WorkCentre 7556 jsou v České republice v prodeji od listopadu 2010 přes přímý prodej a autorizované obchodní zástupce za cenu od 212.434 Kč bez DPH za model 7545 a od 246.947 Kč bez DPH za model 7556.

Podnikatel.cz: Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla