2N patří opět mezi stovku úspěšných firem

[Tisková zpráva] Praha, 3. 12. 2008 – Společnost 2N TELEKOMUNIKACE obsadila 31. místo v žebříčku Českých 100 nejlepších.

Úspěch v hodnocení ukazuje, že dobré jméno není nutně spojeno s velkou korporací. V žebříčku se 2N pohybuje od roku 2000, a jméno této firmy, známé především vývojem a prodejem telekomunikačních řešení, každoročně stojí vedle největších tuzemských firem z oblasti výroby, služeb i komunikací.

Pro 2N je tato pozice významným signálem který odráží úsilí, se kterým 2N investuje do kultury společnosti jako celku i vývoje technologií.

O společnosti 2N
Společnost 2N je od roku 1991 jednou z vedoucích českých firem v oblasti telekomunikací. Trvalý růst výsledků a produktivity 2N zajišťuje export do více než 120 zemí světa. Společnost 2N patří také k firmám, které se pravidelně umisťují v žebříčcích nejlepších zaměstnatelů, exportérů i v Českých 100 nejlepších. Vlastní vývoj a výroba telefonních ústředen, GSM a UMTS bran, dveřních a výtahových komunikátorů umožňují 2N spolupracovat s exkluzivními distributory po celém světě a nabízet unikátní produkty a řešení operátorům v desítkách zemí.