2N představí na veletrhu Mobile World Congress Barcelona 2010 operátorské novinky

[Tisková zpráva] Praha, 1. února 2010 – Na nejprestižnějším mezinárodním operátorském veletrhu Mobile World Congress (MWC) v Barceloně ve dnech 15. – 18. února 2010 bude svá telekomunikační řešení prezentovat společnost 2N TELEKOMUNIKACE. 2N zde nabídne to nejnovější ze svého portfolia v oblasti UMTS, IP, M2M a GSM.

MWC Barcelona se řadí mezi největší celosvětové výstavy v oblasti telekomunikačních řešení, které určují trendy v operátorském businessu pro letošní rok 2010. „2N se MWC účastní od roku 2008 a jako v minulosti na MWC míříme s cílem upevnění stávající spolupráce a nalezení nových příležitostí jak s tuzemskými i zahraničními operátory,“ uvádí Michal Kratochvíl, Business Director.

Na veletrhu MWC představí 2N TELEKOMUNIKACE produktové novinky nejen v oblasti UMTS. Stěžejním produktem letošní výstavy v UMTS řešení je Bezdrátový 3G Wi-Fi Hot Spot, který přináší velmi zajímavou obchodní příležitost provozovatelům hotelů a restauračních zařízení v podobě předplaceného internetového připojení.

Dalšími novinkami, které si můžete během výstavy sami prohlédnout a případně i vyzkoušet jsou zařízení nabízející hostované služby a IP řešení pro rozšíření stávajících ústředen klientů.

V neposlední řadě zde naleznete široké portfolio M2M zařízení především, pro měření a vzdálený dohled a správu.

2N naleznete na MWC Barcelona v hale 2–0, u stánku číslo 2D66 v termínu od 15. – 18. Února 2010. Domluvit si schůzku mohou zájemci prostřednictvím interaktivního formuláře na www.2n.cz nebo na Linked-In s jednotlivými zástupci společnosti 2N.

O společnosti 2N TELEKOMUNIKACE
2N TELEKOMUNIKACE a.s. je předním evropským výrobcem telekomunikačního zařízení působící na trhu již od roku 1991. Společnost 2N se zaměřuje na výrobu telefonních ústředen, GSM bran a UMTS produktů, dveřních a výtahových komunikátorů a M2M. Vlastní výroba a vývoj umožňují 2N spolupracovat s exkluzivními distributory po celém světě a nabízet unikátní produkty a řešení operátorům v desítkách zemí. Produkty 2N jsou v současnosti aktivně prodávány ve více než 120 zemích světa.

Společnost 2N je respektovaným evropským výrobcem telekomunikační techniky, který svou činnost staví na hodnotách, jako jsou profesionalita, flexibilita, kvalita a důvěryhodnost. Firemní kultura je založena především na týmovém duchu, předávání zkušeností, vysoké kvalifikaci, osobní pravomoci ve spojení s odpovědností a loajalitě pracovníků.