2N TELEKOMUNIKACE obsadila 8. místo Nejlepší zaměstnavatel roku 2009/2010

[Tisková zpráva] Praha, 16. dubna 2010 - Telekomunikační společnost 2N TELEKOMUNIKACE obsadila 15. dubna v kategorii malé a střední společnosti 8. místo v anketě Nejlepší zaměstnavatel Česká republika 2009/2010. 2N tímto navázala na řadu ocenění z minulosti a i v letošním roce potvrdila, že patří mezi top zaměstnavatele, kteří umí vést a dokážou pečovat o své zaměstnance.

O výsledku umístění 2N rozhodli sami zaměstnanci v průzkumu motivovanosti zaměstnanců. Dalšími rozhodujícími faktory byly analýza personálních politik a v neposlední řadě průzkum mezi vrcholovým vedením. Studie se společnost 2N TELEKOMUNIKACE účastní pátým rokem s 90% mírou návratnosti vyplněných dotazníků.

„Jsme hrdí na to, že se nám již po čtvrté podařilo umístit se v první desítce studie Hewitt Associates, které se účastnilo celkem 50 společností. Je úžasné, vidět výsledek své dlouhodobé práce a úsilí vytvořit co nejlepší pracovní prostředí,“ uvádí k umístění Generální ředitel, Oldřich Stejskal.

O studii „Best Emloyers Česká republika“
Průzkum každoročně provádí společnost Hewitt Associates, největší mezinárodní poradenská a outsourcingová firma v oblasti řízení lidských zdrojů. Výsledky studie vycházejí z názoru 8 042 zaměstnanců zúčastněných společností, kteří prostřednictvím vyplněných dotazníků vyjádřili názor na svého zaměstnavatele. Více informací ke studii naleznete zde: http://was2.he­witt.com/bestem­ployers/europe/czechre­public/czech/p­ages/studypar­tners.htm

O společnosti 2N TELEKOMUNIKACE
2N TELEKOMUNIKACE a.s. je předním evropským výrobcem telekomunikačního zařízení působící na trhu již od roku 1991. Společnost 2N se zaměřuje na výrobu telefonních ústředen, GSM bran a UMTS produktů, dveřních a výtahových komunikátorů a M2M. Vlastní výroba a vývoj umožňují 2N spolupracovat s exkluzivními distributory po celém světě a nabízet unikátní produkty a řešení operátorům v desítkách zemí. Produkty 2N jsou v současnosti aktivně prodávány ve více než 120 zemích světa.

Společnost 2N je respektovaným evropským výrobcem telekomunikační techniky, který svou činnost staví na hodnotách, jako jsou profesionalita, flexibilita, kvalita a důvěryhodnost. Firemní kultura je založena především na týmovém duchu, předávání zkušeností, vysoké kvalifikaci, osobní pravomoci ve spojení s odpovědností a loajalitě pracovníků.