2N TELEKOMUNIKACE se zaměřuje na operátory

[Tisková zpráva] Praha, 11. února. 2009 – Letošní účast na prestižních světových veletrzích spojuje firma 2N TELEKOMUNIKACE (2N) s nabídkou produktů pro sítě 3. generace. Své portfolio představí 2N na předních světových veletrzích World Mobile Congress a CeBIT. Připravené novinky potvrzují rostoucí technologickou vyspělost produkce tohoto českého výrobce i to, že 2N chce na světových trzích dále upevňovat svoji pozici. Stěžejní technologií exportní strategie 2N se stává UMTS a VoIP.

Na veletrhu World Mobile Congress v Barceloně, který se uskuteční 16.-19. února chce 2N oslovit zejména telekomunikační operátory. Nové produkty 2N OfficeRoute a 2N EasyRoute, jsou postaveny na technologii UMTS a řadí se tak mezi plnohodnotná bezdrátová řešení. Zatímco 2N Office Route je plnohodnotnou náhradou ADSL připojení pro firmy s funkčností IP pobočkové ústředny, 2N EasyRoute je wireless router s připojením UMTS/WiFi.

Oldřich Stejskal, generální ředitel 2N TELEKOMUNIKACE k tomu říká: „World Mobile Congress je pro nás klíčové místo, kde máme možnost oslovit telekomunikační operátory. Ti potřebují své investice do mobilních sítí co nejdříve proměnit v zisk z provozu. Naše řešení jim výrazně usnadňují nasazení služeb sítí 3. generace ve firemním segmentu.“

Fakt, že je tento směr správný, potvrzuje řada úspěšných projektů, realizovaných ve spolupráci s předními operátory v Evropě i dalších světových zemích.

Na veletrhu CeBIT, který se koná 3.-8. března v německém Hannoveru, představí 2N také další produkty, prezentace bude ale více zaměřena na distributory a výhody pro uživatele. Vedle 2N OfficeRoute a 2N EasyRoute bude hlavním magnetem ústředna 2N Omega UMTS. Pro náročnější aplikace jsou určena řešení mobilní unifikované komunikace a Centrex Media Gateway, postavená na bázi systému 2N Netstar. Vedle toho 2N vystaví i úspěšný dveřní komunikátor 2N Helios IP. U domovního komunikátoru 2N Helios IP jsou hlas i data přenášena přes IP síť. Připojení do Ethernetu přináší prakticky neomezené možnosti distribuce signálu příjemcům v kanceláři i na vzdálených pracovištích.

Expozice 2N můžete navštívit na World Mobile Congress, stánek 2.1.D50(2–1) a na veletrhu CeBIT na stánku C13 v hale 13.

O společnosti 2N
Společnost 2N je od roku 1991 jednou z vedoucích českých firem v oblasti telekomunikací. Trvalý růst výsledků a produktivity 2N zajišťuje export do více než 120 zemí světa. Společnost 2N patří také k firmám, které se pravidelně umisťují v žebříčcích nejlepších zaměstnatelů, exportérů i v Českých 100 nejlepších. Vlastní vývoj a výroba telefonních ústředen, GSM a UMTS bran, dveřních a výtahových komunikátorů umožňují 2N spolupracovat s exkluzivními distributory po celém světě a nabízet unikátní produkty a řešení operátorům v desítkách zemí. Více informací na www.2n.cz

Podnikatel.cz: Změny v cestovních náhradách 2017

Změny v cestovních náhradách 2017