Hlavní navigace

6000 ruských poštovních úřadů bude používat snímače Symbol DS6608

[Tisková zpráva]

Sdílet

6000 ruských poštovních úřadů bude používat snímače Symbol DS6608

Společnost Symbol Technologies, Inc., „The Enterprise Mobility Company™“, dnes oznámila, že Ruská pošta vybrala digitální snímač dvourozměrných (2D) čárových kódů Symbol DS6608 jako součást projektu modernizace vybavení svých úřadů. Projekt má zlepšit efektivitu poskytování služeb zákazníkům zavedením nových standardů a postupů, které urychlí zpracování požadavků a zkrátí dobu čekání zákazníků na poštách.

Digitální obrazové snímače Symbol DS6608 budou nainstalovány v 6000 poštovních úřadech po celém Rusku. Ruská pošta nasazuje digitální snímače, aby zlepšila svoji službu „Expresní peněžní příkaz“. Tato služba, zavedená v prosinci 1998, se používá pro příjem peněžních příkazů od právnických a fyzických osob v reálném čase napříč 54 regiony v Rusku a následný přenos informací do bank přes transakční centra.

„Digitální snímače Symbol DS6608 splňují požadavky zákazníků, jako je Ruská pošta, kteří hledají vysoce výkonný a univerzální snímač, který dokáže pořizovat obrázky i číst jedno a dvourozměrné čárové kódy“, řekl Bob Sanders, viceprezident a generální manažer divize pořizování dat ve společnosti Symbol. „Digitální snímač DS6608 může organizacím pomoci zvýšit produktivitu uživatelů a snížit náklady na vybavení tím, že zaměstnancům umožní snímat a dekódovat různé typy čárových kódů pomocí jediného zařízení.“

Pro zlepšení kvality služeb a přilákání více zákazníků se Ruská pošta rozhodla implementovat do platebních příkazů 2D čárové kódy Datamatrix. Použití 2D čárových kódů je finančně výhodný a rychlý způsob kódování a čtení velkého množství informací, například faktur a platebních příkazů. Tento nový způsob umožnil rychlé snímání a čtení platebních příkazů a zároveň snížení chyb obsluhy, zlepšení kvality služby a zvýšení spokojenosti zákazníků.

Digitální snímač Symbol DS6608 byl vybrán pro svůj ergonomický design, prověřenou spolehlivost v aplikacích využívajících čárové kódy a rychlost čtení čárových kódů. Kombinace těchto vlastností přinese Ruské poště zvýšenou produktivitu a nízké celkové náklady na vlastnictví. Pro urychlení snímání čárových kódů umožňuje DS6608 všesměrové snímání, takže pracovníci pošty nemusí vyrovnávat polohu čárových kódů vůči snímači a i nezkušení uživatelé mohou snímat kódy rychle a přesně. Obrazový snímač DS6608 je splňuje požadavky Ruské pošty na vysokou produktivitu práce také proto, že umožňuje zaměstnancům pružně a rychle přepínat mezi stacionárním provozem snímače
a snímáním při držení v ruce.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).