Časopis ABC startuje online turnaj ABC CUP o skvělé ceny

9. 12. 2008

[Tisková zpráva] Na konec letošního a začátek příštího roku připravil časopis ABC pro své čtenáře originální online počítačový turnaj „ABC CUP“ ve hře TrackMania Sunrise. Nejen pro vítěze je v něm připravena řada zajímavých cen.

V úterý 9. prosince vychází v tomto roce poslední vydání časopisu ABC – dvojčíslo 25–26/2008. Jako speciální vánoční dárek pro čtenáře bude bezplatnou součástí časopisu také CD s počítačovou hrou TrackMania Sunrise (automobilové závody).

Ve stejný den, 9. prosince, startuje „ABC CUP“ – online turnaj ve hře TrackMania Sunrise. Hráči se do turnaje mohou přihlásit na herním serveru www.abccup.cz. Až do 1. února 2009 zde bude probíhat první část turnaje, kvalifikační kolo „Time Attack“. Jelikož se každému hráči započítává pouze jeho nejlepší dosažený čas ve hře, je možné se do „ABC CUPu“ zapojit kdykoliv mezi 9. prosincem a 1. únorem.

Druhá část turnaje „ABC CUP“ – kvalifikace do finálového kola – bude probíhat online od 21. do 23. února a zúčastní se jí 64 nejlepších hráčů z kola prvního. Ve finále, které proběhne 28. února v Praze ve vybrané PC herně, se pak o titul a hlavní ceny utká celkem 16 favoritů.

Hráči, kteří se umístí na prvních třech místech, vyhrávají herní konzoli XBox 360, herní konzoli Sony PSP a mobilní telefon Sony Ericsson. Ostatní účastníci finále turnaje získají jako „cenu útěchy“ balíčky s PC hrami z edice časopisu ABC.

Hráči mohou již nyní na stránkách www.iabc.cz najít zajímavé tipy a triky, jak zajet nerychlejší časy, videa a ukázky jízd na soutěžních tratích či odkazy na řadu dalších tras hry TrackMania Sunrise.

Vedle hlavního turnaje proběhne také minisoutěž o nejlepší uživatelskou trať “ABC CUPu“. Účast v „ABC CUPu“ je věkově omezena – do finále se mohou probojovat pouze hráči mladší 15 let.

Více informací o „ABC CUPu“ získáte na e-mailu katerina.kucha­rova@ringier.cz nebo na tel. 724 014 653.

ABC je populární čtrnáctideník určený především zvídavým dětem a mládeži, nabízející zajímavé informace ze světa techniky, počítačů, přírody a sportu. Oblíbenou součástí titulu jsou rozmanité soutěže, hry, modely, samolepky a vystřihovánky. ABC je časopisem generace XXI. století, působí na trhu už od roku 1957, Ringier ČR, a. s. jej vydává od roku 1994. Unie vydavatelů ocenila v roce 2008 již potřetí za sebou kvalitu ABC a udělila časopisu opět první místo a titul Časopis roku v kategorii Časopis pro mládež.

Vydavatelství Ringier ČR, patřící pod švýcarský mediální koncern Ringier AG, je s více než 3,8 miliony čtenářů největším vydavatelem periodického tisku v České republice. Do portfolia firmy patří nejčtenější deník Blesk, deníky Aha!, Sport a 24 hodin a časopisy Reflex, ABC, Blesk pro ženy, Blesk zdraví, Blesk Křížovky a Blesk Hobby. Společnost provozuje internetové servery www.blesk.cz, www.ahaonline.cz, www.deniksport.cz, www.reflex.cz, www.24hodin.cz a www.iabc.cz. Více informací najdete na www.ringier.cz.

Vitalia.cz: To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

DigiZone.cz: Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Vitalia.cz: Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Lupa.cz: UX přestává pro firmy být magie

UX přestává pro firmy být magie

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte