ABRA Software a.s. získala nového partnera v jihočeském kraji - společnost NEOTECH a.s.

[Tisková zpráva] Novým partnerem ABRA Software se stala firma NEOTECH a.s., která představuje další velkou akciovou společnost v partnerské síti známého českého výrobce ERP systémů a znamená významné posílení v jihočeském kraji.

„Dlouhodobě tvoříme partnerskou síť, která může nabídnout v každém z regionů kvalitní oborová řešení s využitím znalostí místních specifik,“ uvádí vedoucí zákaznického centra Robert Ehrenberger.

Informace o společnosti ABRA Software, a.s.
ABRA Software a.s. patří k největším českým producentům podnikových informačních systémů. V současné době registruje v České republice a na Slovensku více než 13.000 aktivních licencovaných subjektů. Disponuje širokou sítí poboček a partnerů, kteří skýtají záruku kvalitní před i poprodejní péče. Základ řešení pro firmy všech velikostí tvoří moderní informační systém ABRA Gx, který lze upravit podle potřeb a požadavků jednotlivých zákazníků. ABRA Gx přináší menším firmám možnosti velkého informačního systému, těm větším pak robustní technologie a příjemné uživatelské prostředí se snadným ovládáním. Ke komplexním řešením od společnosti ABRA Software nepatří jen moderní technologie, ale také odborné znalosti při nasazení informačních systémů u zákazníků, vstřícný přístup a otevřené jednání, nezbytné pro dlouhodobou a úspěšnou spolupráci, plně v souladu s firemním krédem – Staráme se, abyste se nestarali.

Informace o společnosti NEOTECH a.s.
Společnost NEOTECH a.s. vznikla v roce 2004 spojením několika zavedených firem. Důvodem sloučení byla především snaha zvýšit kvalitu a rozsah poskytovaných služeb a produktů. Společnost se zaměřuje na malé a střední podniky, kterým nabízí komplexní servis, služby v oboru IT a integraci jednotlivých složek informačních technologií do funkčních celků. Při integraci jsou využívány produkty společnosti NEOTECH a.s. i produkty třetích stran tak, aby bylo dosahováno nejvyšší kvality a rozumných cenových relací výsledného řešení.